ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
فواید فوتبال بازی کردن برای زنان!!
pAshMak
فوتبال بازی کردن به صورت تفریحی می تواند فشارخون زنان بین 35 تا 50 سال را کاهش دهد و از میزان چربی بدن آنها بکاهد.
تحقیقات نشان داده است فوتبال بازی کردن به زنان بین 35 تا 50 سالی که فشارخون بالایی دارند کمک می کند. زنان در این گروه سنی که فشارخون بالایی دارند با انجام تفریحی فوتبال می توانند فشار خون و درصد چربی بدن را کاهش دهند.
▧ تصویر در دسترس نیست
مجله پزشکی و علم ورزش اسکاندیناوی دو مقاله در این زمینه منتشر کرده است.
در این مقاله ها بیان شده که ورزش تفریحی می تواند علاوه بر کاهش فشارخون بر آمادگی جسمانی نیز تاثیر مثبت بگذارد. تنها 15 هفته ( 3 بار در هفته به مدت یک ساعت) فوتبال بازی کردن می تواند تاثیرات خوبی بر فشار خون زنان با فشار بالا بگذارد.
"مگنی مهر" مدیر این تحقیقات می گوید: بعد از 15 هفته فوتبال تفریحی در زنان بین 30 تا 50 سال، فشار خون 12 تا 6 میلی متر جیوه و چربی به اندازه 3/2 کیلوگرم کاهش پیدا کرد. فوتبال دو برابر بیشتر از شنا باعث کاهش فشار خون میشود.
مگنی مهر در این باره می گوید: زنان فوتبال بازی کردن را دوست دارند حتی اگر در این زمینه تجربه ای نداشته باشند. بررسی های ما نشان داده 90% از زنان مورد بررسی از این ورزش لذت می برند و خیلی از آنها بعد از مطالعات فوتبال بازی کردن را ادامه دادند. فوتبال بازی کردن می تواند باعث کاهش کلسترول نیز بشود.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
یاد یه جمله ای افتادم. یکی میگفت یه جور میگن 30% مردم از ا.س.ه.ا.ل رنج می برن که انگار اون بقیه شون ازش لذت می برن
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
pAshMak
لذت وفایده اش خیلی خیلی بیشتره باورکن من همیشه امتحان کردم
مجتبیییییییییییییی
احتمالا باید باشه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
از اقوام دورمون هست. مگنی بنده خدا خیلی ادم خوبیه. همش سرش توی درسشه
جان؟
پارمیس فامیلتو نمی شناسی؟ همونی که پیارسال توی عروسی دیدیمشون دیگه