₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » سوتی صدا و سیما جهانی شد!!!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » سوتی صدا و سیما جهانی شد!!!

بدون عکس

سوتی صدا و سیما جهانی شد!!!

2101 بازدید، 13 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

حالا همه عالم و آدم از داخل و خارج دارند بر طبل رسوایی سریال مناسبتی شبکه سوم سیما می کوبند، غیر از خود رسانه ملی که پیش‌بینی می‌شود در 24 ساعت آینده این اتفاقات به صورت کاملا خودجوش از سوی آنتن این رسانه رخ بدهد!

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

رسوایی پخش یک سریال کپی شده از روی یک سریال آمریکایی مرزهای ایران را در نوردید و بازتاب جهانی پیدا کرد.

، هفته گذشته پخش سریال‌های ماه رمضان در حالی آغاز شد که سریال اصلی این ماه کپی مو به مویِ یکی از سریال آمریکایی از آب درآمد.

سریال هفت سنگ به کارگردانی علیرضا بذرافشان که از شبکه سوم سیما پخش می شود شباهتی کم نظیر با سریال آمریکایی "خانواده مدرن" داشت. سریالی که اتفاقا در ایران دیده شده است.

پس از پخش دو قسمت از سریال هفت سنگ کاربران رسانه های اجتماعی پی به موضوع کپی بودن آن بردند و این کپی کاری ناشیانه بازتاب گسترده ای داشت.

به گونه ای که در اقدامی خلاقانه ویدیویی ساخته شد و نقاط مشترک سریال اصلی و ورژن ایرانی اش کنار هم قرار گرفت. این ویدئو بارها در رسانه ها مختلف باز نشر داده شد.

در این ویدئو نشان داده شده است که قسمت اول سریال هفت سنگ نه تنها در شکل و ساختار بلکه در محتوا، حرکت دوربین و حتی دیالوگ ها نعل به نعل سریال خانواده مدرن است.

با این حال مسئولین صدا و سیما همچون رسوایی‌های پیشین هیچ توضیحی در این رابطه ارائه نکرده اند.

تصویر در دسترس نیست

«دیلی تلگراف» در این‌باره نوشت: با توجه به ممیزی‌هایی که در تلویزیون ایران انجام می‌گیرد، تنها راه تماشای نسخه اصلی «خانواده امروزی» دانلود غیرقانونی این سریال است. با این حال،‌ نسخه غیرمعتبر ایرانی از این سریال آمریکایی اخیرا بدون حضور دو شخصیت اصلی داستان ظهور کرده است. آن‌طور که تماشاگران نسخه اصلی این سریال آمریکایی در جریان هستند، «هفت سنگ» تقریبا صحنه به صحنه تکرار «خانواده امروزی» است.

در ادامه این مطلب آمده است: «هفت سنگ» برخی ابعاد این سریال برنده جایزه شبکه «ABC» را تغییر داده تا به استانداردهای ایرانی نزدیک شود. این در حالی است که شیلی و یونان در حال حاضر روی ساخت نسخه‌های قانونی از «خانواده امروزی» کار می‌کنند. هر دوی این کشورها از ترجمه فیلمنامه‌ اصلی این سریال استفاده می‌کنند.

«ورایتی» که از وب سایت‌های معتبر دنیای سینما و تلویزیون محسوب می‌شود، درباره تقلید «هفت سنگ» از کمدی «خانواده امروزی» نوشته است: این سریال فریم به فریم و شات به شات آیینه نسخه آمریکایی آن است. این نخستین‌بار نیست که «خانواده امروزی» مورد توجه تلویزیون‌های بین‌المللی قرار می‌گیرد. شیلی و یونان هم در حال تولید نسخه‌های قانونی این سریال هستند.

ورایتی به نقل از یکی از عوامل «خانواده امروزی» همچنین نوشت: تهیه‌کنندگان ایرانی «هفت سنگ» حق قانونی این کار را نداشتند.

روزنامه «تایمز» هم به کپی کردن تمام عناصر «خانواده امروزی» از جمله صحنه‌پردازی، نوع تصویربرداری و موضوع اصلی داستان در سریال شبکه 3 تلویزیون ایران اشاره کرده و آورده است: تغییر اصلی که در ساخت این سریال ایجاد شده، حذف دو مردی است که به عنوان شخصیت‌های اصلی فیلم، با هم ازدواج می‌کنند؛ اما در نسخه ایرانی سریال، یک زن و شوهر جایگزین آنها شده‌اند.

مجله «Slate» ایرلند هم به شباهت‌های عجیب این دو سریال طنز اشاره کرده و به طور جزیی به مسئله جابجایی شخصیت‌های داستان «خانواده امروزی» در کپی‌ ایرانی آن و تغییراتی که در روابط آن‌ها ایجاد شده، پرداخته است.

«سیدنی مورنینگ هرالد» هم با تیتر «سرقت بزرگ تلویزیونی» درباره «هفت سنگ»‌ نوشته است: کار تلویزیون خیلی بی‌رحم است، اگر نتوانید حق پخش یک اثر را بخرید، خیلی ساده برنامه کلی کار شما به سمت کپی کردن آن متمایل می‌شود. «هفت سنگ» از طریق تلویزیون ایران به روی آنتن می‌رود. در ایران هشت شبکه ملی فعالیت می‌کنند که به سختی 5000 ساعت برنامه در سال پخش می‌کنند. با چنین ارقامی، آن‌ها مجبورند از ایده‌های اوریجینال فاصله بگیرند.

از دیگر روزنامه‌هایی که به کپی‌برداری از «خانواده امروزی» واکنش نشان داده‌، «اینترنشنال بیزنس تایمز» است که نوشته است: کلیپی از مقایسه‌ صحنه به صحنه این دو سریال در یوتیوب منتشر شده است. در این ویدیو صحنه‌هایی از «هفت سنگ» نشان داده می‌شود که تقلیدی آشکار از «خانواده امروزی» است.

10 سپاس: pAshMak، 313-KaMiKaZe، تنها، بچه مثبت، jaj، دلشاد، آآرشيم، garfild، mojde، علیرضا

• pAshMak

ای بابا بالاخره باید نویسنده از جایی الهام بگیره دیگه

حالا باید شاکرباشیم از سریالهای آبکی ترکی یا عربی کپی برداری نکرده :24:

1 سپاس: aac198000

• تنها

جالبیش اینجاست که چند تا هم نویسنده داره که انگار زحمت ترجمه رو بر عهده داشتن :4:

• jaj

اینا همش به خاطر اینه که مدت زمان ساخت سریال در ایران طولانیه
    اول ایرانی ها شروع کردند هفت سنگ رو ساختن که جاسوسان شبکه ABC امدن متن اصلی رو دزدیدند و با سرعت زیاد اونو تغییر دادند و ساختند و پخش کردند

:4:

• 1 سپاس: aac198000

• شایسته

کاش ویدیوی مقایسه شو هم میذاشتی :3:

• zrnznn

من از این سریالا نمیبینم ...ولی یکی دوبار که به خاطر دیگران مفتخر به دیدنش شدماز این نی نیه که بهش میگن بوس کن، می بوسه یا میگنش ناز کن، ناز میکنه خیلی خوشم اومده
    در ضمن من تبلیغ این سریال امریکایی رو هم دیدم اون موقع خوشم اومده بود ازش...ولی ندیدمش :100:

• aac198000

نقل قول: تنها
    جالبیش اینجاست که چند تا هم نویسنده داره که انگار زحمت ترجمه رو بر عهده داشتن

:23: :23:

نقل قول: شایسته
    کاش ویدیوی مقایسه شو هم میذاشتی

چشم -فعلا تصویر پیدا کردم :9:

نقل قول: zrnznn
    من از این سریالا نمیبینم ...ولی یکی دوبار که به خاطر دیگران مفتخر به دیدنش شدماز این نی نیه که بهش میگن بوس کن، می بوسه یا میگنش ناز کن، ناز میکنه خیلی خوشم اومده

من عاشقشم :8:

3 سپاس: شایسته، تنها، jaj

• sib

کارشون واقعا خجالت آوره. من نسخه اصلی رو از شبکه فارسی 1 دیدم. تمام صحنه ها و شخصیت ها و حتی دیالوگ ها کپی شده. حتی شخصیت ها همون شغل هایی رو دارن که شخصیت های نسخه اصلی دارن . فکر کردن چون تعداد کمی ممکنه نسخه اصلی رو دیدن کسی نمیفهمه

• akopik

فک کنم از جومونگ و دنگی و یانگومو امپراتور دریا و سرزمین بادو و............ بهتر باشه حالا

• aac198000

نقل قول: sib
    کارشون واقعا خجالت آوره. من نسخه اصلی رو از شبکه فارسی 1 دیدم. تمام صحنه ها و شخصیت ها و حتی دیالوگ ها کپی شده. حتی شخصیت ها همون شغل هایی رو دارن که شخصیت های نسخه اصلی دارن . فکر کردن چون تعداد کمی ممکنه نسخه اصلی رو دیدن کسی نمیفهمه

:66:

1 سپاس: sib
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: