این گربه شبیه هیچ گربهای نیست و از نظر ظاهر کاملاً با گربههای دیگر فرق میکند.
به گزارش فارس، «ونوس» شبیه گربههای دیگر نیست و از نظر ظاهر با دیگر گربهها تفاوت دارد.
دو نیمه صورت ونوس و رنگ هرکدام از چشمها متفاوت هستند؛ چشمهای این گربه یکی سبز و دیگری آبی است و دو نیمه صورت کاملاً متفاوت هستند به طوری که یک طرف صورت، سیاه و سفید و طرف دیگر، موهای نارنجی و زبر دارد.
صاحب گربه تصاویر حیوان را در یک صفحه اجتماعی به اشتراک گذاشته که بیش از 27 هزار طرفدار پیدا کرده است.
انگار با خط کش از وسط خط کشیدن ▧ تصویر در دسترس نیست ممنون از لطفت ▧ تصویر در دسترس نیست فکر کنم تنها کسی هستی که یادته یه روزگاری یه سیبی هم اینجا بوده ▧ تصویر در دسترس نیست
فکر کنم تنها کسی هستی که یادته یه روزگاری یه سیبی هم اینجا بوده ▧ تصویر در دسترس نیست
منم یادمه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سیب جون منم تو رو یادمه خوب کم میایییییی سایت خوووووووو تو دیگه دوسمون نداری تازه رستا رو هم یادمه.... نمایش یا پنهان متن(اسمشو درست گفتم؟) بهتر بود میگفتم مورچه کوچولو
aac198000
به گزارش فارس، «ونوس» شبیه گربههای دیگر نیست و از نظر ظاهر با دیگر گربهها تفاوت دارد.
دو نیمه صورت ونوس و رنگ هرکدام از چشمها متفاوت هستند؛ چشمهای این گربه یکی سبز و دیگری آبی است و دو نیمه صورت کاملاً متفاوت هستند به طوری که یک طرف صورت، سیاه و سفید و طرف دیگر، موهای نارنجی و زبر دارد.
صاحب گربه تصاویر حیوان را در یک صفحه اجتماعی به اشتراک گذاشته که بیش از 27 هزار طرفدار پیدا کرده است.
zrnznn
ملوسهههههههه
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
aac198000
چرا گفتی ترسناک؟
aac198000
چرا گفتی ترسناک؟
الان که عکس آخری را دیدم (دوباره ) فهمیدم
دلشاد
شایسته
jaj
تنها
sib
ممنون از لطفت ▧ تصویر در دسترس نیست
فکر کنم تنها کسی هستی که یادته یه روزگاری یه سیبی هم اینجا بوده ▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
منم یادمه
یهویی از پارسال که مدیریت رو گذاشتی کنار و به جمع پیشکسوتان پیوستی دیگه خبری ازت نشد
sib
garfild
مبارک ساناز خانم باشه
zrnznn
خوب کم میایییییی سایت خوووووووو
تازه رستا رو هم یادمه....
نمایش یا پنهان متن
(اسمشو درست گفتم؟) بهتر بود میگفتم مورچه کوچولودلشاد
منده یادیمدا
SaMaN TaJ
باو ما هم یادمونه...تازه سورپرایز هم یادمونه
نمایش یا پنهان متن