₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تیموشنکو در مرکز اهداء خون
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تیموشنکو در مرکز اهداء خون

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تیموشنکو در مرکز اهداء خون

1268 بازدید، 11 پست، نویسنده: jaj

• jaj

یولیا تیموشنکو نخست وزیر پیشین اوکراین با حضور در یک مرکز اهدا خود خون خود را به سربازان این کشور اهداء کرد.

به گزارش فرارو، یولیا تیموشنکو نخست وزیر پیشین اوکراین که در پی ناآرامی های اخیر در اوکراین و پس از برکناری دولت یانوکوویچ از زندان آزاد شده بود دیروز به همراه جمعی از نمایندگان حزب خود برای اهدای خون به سربازان این کشور که در حملات تروریستی شرق اوکراین زخمی شده اند به یک مرکز اهدا خون رفت.

تیموشنکو پس از اهدا خون گفت این کار را برای تشویق مردم به کمک به ارتش این کشور در برابر بیگانگان انجام داده است.

8 تصویر این بخش در دسترس نیست

4 سپاس: zrnznn، pAshMak، دلشاد، garfild

• zrnznn

دیروز انتقال خون به منم اس ام اس داد و التماسم کرد :16: گفت به خونت نیاز مبرم داریم ولی من روزه ام نمیتونم :2:
    .
    .
    .
    خانم کناریش بسیار شیک و خوش لباسه :72:

1 سپاس: jaj

• pAshMak

نقل قول: jaj
    یولیا تیموشنکو نخست وزیر پیشین اوکراین با حضور در یک مرکز اهدا خود خون خود را به سربازان این کشور اهداء کرد.

خداخیرش بده...اهداخون خیلی کارارزشمندی هستش

• دلشاد

منم به خون نیاز دارم :4:

• jaj

نقل قول: zrnznn
    گفت به خونت نیاز مبرم داریم ولی من روزه ام نمیتونم
    .

خوب بعد از افطار برو

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نمایش یا پنهان متنمامانم میکشتم...همینشم یواشکی میرم :4: باید تو روز باشه :4:

• jaj

مامانم میکشتم...همینشم یواشکی میرم باید تو روز باشه

خوب مجبور نیستی بعد از اینکه خون اهدا کردی دستتو بزنی بالا و بیای جلوی مامانت نشون بدی بگی من ضعف کردم 299

• zrnznn

بحث این حرفا نیست :4: اتفاقا بر عکس خیلیا من هیچ احساس ضعفی نیمکنم....
    حرف اینه که شب نمیتونم به اسم جای دیگه بپبچونم و در برم، برم انتقال خون :4:

• jaj

حرف اینه که شب نمیتونم به اسم جای دیگه بپبچونم و در برم، برم انتقال خون

میخوای من بیام در خونتون خودمو بندازم زمین غش کنم بعد تو هم یهویی حس انسان دوستیت گل کنه و بگی اینو ببرید دکتر بعدش اونا که منو بردن تو بپیچی به بازی :4:
    یا نظرت راجع به یه گوگان گیری مسلحانه :94: چیه

• zrnznn

نقل قول: jaj
    میخوای من بیام در خونتون خودمو بندازم زمین غش کنم بعد تو هم یهویی حس انسان دوستیت گل کنه و بگی اینو ببرید دکتر بعدش اونا که منو بردن تو بپیچی به بازی
    یا نظرت راجع به یه گوگان گیری مسلحانه چیه

فیلم آنور آبی زیاد میبینی؟:4:
    .
    .
    .
    اینجا ایرانه و با مامانم طرفی :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: