ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بچه مثبت
جوانی مغرور که به تازگی، از بخت خوب یک دو دستی هم از پیرمرد برده بود گفت: «ای مرد. مگر نمیدانی که هنر بزرگ قمارباز، این است که بداند چه موقع از سر میز برخیزد؟». پیرمرد لبخندی زد و گفت: «خوب میدانم. خوب میدانم. اما من برای بردن نیامدهام. من اینجا مینشینم و بازی میکنم، تا چراغ این قمارخانه برای جوانانی چون تو روشن بماند که اگر امثال من، با نخستین بردها، میز را ترک کرده بودیم، امثال تو باید در کنار جوی آب، قمار میکردید…»
ஃ قمارباز حرفه ای، یک دست «خوب» ورق را به سادگی به امید دست «خیلی خوب» ورق، زمین میریزد.
اما قمار باز آماتور، یک دست معمولی را نگه میدارد و با هیجان به پشتوانه همان دست معمولی، برای دیگران رجز میخواند…
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
قمارباز قمارباز قمارباز
ژنرال
بنماند هیچش الا هوس قـــــمار دیــــــگر
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
ژنرال
اصلا به اون شعری که با خط شکسته نوشته شده بود دقت نکردم بودم!
الان متوجه شدم که همون شعریه که تو پست اولم گذاشتم
gilas
garfild
hadi04
ده و ده نه و نه یه هشتو
گرفتن به بازی سرنوشتو
lion1360
zrnznn
اما قمار باز آماتور، یک دست معمولی را نگه میدارد و با هیجان به پشتوانه همان دست معمولی، برای دیگران رجز میخواند…
دیشب که 100 امتیاز بردم و دیگه خیالم یکم از امتیازاتم راحت شد گفتم دیگه تو پیش بینی ها شرکت نمیکنم تا این 280 امتیازو حداقل نگه دارم....
ولی الان که این دو خط رو خوندم له شدم
♥Rose♥
بابااااااااااا حرفه ای
منم همیشه واسه هرکاری بدون اینکه برد و باختش برام مهم باشه تا آخرش ادامه میدم
مهم نیست که الان ته جدولم، اون هیجان و ادامه راه و حرکتم برام مهمه
lion1360
بابا حرفه ای ها
به ما یاد بیدید خوب
♥Rose♥
بابا من کجا حرفه ایم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→