ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
وقتی آنجلینا جولی هم معتاد بود!!!!
pAshMak
ولی هیچ عکس و فیلمی از او در ان دوران نبود ولی به تازگی یک فیلم کوتاه که در دوران اعتیاد و قبل از شهرت از او گرفته شده است منتشر شده است که جنجال زیادی هم به پا کرده است.
این تصاویر توسط دوربین مخفی که فرانکلین میر در خانه او کار گذاشته بوده است ضبط شده است.فرانکلین میر یکی از پخش کننده های معروف مواد مخدر است که بعدا دستگیر هم شد.
سایت The National Enquirer این فیلم را منتشر کرده است و اقای میر هم به مجله گفته است که جولی به من زنگ زد و از من مقداری کوکایین و هرویین خواست.هنگامی که برای تحویل مواد به خانه او رفتم دورببن را هم در انجا کار گذاشتم و امدم.
در این تصاویر چهره خمار جولی را میتوان دید که در حال صحبت با مادر خود پشت تلفن است.
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست" آنجلینا جولی " بدون اشاره به اعتیادش بارها آن سالها را نقاط تاریک و خطرناک زندگی اش معرفی کرده است. در این تصاویر اندام و چهره لاغر و استخوانی " آنجلینا جولی " با چشمهایی که باز نمیشود و زیر آنها حلقه های سیاه مشاهده میشود با آنچه این روزها می بینیم بسیار متفاوت است. این قاچاقچی مواد مخدر اعلام کرده که در دهه 90 میلادی هفته دو تا سه بار برای جولی مواد مخدر میبرده و برای هر بار مصرف از او 100 دلار دریافت میکرده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
pAshMak
پوشیده بودنش نتیجه فتوشاپ ایرانیه
▧ تصویر در دسترس نیست
شایسته
دلشاد
pAshMak
الله اعلم اما فیلم کاملا واضحه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
الو یا ایها شاااااااقی؟ بدو که مردم از درد خماری
لب هاش آدمو یاد لب جوب می اندازه
منشوریش کردن
فک کنم یه رگ اش کرمانی باشه
pAshMak
الو یا ایها شاااااااقی؟ بدو که مردم از درد خماری
مجتبی دقت نکردی عزیزم.داره بامامانش حرف میزنه
ماایرانیاخوب بلدیم ازینکارا
چراااااااا؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
پارمیس دقت نکردی عزیزم.منظورم به اون حرفش بود که گفت جولی جون به من زنگ میزد
هرچی دور زدن و زیر آبی رفتن و... است ما استادشیم
اولا که توی این جناب فرانکلین ساقی خوبیه و توی کار توزیع هستش و در ثانی اسمش میر هست
pAshMak
آهااااااااااااان خب متوجه نشدم دیگه چراااااااا میزنی؟؟؟
نمیدونستم این چیزا رو.ممنون که گفتی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بکشنه اون دستی که تو رو بخواد بزنه
نمایش یا پنهان متن
تبصره » بجز در موارد خاص و اون هم در موارد خیرخواهش میکنم. حالا تو هم یه چی بگو تا منم به دانسته هام اضافه بشه
pAshMak
منظورت بشکنه بوددیگه؟دلم نمیادنفرین کنم
منظورت پرستو بوددیگه
من برات گذاشتم دیگه. همون تاپیک فوتبال بازی کردن انم ها. بخاطربحث دیروزمون گذاشتمش
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بکشنه ورژن جدیدشه. مگه فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر رو نمی شناسی؟
قربون آدم باهوش
خانم ها منظورت بود دیگه؟ میدونم حالا میخوای بدجنسانه بگی که فرهنگستان کیش مهر اینو گفته
pAshMak
خب آشنایی ندارم با فرهنگستان کیش مهر
ممنووووووووون
ببخشیداشتباه تایپی بود.کمی سخته با کیبورد سایت فارسی تایپ کردن
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
جدی؟
نه خواهش میکنم. شوخی کردم
lion1360
garfild
pAshMak
خوشحال میشم بیشتربدونم ازش
lion1360,
garfild,
به چه چیزی فکرمی کنید؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
به روی چشم. سعی میکنم این کارو بکنم توی فرصتی که فراغ باشه..
pAshMak
بی نهاااایت ممنونم لطف میکنی عزیز
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→