₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عکس العمل نخست وزیر به تتوی فوتبالیست 18 ساله
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عکس العمل نخست وزیر به تتوی فوتبالیست 18 ساله

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

عکس العمل نخست وزیر به تتوی فوتبالیست 18 ساله

1651 بازدید، 13 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

اظهارات اردوغان درباره " تتوی "روی دست یک بازیکن جوان فوتبال ترکیه ، تبدیل به موضوعی مناقشه انگبز در رسانه های ترکیه شده است.

به گزارش سی ان ان ترک اردوغان روز گذشته در جریان بازدید از کمپ تیم های فوتبال " حسن دوغان " در استانبول هنگام مواجهه با "برک ییلدیز" بازیکن تیم جوانان " گالاتاسارای" به تتوی روی دست او اشاره کرده و گفت : این کارها چیست که با خودتان می کنید ؟ چرا با پوستتان چنین رفتاری می کنید.

رسانه های ترکیه نوشتند : اردوغان پس از مواجهه با بازیکن جوان " فاتیح تریم " بازیکن سابق و سر مربی تیم ملی فوتبال ترکیه را نزد خود صدا زد و با تکرار حزف هایی که به بازیکن جوان زده بود، خواستار پاک کردن تتوی این جوان یازیکن شده است.

برخی رسانه های ترکیه و شبکه های اجتماعی این کشور از روز گذشته با انتشار گسترده این خبر نوشتند ، برک ییلدیز به اردوغان قول داده تا تتوی روی دست خود را پاک کند.

اما این بازیکن 18 ساله تیم گالاتاسارای امروز در صفحه توییتز خود با تکذیب این موضوع نوشت: صحبتی بین من و جناب نخست وزیر و سرمربی تیم صورت گرفت ، هرکس ترجیح و سلیقه خاص خود را دارد و من این شکلی دوست دارم.

ییلدیز نوشت: هر کدام از این تصویر ها برای من معنا و اهمیت خاصی دارند و بعضی از آنها نماد خانواده و علاقه شخصی من به والدینم هستند ،من هیچ گاه به نخست وزیر قول پاک کردن آنها را ندادم.

این بازیکن جوان فوتبال ترکیه در ادامه از رسانه ها خواست به انتشار اخبار غیر واقعی خاتمه دهند و به ترجیح شخصی او احترام بگذارند.

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

10 سپاس: دلشاد، jaj، 313-KaMiKaZe، garfild، بندری، zrnznn، تنها، behnam25، javad1020، علیرضا

• 1 سپاس: aac198000

• jaj

تیمشون مختلطه که اینقدر پیشرفت دارند :9:
    1 سپاس: aac198000

• zrnznn

راس میگه خو...آخه این چه کاریه؟ :22:

• بابک

من اگه جای نخست وزیر بودم دستور قطع کردن دستشو میدادم ، آخه یکی نیست بگه عنترچوس نه نه بوزینه اون خاطرات رو نقاشی کن تو توالت خونت که بهتر بتونی استخراج کنی احمق ،،، اگه این کار درستی بود خود خدا از روز اذل که از ک....ن ننت افتادی نقاشی شده بودی الاغ .... 374
    2 سپاس: aac198000، jaj

• jaj

بابک,
    فکر کنم باید به عقاید و علایف همدیگه احترام بزاریم

• aac198000

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    قیافه رئیس جمهوره خیلی باحاله

:3:

نقل قول: jaj
    تیمشون مختلطه که اینقدر پیشرفت دارند

البته پیشرفت دقیقا تو چه راستا :4:

نقل قول: بابک
    من اگه جای نخست وزیر بودم دستور قطع کردن دستشو میدادم ، آخه یکی نیست بگه عنترچوس نه نه بوزینه اون خاطرات رو نقاشی کن تو توالت خونت که بهتر بتونی استخراج کنی احمق ،،، اگه این کار درستی بود خود خدا از روز اذل که از ک....ن ننت افتادی نقاشی شده بودی الاغ ...

:66:

1 سپاس: jaj

• 1 سپاس: aac198000

• بابک

شما باین میگین عقاید ، برای مثال: یه دیونه ای عقیده داره که باید به ناموس مردم تجاوز کرد و اگر همین شخص خدای نکرده این کارو باشما بکنه اونوقت به عقیدش احترام میزاری ؟ دوست عزیز آیا شما اطلاع دارید که چرا خال کوبی خیلی رواج یافته و اصلأ ازسیاستش خبر داری ؟ اصلأ تو میدونی از کجا اومده و بچه منظور استفاده میشده که العان بصورت مد دراومده ، و ی سری اشخاص معروف احمق الاغ و بی شعور رواجش دادن واصلأ اطلاع داری که چه فاجعه هائی ببار آورده ؟ سپس من واز طرف خیلی خیلی کسان دیگر ؟؟؟ ر......م تو این عقیده.

2 سپاس: jaj، aac198000

• jaj

بابک,
    آزادی های افراد تا جایی که به همدیگه صدمه نزنه خوبه
    اگه این شخص دوست داشته که این کارو با بدن خودش بکنه و دردشم تحمل کرده پس نباید ما مدعی باشیم میگن آدم زنده وکیل وصی نمی خواد اگر یاد بگیریم که به همدیگه احترام بزاریم هیچ وقت مشکلی پیش نمیاد
    من خودم هیچوقت چنین کاری رو نه انجام میدم و نه توصیه می کنم ولی باید به تصمیم ها عقاید و اختیارات افراد احترام بزاریم
    هر کس هر چی که دلش خواست رو نمی تونه انجام بده اصل احرتام متقابل و عدم صدمه به حقوق دیگران اگه رعایت بشه همه چی درست خواهد شد

• aac198000

jaj,
    بابک,
    تنها,
    :46:

• بابک

جناب jaj

دوست عزیز : مثل اینکه نمیخوای متوجه بشید ، آقای عزیز: خیلی از آزادی ها و عقاید احمقانه پوچ باعث نابودی یک جامعه میشه ، ما هائی که خالکوبی و گردنبد فروهر را بگردن داریم و دم از نیاکان میزنیم. توهین بشما نمیکنم من حتی خودم را هم میگم ، ای کاش یه خورده سوادداشیم و مطالعه میکردیم و می فهمیدیم از کجا آمده ایم و که هستیم و ودارن مارو به چه راههای منحرفی هدایتمون میکنن . . .افسوس بر چنین افکار تهی . خیلی متأسف شدم با چنین طرز فکر . لطفأ اون پیام اولی ام را دوباره دقیق بخون دوست همیشه مومن ....

1 سپاس: jaj

• jaj

بابک,
    ممنون از افسوسی که بر چنین افکار تهی و بر چنین طرز فکری خوردید 379

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: