₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » خانمی که به خاطر اشتباه آرایشگر کچل شد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » خانمی که به خاطر اشتباه آرایشگر کچل شد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

خانمی که به خاطر اشتباه آرایشگر کچل شد

2121 بازدید، 8 پست، نویسنده: garfild

• garfild

زنی که به خاطر اشتباه آرایشگرش کچل شد ، بسیاری از خانم ها در روز جشن تولد به لحاظ لباس و ارایش بیش از حد به خود می رسند.

مدل مو بهترین باشد.لباسها در مجلس بدرخشند و صورت مثل برف سفید و موها در حد اعلا خودنمایی نمایند.

اما گاهی اوقات مراسم انطور که ما انتظارش را داریم پیش نمی رود.خانم آلکسیس استانتون قرار بود جشن 38 سالگی خود را بگیرد.همه چیز مرتب بود.تنها آرایش موها مانده بود.

قرار بود یکی از دوستانش او را ارایش نماید.خانم ارایشگر که گفته می شود کارش ارایشگری نبوده است به اشتباه با چسب قوی شروع به اکستنشن موی خانم آلکسیس می نماید.

تصویر در دسترس نیست

پس از چند دقیقه خانم استانتون به وی می گرد سرش گویی سفت شده و احساس درد می نماید.اما خانم ارایشگر می گوید نگران نباشد و در 24 ساعت اینده خوب خواهد شد.اما روز بعد وضعیت بدتر شده و درد در ناحیه سر شدیدتر می گردد و پوست خانم سرخ می شود.

آلکسیس نزد ارایشگر دیگر رفته و در کمال تعجب می شنود که دوستش برای اکستنشن کردن از چسب قوی استفاده نموده است.تلاش برای کندن چسب از موها راه به جایی نمی برد و خانم مجبور می گردد موهای خود را از ته بتراشد.

تصویر در دسترس نیست

خانم جولی تامپکینز ارایشگر زیبایی می گوید در طول 14 سال حرفه خود ندیده کسی با چسب به اکستنشن مو بپردازد.وی می افزاید سه شنبه هفته گذشته بود که الکسیس نزد من امد و از من خواست تا چسبها را جدا نمابم.

اما به او گفتم که جدا کردن چسب با کراتین غیر ممکن است و به خاطر اینکه استون در ان حل می گردد .در نهایت خانم الکسیس مجبور شد با سر تراشیده از پیش من به خانه برود.

8 سپاس: دلشاد، jaj، zrnznn، bita.b، mojde، aac198000، تنها، علیرضا

• 2 سپاس: zrnznn، garfild

• jaj

تازه شده مثل مرتضی سرباز سایت :3:
    2 سپاس: zrnznn، garfild

• zrnznn

1 سپاس: garfild

• aac198000

نقل قول: garfild
    اما به او گفتم که جدا کردن چسب با کراتین غیر ممکن است و به خاطر اینکه استون در ان حل می گردد .در نهایت خانم الکسیس مجبور شد با سر تراشیده از پیش من به خانه برود.

:87:

• تنها

• علیرضا

بد نشد که براش هم کلش یه هوایی خورد هم کلی مشهور شد احتمالا کلی هم بابت خبر ساز شدن موضوعش پول کاسب شده از خبر گزاریها
    مثل ما نبود که کچل شدنش در سکوت مطلق رسانه ها و در یک غروب دلگیر پاییزی کنج پادگان 01 صورت بگیره... :79:

• garfild

دلشاد,
    jaj,
    zrnznn,
    313-KaMiKaZe,
    aac198000,
    تنها,
    علیرضا,

:4:

ممنون از شما دوستان 386

1 سپاس: تنها