₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ஜஜஜ هوس قمار دیگر ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ஜஜஜ هوس قمار دیگر ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ஜஜஜ هوس قمار دیگر ...

3404 بازدید، 14 پست، نویسنده: بچه مثبت

• بچه مثبت

تصویر در دسترس نیستدر قمارخانه‌ای، پیرمردی هر شب کنار میز می‌نشست و تا صبح قمار می‌کرد. گاه‌ پولهای زیادی می‌برد و گاه به همان سادگی، پولهای زیادی از کف می‌داد. نزدیک صبح، معمولاً با دست خالی (همانطور که شب قبل وارد شده بود) از قمارخانه خارج می‌شد.

جوانی مغرور که به تازگی، از بخت خوب یک دو دستی هم از پیرمرد برده بود گفت: «ای مرد. مگر نمی‌دانی که هنر بزرگ قمارباز، این است که بداند چه موقع از سر میز برخیزد؟». پیرمرد لبخندی زد و گفت: «خوب می‌دانم. خوب می‌دانم. اما من برای بردن نیامده‌ام. من اینجا می‌نشینم و بازی می‌کنم، تا چراغ این قمارخانه برای جوانانی چون تو روشن بماند که اگر امثال من، با نخستین بردها، میز را ترک کرده بودیم، امثال تو باید در کنار جوی آب، قمار می‌کردید…»

تصویر در دسترس نیست

قمارباز حرفه ای، یک دست «خوب» ورق را به سادگی به امید دست «خیلی خوب» ورق، زمین میریزد.
    اما قمار باز آماتور، یک دست معمولی را نگه میدارد و با هیجان به پشتوانه همان دست معمولی، برای دیگران رجز میخواند…

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    14 سپاس: دلشاد، ژنرال، pAshMak، jaj، بندری، gilas، علیرضا، garfild، ♥Rose♥، پرهام، hadi04، lion1360، zrnznn، javad1020

• دلشاد

بچه مثبت,
    قمارباز قمارباز قمارباز :4:

2 سپاس: بچه مثبت، hadi04

• ژنرال

خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش

بنماند هیچش الا هوس قـــــمار دیــــــگر

3 سپاس: بچه مثبت، علیرضا، lion1360

• pAshMak

1 سپاس: بچه مثبت

• jaj

بزرگترین قمار زندگی ازدواجه :4:

• ژنرال

بچه مثبت,
    اصلا به اون شعری که با خط شکسته نوشته شده بود دقت نکردم بودم!

الان متوجه شدم که همون شعریه که تو پست اولم گذاشتم :bachemosbat:

• 1 سپاس: بچه مثبت

• 1 سپاس: بچه مثبت

• hadi04

نقل قول: دلشاد
    قمارباز قمارباز قمارباز

ده و ده نه و نه یه هشتو
    گرفتن به بازی سرنوشتو
    :bahone:

• lion1360

• zrnznn

نقل قول: بچه مثبت
    قمارباز حرفه ای، یک دست «خوب» ورق را به سادگی به امید دست «خیلی خوب» ورق، زمین میریزد.
    اما قمار باز آماتور، یک دست معمولی را نگه میدارد و با هیجان به پشتوانه همان دست معمولی، برای دیگران رجز میخواند…

:37:
    دیشب که 100 امتیاز بردم و دیگه خیالم یکم از امتیازاتم راحت شد گفتم دیگه تو پیش بینی ها شرکت نمیکنم تا این 280 امتیازو حداقل نگه دارم....

ولی الان که این دو خط رو خوندم له شدم 283 بعد از درنگی کوتاه به این نتیجه رسیدم که از من که حرفه ایم همچین حرکتی بعیده :105: نظرم عوض شد و در ادامه تاپیک های پیش بینی به امید پیش بینی های «خیلی خوب» و امتیازات بالاتر شرکت میکنمممممم :72:

2 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: zrnznn
    بعد از درنگی کوتاه به این نتیجه رسیدم که از من که حرفه ایم همچین حرکتی بعیده

بابااااااااااا حرفه ای :bahone:
    نظرم عوض شد و در ادامه تاپیک های پیش بینی به امید پیش بینی های «خیلی خوب» و امتیازات بالاتر شرکت میکنمممممم

منم همیشه واسه هرکاری بدون اینکه برد و باختش برام مهم باشه تا آخرش ادامه میدم
    مهم نیست که الان ته جدولم، اون هیجان و ادامه راه و حرکتم برام مهمه
    492

• lion1360

ولی الان که این دو خط رو خوندم له شدم بعد از درنگی کوتاه به این نتیجه رسیدم که از من که حرفه ایم همچین حرکتی بعیده نظرم عوض شد و در ادامه تاپیک های پیش بینی به امید پیش بینی های «خیلی خوب» و امتیازات بالاتر شرکت میکنمممممم

نقل قول: ♥Rose♥
    منم همیشه واسه هرکاری بدون اینکه برد و باختش برام مهم باشه تا آخرش ادامه میدممهم نیست که الان ته جدولم، اون هیجان و ادامه راه و حرکتم برام مهمه

بابا حرفه ای ها :bahone:
    به ما یاد بیدید خوب :4:

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

lion1360,
    بابا من کجا حرفه ایم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: