این سری که ممد اینا اومدن خونه تون از این براش درست کن. اصن هر طور که به قضیه نگا کنی این غذاییه که فقط و فقط باس واسه ممد اینا درست کرد ! ممد اینها کلا هلو زیاد دوس دارند واس همین شما اگه اینو بپزید براشون خغلی حال می کنن. مواد لازمش که خیلی نی ، هلو یا شلیل هست، روغن زیتون، پودر کیک، شیر و یه کمی شکر قهوه ای!
▧ تصویر در دسترس نیست
اول هلوها رو این شکلی برش میدی می پاشی کف ماهیتابه
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبعد که قشنگ کف ماهیتابه رو گرفت، یه خورده روغن زیتون می ریزی روشون، این شکلی: (البته یه وخ فک نکنید ما فک می کنیم که شما بلد نیسی روغن زیتون بریزیااااااا اینو واسه اونایی می گیم که بلد نیسن!)
▧ تصویر در دسترس نیست
مرحله بعدی اینطوریه که باید یه کف دست (به سایز دستتون هم بستگی داره،حالا نمی دونم انقدر (همین که تو عکسه!)) شکر قهوه ای بپاشونید رو هلو و روغن زیتون و اینا!
▧ تصویر در دسترس نیست
بعدش نوبت چیه؟ نوبت پودر کیکه! که یه بسته پودر کیک خالی می کنید رو هلو هاتون! بعدش هم با از این کفگیر قشنگا پخشش می کنید که کامل روی موادو بپوشنه!
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستحالا شیر و روغن زیتون و هم خالی کنید روش! از هر کدوم یه لیوان!
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستحالا همه شو با همین کفگیره که بالا گفتم قاطی کنید.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستوختی این شکلکی شد، برش دارید ببرید بزاریدش تو فر که 360 درجه نمیدونم چی چی! 50-60 دیقه که بمونه آماده است! میتونی بدی ممد اینا بخورن!
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستممد اینا خامه هم خیلی دوس دارن، واس همین تو بشقاب که براشون کشیدی خامه هم بش بمال، خیلی حال میده
تو که اینقدر احترام میذاری پس چرا منبعش رو ننوشتی؟ به قوانین سایت هم احترام میذازی؟ =))))))))
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
خب زین پس احترام نذاز بلکه احترام بذار حالا اگر گفتی کدوم قانون رو نقض کردی؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نگو که اون قانون، قانون ششم هست! نمایش یا پنهان متنبه این سوی چراغ که بالا سرم روشنه، روُلَه سایتشو گذاشتم برداشته که بعدا معرفیش کنم...حالا یکی از غذاهاشو گذاشتم که مردم استفایده ببرن تا ببینم خوشششون میاد یا نه؟ بعد اسم سایتشو بگم خوووووووووووووووووووو نمیخواستم که برا همیشه برش دارم کهههههه . . . قابل توجه بعضیا: این دومیش بود..مامنتظر سومیشمممممممممم . . .
نقل قول: شایسته
من دراوردیه دیگه نههه
وای شایسته جون من درآوردیشو ولش کن ....یکی از نظرات در مورد این غذا این بوده که یکی گفته: (یعنی من عاشق این نظراتم) وای من از کثیف کاری خیلی خوشم میاد حتماً درستش میکنم
Kishe Mehr, والا ما که میخریم چند نمونه میزارن جلومون میگن این واسه سرخ کردنه این واسه بو کردنه ..این واسه نمونه...خلاصه انواع مختلف داره بعدشم شما ماهیتابه رو دیدی گول خوردی برادر من ...این میره داخل فر ...پس سرخ نمیشه . . . دیگه کسی سوال نداره؟ پند و اندرزی؟ شکی شبه ای؟ من هستم ...مورد بود بگید
+ ۵) استفاده از علامتهای خاص مانند (! § # ¤ % & £ € $ ... ) بیشتر از ۳ بار در هر طرف عنوان ممنوع است.
+ ۵) استفاده از علامتهای خاص مانند (! § # ¤ % & £ € $ ... ) بیشتر از ۳ بار در هر طرف عنوان ممنوع است.
اه... چه استرسی بهم وارد کردی....گفتم چه کردم حالاااااااا..چجوری ماس مالیش کنم . . . من این قانون رو مثل خیلی چیز های دیگه اولین باره میبینم اوکی از این به بعد رعایت میکنم، حداقل سعی میکنم که رعایت کنم
اون لیمو اون وسط برای اینکه : آب لیمو نریزید بلکه مقداری از پوست لیمو را با طرف سوراخ ریز رنده ، رنده کنید بریزد وهم بزنید البته زیاد نریزید تلخ میشود مقدار کم هم بوی خوبی میگیرد وهم مزه .... پس مملی حالشو ببر .
zrnznn
ممد اینها کلا هلو زیاد دوس دارند واس همین شما اگه اینو بپزید براشون خغلی حال می کنن. مواد لازمش که خیلی نی ، هلو یا شلیل هست، روغن زیتون، پودر کیک، شیر و یه کمی شکر قهوه ای!
اول هلوها رو این شکلی برش میدی می پاشی کف ماهیتابه
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبعد که قشنگ کف ماهیتابه رو گرفت، یه خورده روغن زیتون می ریزی روشون، این شکلی: (البته یه وخ فک نکنید ما فک می کنیم که شما بلد نیسی روغن زیتون بریزیااااااا اینو واسه اونایی می گیم که بلد نیسن!)
▧ تصویر در دسترس نیست
مرحله بعدی اینطوریه که باید یه کف دست (به سایز دستتون هم بستگی داره،حالا نمی دونم انقدر (همین که تو عکسه!)) شکر قهوه ای بپاشونید رو هلو و روغن زیتون و اینا!
▧ تصویر در دسترس نیست
بعدش نوبت چیه؟ نوبت پودر کیکه! که یه بسته پودر کیک خالی می کنید رو هلو هاتون! بعدش هم با از این کفگیر قشنگا پخشش می کنید که کامل روی موادو بپوشنه!
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستحالا شیر و روغن زیتون و هم خالی کنید روش! از هر کدوم یه لیوان!
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستحالا همه شو با همین کفگیره که بالا گفتم قاطی کنید.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستوختی این شکلکی شد، برش دارید ببرید بزاریدش تو فر که 360 درجه نمیدونم چی چی! 50-60 دیقه که بمونه آماده است! میتونی بدی ممد اینا بخورن!
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستممد اینا خامه هم خیلی دوس دارن، واس همین تو بشقاب که براشون کشیدی خامه هم بش بمال، خیلی حال میده
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
دلشاد
jaj
pAshMak
ممنون عزیزم
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
بچه مثبت
به قوانین سایت هم احترام میذازی؟ =))))))))
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
البته که به قوانین سایت احترام میذازم
.
.
.
عزیزم نمیشه دیگه فقط باید برا ممد اینا بپزی
.
.
.
pAshMak,
jaj,
دلشاد,
jaj
zrnznn
اون لیمو رو واس علیشون گذاشتن
بچه مثبت
حالا اگر گفتی کدوم قانون رو نقض کردی؟
شایسته
zrnznn
نگو که اون قانون، قانون ششم هست!
نمایش یا پنهان متن
به این سوی چراغ که بالا سرم روشنه، روُلَه سایتشو گذاشتم برداشته که بعدا معرفیش کنم...حالا یکی از غذاهاشو گذاشتم که مردم استفایده ببرن تا ببینم خوشششون میاد یا نه؟ بعد اسم سایتشو بگم خوووووووووووووووووووو.
.
.
قابل توجه بعضیا: این دومیش بود..مامنتظر سومیشمممممممممم
.
.
.
وای شایسته جون من درآوردیشو ولش کن
وای من از کثیف کاری خیلی خوشم میاد
Kishe Mehr
میگن که روغن زیتون رو نباید برای غذاهای سرخ کردنی و... ریخت..
zrnznn
والا ما که میخریم چند نمونه میزارن جلومون میگن این واسه سرخ کردنه این واسه بو کردنه ..این واسه نمونه...خلاصه انواع مختلف داره
بعدشم شما ماهیتابه رو دیدی گول خوردی برادر من
.
.
.
دیگه کسی سوال نداره؟ پند و اندرزی؟ شکی شبه ای؟ من هستم ...مورد بود بگید
Kishe Mehr
بنده هم عرض داشتم که برای سرخ کردنی و... . فر هم یکی از این موارد هست. حتی میگن روی پلو که میذاری دم بکشه هم نباید ریخته بشه. فقط موقع سرو غذا
بچه مثبت
lion1360
zrnznn
اه...
.
.
.
من این قانون رو مثل خیلی چیز های دیگه اولین باره میبینم
اوکی از این به بعد رعایت میکنم، حداقل سعی میکنم که رعایت کنم
garfild