₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » عجیب ترین شغل دنیا +عکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » عجیب ترین شغل دنیا +عکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

عجیب ترین شغل دنیا +عکس

1897 بازدید، 13 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

باغ وحش کراچی یکی از جاذبه های اصلی و توریستی پاکستان به شمار می آید و سالانه بازدیدکنندگان زیادی به آنجا می روند اما این باغ وحش به خاطر حیواناتش معروف نیست و دلیل عجیب و غریب دیگری دارد.

در بخشی از باغ وحش کراچی محلی قرار دارد که به آن "ممتاز محل" می گویند و همین نام بر سردر ورودی اش نوشته شده است. درون این بخش یک روباه اسرارآمیز وجود دارد که سر یک زن بر روی آن قرار گرفته است.

تصویر در دسترس نیست

این موجود عجیب سال هاست که بازدیدکنندگان را سرگرم می کند و با آن ها صحبت می کند. در برخی مواقع پیش گویی هم وارد کارهای او می شود، به همین دلیل است که بیشتر بازدیدکنندگان به سراغ این روباه می روند.

تصویر در دسترس نیست

با همه این تعاریف این روباه در اصل یک بدن مصنوعی از روباه و همچنین سر یک مردی است که عجیب ترین شغل دنیا را انتخاب کرده است. این مرد که در طول چندین سال عوض شده است باید هر روز ارایش زنانه کرده و زیر میز مخصوص بنشیند. در این حالت سرش دقیقا جای سر روباه قرار می گیرد.

انتخاب مردها برای این شغل بسیار جالب است و رئیس باغ وحش دلیل این انتخاب را ارتباط اجتماعی بهتر و حاضر جوابی مردها می داند که می توانند به سرعت پاسخ بازدید کننده را بدهد.

11 سپاس: محسن صائب، دلشاد، jaj، zrnznn، تنها، شایسته، علیرضا، garfild، پرهام، bita.b، lion1360

• دلشاد

چیزی برای گفتن ندارم 379
    1 سپاس: aac198000

• jaj

خل و چل هستند ها

• zrnznn

وااااااااا....یعنی مردم از موضوع این روباه خبر ندارن که غیر واقعیه و باز بازدید کننده داره؟

• تنها

خلنااااااااا :21:

• شایسته

یکی ااز شبکه های اونوراب فیلمشو نشون داد و میگفت خیلی از خانمها با این روباه
    دردودل هم میکنن :83:

• علیرضا

من فکر می کنم قدیمها تو باغ وحش تهران هم یه همچین چیزی بود. اگه درست یادم باشه یک دختر خانوم بود رو بدن عنکبوت یا عقرب

• 1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    وااااااااا....یعنی مردم از موضوع این روباه خبر ندارن که غیر واقعیه و باز بازدید کننده داره؟

اگر من و شما میدونیم مردم اونجا هم باید بدونند :4:
    نقل قول: شایسته
    یکی ااز شبکه های اونوراب فیلمشو نشون داد و میگفت خیلی از خانمها با این روباه
    دردودل هم میکنن

:23: نکته دار گفتی :83:

نقل قول: علیرضا
    من فکر می کنم قدیمها تو باغ وحش تهران هم یه همچین چیزی بود. اگه درست یادم باشه یک دختر خانوم بود رو بدن عنکبوت یا عقرب

دارم تصور میکنم :37:

2 سپاس: علیرضا، شایسته

• علیرضا

نقل قول: aac198000
    دارم تصور میکنم

بلهههه حدسم درست بود. اتفاقا به خاطر همین موضوع زنگ زدم به خواهرم در ایران و پرسیدم آیا همچین چیزی وجود داشت در باغ وحش تهران گفت آرههههه ولی اون موقع من باید 3 سالم بوده باشه. یعنی فکر نمی کنم هیچ کس از بچه های سایت اون خانومه عنکبوتیو در باغ وحش تهران یادش باشه.
    بهش میگفتن دختر عنکبوتی که به همین روش آقای پاکستانی سرشو از بدن یک ماکت عنکبوت در میاورد و با ملت صحبت میکرد.

تو اینترنت چیزی پیدا نکردم در موردش

• بابک

پاشو برو عمو پکی ، ما این چیزارو 60 سال پیش زمان خدا بیامرز تو باغ وحش تهران میدیدیم ، از همه نوعش م بود ، فیل و عقرب و مار مرغ وخرو خروس و مورچه شم دیدیم .

• lion1360

• aac198000

نقل قول: علیرضا
    بلهههه حدسم درست بود. اتفاقا به خاطر همین موضوع زنگ زدم به خواهرم در ایران و پرسیدم آیا همچین چیزی وجود داشت در باغ وحش تهران گفت آرههههه ولی اون موقع من باید 3 سالم بوده باشه. یعنی فکر نمی کنم هیچ کس از بچه های سایت اون خانومه عنکبوتیو در باغ وحش تهران یادش باشه.
    بهش میگفتن دختر عنکبوتی که به همین روش آقای پاکستانی سرشو از بدن یک ماکت عنکبوت در میاورد و با ملت صحبت میکرد.

تو اینترنت چیزی پیدا نکردم در موردش

جالب بود
    هم این ماجرای باغ وحش تهران --هم استفاده شما از جملاتی که من احساس کردم سن و سالی دارید

ولی با توجه به شناختی که از شما دارم الان باید در دهه سوم باشید 319

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: