₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » خوردن 26 همبرگر در 10 دقیقه!(عکس)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » خوردن 26 همبرگر در 10 دقیقه!(عکس)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

خوردن 26 همبرگر در 10 دقیقه!(عکس)

1543 بازدید، 11 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

ششمین دوره مسابقات خوردن همبرگر با پیروزی "مولی شویلر" که توانست 26 همبرگر را در 10 دقیقه ببلعد به پایان رسید.

این مسابقات که همه ساله در واشنگتن برگزار می شود امسال با حضور شرکت کنندگان زن و مرد از نقاط مختلف این ایالت برگزار شد که در نهایت در حضور مردان و پرخور و سنگین وزن "مولی شویلر" که از وزن بالایی هم برخوردار نبود جایزه 1500 دلاری را از آن خود کرد. او که مادر 4 فرزند است توانست در مدت 10 دقیقه سریعتر از دیگر رقبا 26 همبرگر را ببلعد و نفر اول مسابقه شود. نزدیک ترین تعقیب کننده او در این قابت تنها یک همبرگر کمتر از او خورد.

رستورانی که این مسابقه را برگزار می کند در طول برگزاری رقابت ها به همه حاضران ساندویچ مجانی می دهد.

19 تصویر این بخش در دسترس نیست

9 سپاس: دلشاد، شایسته، lion1360، garfild، zrnznn، bita.b، jaj، تنها، javad1020

• 1 سپاس: aac198000

• شایسته

بااینکه خیلی گشنمه ولی :88:
    1 سپاس: aac198000

• lion1360

• aac198000

نقل قول: شایسته
    بااینکه خیلی گشنمه ولی

حس مشترک

البته من این همبرگر ها را بدون این مسابقه دهنده ها می بینم حالی به حالی میشم :85:

تا افطار فقط 3 ساعت مونده ....

1 سپاس: شایسته

• 1 سپاس: aac198000

• zrnznn

بعضی از تصاویرش حال بهم زن بودن :30:

• jaj

نقل قول: aac198000
    البته من این همبرگر ها را بدون این مسابقه دهنده ها می بینم حالی به حالی میشم :85:

من برعکسه
    من برخی از مسابقه گیرندگان رو بدون همبرگر که می بینم حالی به حالی میشم :85:

ولی چیزی که من تا حالا دیدم خیلی از افرادی که ظاهرا خیلی چاق هستند نمیتونن زیاد غذا بخورند در حالی که برخی از لاغر اندام ها بیشتر از اونها می خورند ولی متاسفانه به دلیل استخوان بندی همه فکر بد راجع به این افراد چاق می کنند در حالی که خیلی از این بخش ژنتیکیه

• aac198000

نقل قول: jaj
    ولی چیزی که من تا حالا دیدم خیلی از افرادی که ظاهرا خیلی چاق هستند نمیتونن زیاد غذا بخورند در حالی که برخی از لاغر اندام ها بیشتر از اونها می خورند ولی متاسفانه به دلیل استخوان بندی همه فکر بد راجع به این افراد چاق می کنند در حالی که خیلی از این بخش ژنتیکیه

دقیقا درست گفتی رفیق :3:

نقل قول: jaj
    من برخی از مسابقه گیرندگان رو بدون همبرگر که می بینم حالی به حالی میشم

:83: :23:

• تنها

• aac198000

نقل قول: تنها
    وای گشنمه

:83:

1 سپاس: تنها
پاسخ سریع   پاسخ