ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aac198000
در بخشی از باغ وحش کراچی محلی قرار دارد که به آن "ممتاز محل" می گویند و همین نام بر سردر ورودی اش نوشته شده است. درون این بخش یک روباه اسرارآمیز وجود دارد که سر یک زن بر روی آن قرار گرفته است.
انتخاب مردها برای این شغل بسیار جالب است و رئیس باغ وحش دلیل این انتخاب را ارتباط اجتماعی بهتر و حاضر جوابی مردها می داند که می توانند به سرعت پاسخ بازدید کننده را بدهد.
دلشاد
jaj
zrnznn
تنها
شایسته
دردودل هم میکنن
علیرضا
garfild
aac198000
اگر من و شما میدونیم مردم اونجا هم باید بدونند
دردودل هم میکنن
دارم تصور میکنم
علیرضا
بلهههه حدسم درست بود. اتفاقا به خاطر همین موضوع زنگ زدم به خواهرم در ایران و پرسیدم آیا همچین چیزی وجود داشت در باغ وحش تهران گفت آرههههه ولی اون موقع من باید 3 سالم بوده باشه. یعنی فکر نمی کنم هیچ کس از بچه های سایت اون خانومه عنکبوتیو در باغ وحش تهران یادش باشه.
بهش میگفتن دختر عنکبوتی که به همین روش آقای پاکستانی سرشو از بدن یک ماکت عنکبوت در میاورد و با ملت صحبت میکرد.
تو اینترنت چیزی پیدا نکردم در موردش
بابک
lion1360
aac198000
بهش میگفتن دختر عنکبوتی که به همین روش آقای پاکستانی سرشو از بدن یک ماکت عنکبوت در میاورد و با ملت صحبت میکرد.
تو اینترنت چیزی پیدا نکردم در موردش
جالب بود
هم این ماجرای باغ وحش تهران --هم استفاده شما از جملاتی که من احساس کردم سن و سالی دارید
ولی با توجه به شناختی که از شما دارم الان باید در دهه سوم باشید
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→