ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تیموشنکو در مرکز اهداء خون
jaj
به گزارش فرارو، یولیا تیموشنکو نخست وزیر پیشین اوکراین که در پی ناآرامی های اخیر در اوکراین و پس از برکناری دولت یانوکوویچ از زندان آزاد شده بود دیروز به همراه جمعی از نمایندگان حزب خود برای اهدای خون به سربازان این کشور که در حملات تروریستی شرق اوکراین زخمی شده اند به یک مرکز اهدا خون رفت.
تیموشنکو پس از اهدا خون گفت این کار را برای تشویق مردم به کمک به ارتش این کشور در برابر بیگانگان انجام داده است.
zrnznn
.
.
.
خانم کناریش بسیار شیک و خوش لباسه
pAshMak
خداخیرش بده...اهداخون خیلی کارارزشمندی هستش
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
jaj
.
خوب بعد از افطار برو
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
مامانم میکشتم...همینشم یواشکی میرمjaj
خوب مجبور نیستی بعد از اینکه خون اهدا کردی دستتو بزنی بالا و بیای جلوی مامانت نشون بدی بگی من ضعف کردم
zrnznn
حرف اینه که شب نمیتونم به اسم جای دیگه بپبچونم و در برم، برم انتقال خون
jaj
میخوای من بیام در خونتون خودمو بندازم زمین غش کنم بعد تو هم یهویی حس انسان دوستیت گل کنه و بگی اینو ببرید دکتر بعدش اونا که منو بردن تو بپیچی به بازی
یا نظرت راجع به یه گوگان گیری مسلحانه
zrnznn
یا نظرت راجع به یه گوگان گیری مسلحانه چیه
فیلم آنور آبی زیاد میبینی؟
.
.
.
اینجا ایرانه و با مامانم طرفی
garfild
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→