ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خوردن 26 همبرگر در 10 دقیقه!(عکس)
aac198000
این مسابقات که همه ساله در واشنگتن برگزار می شود امسال با حضور شرکت کنندگان زن و مرد از نقاط مختلف این ایالت برگزار شد که در نهایت در حضور مردان و پرخور و سنگین وزن "مولی شویلر" که از وزن بالایی هم برخوردار نبود جایزه 1500 دلاری را از آن خود کرد. او که مادر 4 فرزند است توانست در مدت 10 دقیقه سریعتر از دیگر رقبا 26 همبرگر را ببلعد و نفر اول مسابقه شود. نزدیک ترین تعقیب کننده او در این قابت تنها یک همبرگر کمتر از او خورد.
رستورانی که این مسابقه را برگزار می کند در طول برگزاری رقابت ها به همه حاضران ساندویچ مجانی می دهد.
دلشاد
شایسته
lion1360
aac198000
حس مشترک
البته من این همبرگر ها را بدون این مسابقه دهنده ها می بینم حالی به حالی میشم
تا افطار فقط 3 ساعت مونده ....
garfild
zrnznn
jaj
من برعکسه
من برخی از مسابقه گیرندگان رو بدون همبرگر که می بینم حالی به حالی میشم
ولی چیزی که من تا حالا دیدم خیلی از افرادی که ظاهرا خیلی چاق هستند نمیتونن زیاد غذا بخورند در حالی که برخی از لاغر اندام ها بیشتر از اونها می خورند ولی متاسفانه به دلیل استخوان بندی همه فکر بد راجع به این افراد چاق می کنند در حالی که خیلی از این بخش ژنتیکیه
aac198000
دقیقا درست گفتی رفیق
تنها
aac198000
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→