₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » ترفند جالب ژاپنی‌ها برای خنک شدن
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » ترفند جالب ژاپنی‌ها برای خنک شدن

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ترفند جالب ژاپنی‌ها برای خنک شدن

2121 بازدید، 35 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    حالا اگر میشه یه چشمه اش رو بر ما بنمایانید پارمیس بانو

مجتبیییییییی؟؟؟؟

اره از سر کوچه ی ا.ن اینا گرفتم اونجا ارزونتر میدن اگر خواستی بگم برات بگیرن بیارن جلوی خونه تون

نه بابا نمیخواد زحمت بکشی اصلا دوست ندارم مزه اش رو. خودت تنهایی بخور نوش جان :10:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    مجتبیییییییی؟؟؟؟

جان؟ :4: خب ننمایان 351

نه بابا نمیخواد زحمت بکشی اصلا دوست ندارم مزه اش رو. خودت تنهایی بخور نوش جان :10:

خب باید شریک بشی در غم و مزه ی تلخ و... دیگه :4:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

جان؟ خب ننمایان

نمی نمایانم عزیز به نفعته :22:

خب باید شریک بشی در غم و مزه ی تلخ و... دیگه

تااونجاییکه یادمه غم وشادی بوده ولی تلخ وشیرین نبوده ها :37:

• Kishe Mehr

تااونجاییکه یادمه غم وشادی بوده ولی تلخ وشیرین نبوده ها

خو وقتی کسی ادعا میکنه با کسی دوس.ت.ه باید توی همه چیزش شریک باشه دیگه :50:

• pAshMak

خو وقتی کسی ادعا میکنه با کسی دوس.ت.ه باید توی همه چیزش شریک باشه دیگه

شریک اگه خوب بود خدا داشت. اینجورشراکت به درد نمیخوره. در دوستی باید یک روح بود دردوبدن

• Kishe Mehr

شریک اگه خوب بود خدا داشت. اینجورشراکت به درد نمیخوره. در دوستی باید یک روح بود دردوبدن

ببخشید شما کتابی جزوه ای چیزی ندارید بگید ما بنویسم سرکار خانم دکتر پارمیس؟ :37:
    عجب جمله ای! :37: قالت السیدة الپارمیس حفظهما الله تعالی :24:

• pAshMak

ببخشید شما کتابی جزوه ای چیزی ندارید بگید ما بنویسم سرکار خانم دکتر پارمیس؟
    عجب جمله ای! قالت السیدة الپارمیس حفظهما الله تعالی

کتابی درحال نگارش هستم به لطف خداوند به پایان رسید معرفی میکنم بهت :72:

• Kishe Mehr

کتابی درحال نگارش هستم به لطف خداوند به پایان رسید معرفی میکنم بهت

ما اسمه ُ؟اسمش چیه اونوخت؟ انشاءالله... :37:

نمایش یا پنهان متن
    کتابی درحال نگارش هستم به لطف خداوند به پایان رسید معرفی میکنم بهت

خودت کتابی در حال نگارش هستی یا اینکه کتابی رو در حال نگارش داری؟ :bahone:

• pAshMak

ما اسمه ُ؟اسمش چیه اونوخت؟ انشاءالله...

هنوزاسم نداره :25:

خودت کتابی در حال نگارش هستی یا اینکه کتابی رو در حال نگارش داری؟

شیخ اجل گیر نده. خودم درحال نگارش کتابی هستم بس شیرین :24:

• Kishe Mehr

pAshMak,
    جدی میگی یا شوخی میکنی؟ :37:

• pAshMak

جدی میگی یا شوخی میکنی؟

جدی میگم ..چندماهی هست شروع کردمش البته این وقایع اخیر کمی تاخیر انداخته توی ادامه نوشتنش

• Kishe Mehr

جدی میگم ..چندماهی هست شروع کردمش البته این وقایع اخیر کمی تاخیر انداخته توی ادامه نوشتنش

woOoOoOoOw پس چرا بهم نگفته بودی!!!! در چه حیطه ای هستش؟ :37: بعدشم در اسم گذاریش منم هستما :15: کار نهاییشو من میخوام انجام بدم.. مگه نمیگن کار را آن کرد که تمام کرد؟ :74:
    نمایش یا پنهان متنایشالله که بزودی با انرژی بیشتری بتونی این کارو به اتمام برسونی.هرکار و کمکی هم که از من بر بیاد درخدمتم بدون تعارف :3:

• pAshMak

woOoOoOoOw پس چرا بهم نگفته بودی!!!! در چه حیطه ای هستش؟ بعدشم در اسم گذاریش منم هستما کار نهاییشو من میخوام انجام بدم.. مگه نمیگن کار را آن کرد که تمام کرد؟

خب نپرسیده بودی واسه همین حرفی نزدم بهت.درارتباط با رشته ام هست وترجیحا برای تدریس دردانشگاه به عنوان یک منبع دارم می نویسمش.البته مقداریش هم ترجمه هست از کتب معتبر که ذکر شده توش. اسمش هم باشه بخونش وبعد انتخاب کن تا بذارم.

ایشالله که بزودی با انرژی بیشتری بتونی این کارو به اتمام برسونی.هرکار و کمکی هم که از من بر بیاد درخدمتم بدون تعارف

ممنونم عزیزم.اتفاقا روی کمک توخیلی هم حساب بازکردم موقع انتشارش

• Kishe Mehr

خب نپرسیده بودی واسه همین حرفی نزدم بهت.درارتباط با رشته ام هست وترجیحا برای تدریس دردانشگاه به عنوان یک منبع دارم می نویسمش.البته مقداریش هم ترجمه هست از کتب معتبر که ذکر شده توش. اسمش هم باشه بخونش وبعد انتخاب کن تا بذارم.

خب اونوقت من از کجا باید بدونم که تو داری کتاب می نویسی؟ :37: علم غیب دارم ولی دیگه نه تا این حد :4:
    بهرحال خیلی خیلی خوشحالم کردی که اینو گفتی.منم بارها خواستم مطالبمو یکجا جمع کنم ولی خب نشده :17: ایشالله بتونم این کارو بزودی بکنم اونم با کمک تو :3:
    ایشالله کتابت کتابی رفرنس باشه و مطمئنم همینطور خواهد بود.چون به توانائی و علم ات ایمان دارم.ناسلامتی توی بهترین دانشگاه دنیا داری درس میخونی دیگه و ایضا توی بهترین دانشگاه ایران تدریس میکنی :3: بهت افتخار میکنم عزیزم...

ممنونم عزیزم.اتفاقا روی کمک توخیلی هم حساب بازکردم موقع انتشارش

دقیقا همینطوره. کار خوبی هم کردی. اتفاقا از چاپخونه تا انتشارات و توزیعش اشنا دارم..خوشحال میشم کمکت کنم

• pAshMak

خب اونوقت من از کجا باید بدونم که تو داری کتاب می نویسی؟ علم غیب دارم ولی دیگه نه تا این حد
    بهرحال خیلی خیلی خوشحالم کردی که اینو گفتی.منم بارها خواستم مطالبمو یکجا جمع کنم ولی خب نشده ایشالله بتونم این کارو بزودی بکنم اونم با کمک تو
    ایشالله کتابت کتابی رفرنس باشه و مطمئنم همینطور خواهد بود.چون به توانائی و علم ات ایمان دارم.ناسلامتی توی بهترین دانشگاه دنیا داری درس میخونی دیگه و ایضا توی بهترین دانشگاه ایران تدریس میکنی بهت افتخار میکنم عزیزم...

ای جااااااااان ...هرکمکی لازم باشه بهت میکنم تا بتونی شروع کنی به نوشتن

ممنووونم لطف داری :46: 806 826

دقیقا همینطوره. کار خوبی هم کردی. اتفاقا از چاپخونه تا انتشارات و توزیعش اشنا دارم..خوشحال میشم کمکت کنم

به وقتش حتماااااااااااااا باید کمک کنی

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: