ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عجیب ترین عروسیها در دنیا...
pAshMak
این عروس برزیلی و داماد پرتغالی که اولینبار یکدیگر را در هواپیما و حین پرواز دیده بودند و در همان نگاه اول عاشق هم شده بودند، تصمیم گرفتند به همین مناسبت مراسم عروسیشان را هم حدود یک سال بعد از اولین دیدار در هواپیما و حین پرواز برگزار کنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
این زوج اردنی هم تصمیم گرفتند برای اینکه متفاوت باشند به صورتی غیرعادی به خانه بخت بروند.
▧ تصویر در دسترس نیست
این زوج جوان هنگکنگی هم با قطاری که مخصوص همین عروسی طراحی شده به خانه بخت رفتند.
▧ تصویر در دسترس نیست
این زن و شوهر ایتالیایی هم برای اینکه نام خود را در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت کنند، تصمیم گرفتهاند با لباس عروسی بسیار بلندی جشن بگیرند. ظاهرا برای دوخت لباس عروسی حدود ۶ هزار متر پارچه ابریبشم استفاده شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
وا و پاول زوجی لهستانی هستند که مراسم عروسی آنها ۵ متر زیر آب برگزار شد. ۲۷۵ مهمان این مراسم عروسی نیز همگی با لباس غواصی در این مراسم عروسی حضور داشتند. اوا (عروس) همان زیر آب جواب "بله" را به داماد (پاول) داد و همان زیر آب تمام اسناد قباله ازدواج را امضا كردند.
▧ تصویر در دسترس نیست
آنها در لباس غواصی
▧ تصویر در دسترس نیست
این دو نفر مادربزرگ و نوه نیستند بلکه زن و شوهر هستند. لوتار ۲۸ ساله و والی ۸۸ ساله با وجود اختلاف سنی حدود ۶۰ سال تصمیم گرفتند با هم ازدواج کنند. داماد، در خانه یکی از همسایهها اولینبار عروس را دیده بود و به او دل بسته بود.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
شایسته
دلشاد
تنها
aac198000
pAshMak
aac198000,
دقیقا من هم همین حالت شدم وقتی دیدم
خواهش میکنم بهروز جان
تنها,
▧ تصویر در دسترس نیست
garfild
الکی خوشن اینها
pAshMak
ولی بالاخره موندگارشده نوع عروسیشون وهمین اهمیت داشته واسشون
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
jaj
pAshMak
به نوه اش بیشتر شبیه
مگه چیه؟پیرمرده بزدیه با90 سال سن وکلی نوه ونتیجه بچه دارشده بود
این بیچاره که فقط 88 سالشه
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
پارمیس جون الان سال دیگه همین موقع آقا جلال میاد میپرسه تو این تاپیک که: آیا کسی از این زوج خبر داره که بچه اشون جنسیتش چیه؟آیا خوشبخت شدن یا نه؟....
بندری
يه چيزي بالاتر والله
pAshMak
یادم بمونه پیگیر باشم ببینم بچه دارشدن یانه
حق باشماست خسروجان
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
این بیچاره که فقط 88 سالشه
شما فکر کنم یک نکته اصلی و اساسی رو در نظر نگرفتید ها
نکته زنونه ای هم هست
نه ولی شاید اومدم پرسیدم که آیا پیرزن زندست یا نه
و اون پسره با پولش چیکار داره می کنه