₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » چرا نباید با زنگ موبایل مان بیدار شویم؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » چرا نباید با زنگ موبایل مان بیدار شویم؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

چرا نباید با زنگ موبایل مان بیدار شویم؟

1562 بازدید، 8 پست، نویسنده: lion1360

• lion1360

چرا نباید با زنگ موبایل مان بیدار شویم؟

تصویر در دسترس نیست

تلفن های همراه جایگزین ساعت زنگ دار سنتی شده است. استفاده از زنگ تلفن همراه شاید آسان تر، است و می تواند به شما انعطاف پذیری بیشتر بدهد اما آیا استفاده از زنگ تلفن همراه برای بیدار شدن کار درستی است؟

هر چه مدت زمان صحبت کردن با موبایل بیشتر باشد عوارض بیشتری برای “مغز” و بدن ایجاد می کند و باعث کاهش میزان حافظه و فراموشی شما می شود.

بررسی ها نشان می دهند زمانی که از موبایل استفاده نمی کنید آن را در جیب خود قرار ندهید و به دور گردنتان نیندازید.
    گفتنی است عوارض موبایل در حالت خاموش کمتر است اما اگر باتری آن در آورده شود تقریبا بی عارضه می شود پزشکان توصیه می کنند بهتر است برای بیدار شدن از “زنگ موبایل” استفاده نکنید و آن را از خود دور نگه دارید.

بیدار شدن با موبایل باعث “افزایش نبض” و “ضربان قلبی” می شود و باعث می شود تا کارایی لازم را در طول روز نداشته باشید.

نتایج مطالعات همچنین نشان می دهند افرادی که با زنگ موبایل از خواب بیدار می شوند در طول روز “احساس کسالت” و خستگی بیشتری دارند و دچار سردرد و گاهی “میگرن های عصبی” خواهند شد.
    پزشکان به افرادی که صبح ها سخت از خواب بیدار می شوند توصیه می کنند حتما از ساعت برای تنظیم ساعت خواب خود استفاده کنند.

11 سپاس: jaj، بچه مثبت، علیرضا، دلشاد، zrnznn، garfild، شایسته، تنها، mahsa joon، ♥Rose♥، میهمان827

• jaj

من که داغون داغونممممممممم
    1 سپاس: lion1360

• zrnznn

من همیشه قبل از زنگ موبایلم بیدارم :5:

• garfild

من همیشه با موبایل بیدار میشم خوب :17:

• شایسته

نقل قول: zrnznn
    من همیشه قبل از زنگ موبایلم بیدارم

این توصیه فقط بخاطر زنگ زدن موبایل نیست.موبایل در حالت عادی هم امواجی میفرسته
    که برای سلامتی خیلی مضره :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: