به اطلاع تمامی کاربران بوفی و خانواده محترم آنان می رساند؛ براساس مصوبه شورای فرهنگی بوفی، ستاد تعیین اوتار و ستاد سرگرمی بوفی، به مناسبت گذراندن اوقات مفرح و خوش در کنار هم "مسابقه بهترین اواتار برای مهندس عزیزتون" را در قالب همین تاپیک برگزار و به 3 آثار برتر جوایز ارزنده ای اهداء می شود.
به همین منظور از تمامی خانواده بزرگ بوفی اعم از مدیران و کاربران دعوت می شود در این مسابقه فرهنگی شرکت نموده و ضمن بهره مندی از مزایای معنوی از جوایز ارزنده آن نیز بهره مند شوند.
گفتنی است: علاقمندان می توانند آثار خود را تا پایان جام جهانی 2014 برزیل؛ در همین تاپیک ارسال نمایند.
دبیرخانه شورای فرهنگی بوفی (پایگاه مهندسی)
شایان ذکر است داوطلبین میبایست طرح هایی در قالب : طنز، خنده دار، کمی شیطنت امیز، تقریباً در مایه های تصاویر زیر ارائه دهند:
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستتصویر به خنگی: ▧ تصویر در دسترس نیست و یا ترجیحاً در مایه های همچین تصویری: ▧ تصویر در دسترس نیست
مستر جلال ؟! جان من یه چیزی بپرسم صادقانه جواب بده آخه کدوم یکی از این تصاویر که ارسال کردی به من میاد؟! نه جان من تو بودی کدوم یکی رو برا من انتخاب میکردی؟؟؟ من که جز اولی بقیه رو برا اوتار نپسندیدم، که اون اولی هم اون شیطنت لازمه رو که میخوام نداره من یه چی میخوام که هم طنز و خنده دار باشه و هم یکم یا به شیطنت بزنه یا به خنگی
jaj, اِواااااااااااااااااااااااااااا Life Dream,دکتل؟! از گرفتن طرح های تکراری معذوریم، این اوتار تا اونجا که یادمه قبلاً استقاده شده.... من یه چیز تک میخوام، شه عکس یه مارمولک خنگ رو میزنم ولی تکراری نمیزنم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اسم فیلمش انه؟ منم دوسش دارم....حالا که اسم فیلموش پیدا کردم میگردم دنبال حالت های دیگه اش...شاید یه چی بدرد خورد پیدا کردم ژنرال, gilas,این شیطنت یا خنگی نداره خوووو jaj, ...به خدا حال ندارم وگر به شایسته جون توضیح میدادم که درون مستر جلال چه چیز های نهفته اس
علیرضا, ای جانممممممممم موهاش پر از ترافل و شکلات های ریزه میزه اسسسس خوشم اومد....بی نهایت تشکر......بی تردید شما و آقا کورش نامزد دریافت جوایز نفیس (یک عدد مثبت پر ارزش از طرف من )هستید . . .
اره ظهر کلی گشتم و عکس های بامزه ای ازش پیدا کردم...این گیفه روم هم پیدا کردم: معلومه فلیم جالبی باید باشه، فرصت بشه حتماً باید ببینمش
▧ تصویر در دسترس نیست
. . . حالا که شما ها دست به خیر دارید میگم میشه لطف کنید اسم فیلمیه یا کارتونی رو که این دختر بچه آخری رو هم بهم بگید برم ببینم چی ازش پیدا میکنم؟ همین تصویر آخری که دوتا دندون خرگوشی داره و یه ستاره تو پیشونیش هست
zrnznn
براساس مصوبه شورای فرهنگی بوفی، ستاد تعیین اوتار و ستاد سرگرمی بوفی، به مناسبت گذراندن اوقات مفرح و خوش در کنار هم "مسابقه بهترین اواتار برای مهندس عزیزتون" را در قالب همین تاپیک برگزار و به 3 آثار برتر جوایز ارزنده ای اهداء می شود.
به همین منظور از تمامی خانواده بزرگ بوفی اعم از مدیران و کاربران دعوت می شود در این مسابقه فرهنگی شرکت نموده و ضمن بهره مندی از مزایای معنوی از جوایز ارزنده آن نیز بهره مند شوند.
گفتنی است: علاقمندان می توانند آثار خود را تا پایان جام جهانی 2014 برزیل؛ در همین تاپیک ارسال نمایند.
شایان ذکر است داوطلبین میبایست طرح هایی در قالب : طنز، خنده دار، کمی شیطنت امیز، تقریباً در مایه های تصاویر زیر ارائه دهند:
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستتصویر به خنگی:
▧ تصویر در دسترس نیست
و یا ترجیحاً در مایه های همچین تصویری:
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
نمایش یا پنهان متن
zrnznn
من که جز اولی بقیه رو برا اوتار نپسندیدم، که اون اولی هم اون شیطنت لازمه رو که میخوام نداره
من یه چی میخوام که هم طنز و خنده دار باشه و هم یکم یا به شیطنت بزنه یا به خنگی
jaj
نمایش یا پنهان متن
Life Dream
zrnznn
Life Dream,دکتل؟!
jaj
نمایش یا پنهان متن
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
zrnznn
عاشقشممممممممممممممممم
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستمیرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
دلشاد
aac198000
من به شخصه عاشق کارکتر دختر تو انیمیشن شرور 2 (دومین عکسی که خودت گذاشتی هستم ) خیلی ماهه این بچه
ژنرال
شایسته
اقا جلال من فکر میکنم کودک درون شما یه دختر بچه ی خیلی شیطووونه
gilas
نمایش یا پنهان متن
jaj
zrnznn
ژنرال,
gilas,این شیطنت یا خنگی نداره خوووو
jaj,
علیرضا
اینم نشانی دقیقش:
https://www.google.fi/search?q=Agnes+(Despicable+Me)
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست ▧ تصویر در دسترس نیست ▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
ای جانممممممممم
خوشم اومد....بی نهایت تشکر......بی تردید شما و آقا کورش نامزد دریافت جوایز نفیس (یک عدد مثبت پر ارزش از طرف من
.
.
.
اره ظهر کلی گشتم و عکس های بامزه ای ازش پیدا کردم...این گیفه روم هم پیدا کردم:
معلومه فلیم جالبی باید باشه، فرصت بشه حتماً باید ببینمش
.
.
.
حالا که شما ها دست به خیر دارید
همین تصویر آخری که دوتا دندون خرگوشی داره و یه ستاره تو پیشونیش هست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→