در صورت صعود تیم ملی به مرحله بعد همه امتیازاتم رو بین شما تقسیم می کنم.
بسمه تعالی چند امتیاز داری علیرضا جان؟
با تشکر دبیر ستاد فخرفروشی بچه مثبت
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
"لوییس سوارز" سهشنبه شب در دیدار با ایتالیا در گروه D رقابتهای جام جهانی اقدام به گاز گرفتن شانه "جورجیو کیهلینی" کرد که این موضوع از چشم داور مسابقه پنهان ماند.
سوارز دو فصل قبل در دیدار تیم های لیورپول و چلسی اقدام به گاز گرفتن دست "برانیسلاو ایوانوویچ" کرده بود که محرومیتی 10 جلسهای را برای وی به همراه داشت.
اکنون این احتمال وجود دارد که کمیته انضباطی فیفا اقدام به محرومیت مهاجم تیم ملی اروگوئه کند.
سوارز در خصوص اتفاقی که در بازی با ایتالیا رخ داد، گفت: این چیزها در زمین فوتبال اتفاق میافتد و شما نباید آنها را بزرگ کنید.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
طور خدااااااااا..... من تحمل دیدن سرانجام رو ندارممممم . . . آقا علیرضا تا دیروز اینا شما حدود 1500 یا 1600 تا امتیاز داشتی هاااا حکمت این سیر نزولی امتیازتون چه بود؟ زدن این تاپیککککک؟! من هنو بازی شروع نشده 40 امتیاز بخشیدم در راه پیروزی تیم ایران.....
آقا علیرضا تا دیروز اینا شما حدود 1500 یا 1600 تا امتیاز داشتی هاااا
واقعاً؟؟؟؟ پس چرا الان فقط 21 ام؟ من که دست نزدم... اگه کسی میدونه تو رو خدا بگه بذاریم سر جاش. خوبیت نداره واسمون
نقل قول: ژنرال
اگر هواپیمای نیجریه سقوط کنه و اتوبوس بوسنی آتیش بگیره اونوقت ما بعد از آرژانتین به عنوان تیم دوم میریم بالا
اینجور که شما تحلیل کردی، بچه ها یک کم همت کنن یه پای فینالیم. چه بسا با یه مرگ موش تو غذای تیم فینالیست جام رو هم ببریم بالای سر این دوره ▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
سرانجام
به امید صعود تیم عزیز کشورمون.
نمایش یا پنهان متن
در صورت صعود تیم ملی به مرحله بعد همه امتیازاتم رو بین شما تقسیم می کنم.بچه مثبت
چند امتیاز داری علیرضا جان؟
با تشکر
دبیر ستاد فخرفروشی بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
هیجده امتیاز
علیرضا
pAshMak
"لوییس سوارز" سهشنبه شب در دیدار با ایتالیا در گروه D رقابتهای جام جهانی اقدام به گاز گرفتن شانه "جورجیو کیهلینی" کرد که این موضوع از چشم داور مسابقه پنهان ماند.
سوارز دو فصل قبل در دیدار تیم های لیورپول و چلسی اقدام به گاز گرفتن دست "برانیسلاو ایوانوویچ" کرده بود که محرومیتی 10 جلسهای را برای وی به همراه داشت.
اکنون این احتمال وجود دارد که کمیته انضباطی فیفا اقدام به محرومیت مهاجم تیم ملی اروگوئه کند.
سوارز در خصوص اتفاقی که در بازی با ایتالیا رخ داد، گفت: این چیزها در زمین فوتبال اتفاق میافتد و شما نباید آنها را بزرگ کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
19 تا ست ها
دقت کن
من امتیاز نمیخوام من اون User ID تو میخوام اگه میتونی بده
بچه مثبت
دقت کن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
نمایش یا پنهان متن
والا قرار بود از سال گذشته یه کادویی به ما بدی هنوز ندادیعلیرضا
jaj
من الان دقتم نمیاد
به داور امشب بازی ایران بوسنی بگو بیشتر دقت کنه
علیرضا,
یوزر آیدی 1 یعنی اولین کسی که توی سایت عضو شده خود شما بودی
باشه حالا که نمی تونی یوزر آیدی گوگل بوت رو بهم بده
garfild
zrnznn
طور خدااااااااا.....
.
.
.
آقا علیرضا تا دیروز اینا شما حدود 1500 یا 1600 تا امتیاز داشتی هاااا
حکمت این سیر نزولی امتیازتون چه بود؟ زدن این تاپیککککک؟!
من هنو بازی شروع نشده 40 امتیاز بخشیدم
محسن صائب
برم به اونایی که میگن فوتبال نون و اب برای شما ها میشه بگم بیان ببینید هم نون داره هم امتیاز
ما چرا امتیازمون صفر هست
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
اگر هواپیمای نیجریه سقوط کنه و اتوبوس بوسنی آتیش بگیره اونوقت ما بعد از آرژانتین به عنوان تیم دوم میریم بالاعلیرضا
واقعاً؟؟؟؟ پس چرا الان فقط 21 ام؟
من که دست نزدم... اگه کسی میدونه تو رو خدا بگه بذاریم سر جاش. خوبیت نداره واسمون
اینجور که شما تحلیل کردی، بچه ها یک کم همت کنن یه پای فینالیم. چه بسا با یه مرگ موش تو غذای تیم فینالیست جام رو هم ببریم بالای سر این دوره ▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
به مرحله بعد که نرفتیم هیچ امتیازای رئیس هم از دستمون پرید
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→