ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بیــــــــا از خودمــــــــان شروع کنیم...(1)
Kishe Mehr
برای شما بهترینها آرزو میکنم در زندگی داداشم
اول اینکه منظورم از اینکه گفتم جمله ی بالا این فرمایش شما بود که فراموش کردم بذارمش : احساسات همیشه برزمینت میزند
احتیاط شرط عقل هست ولی گاهی ادم باید دل به دریا بزنه به شرطی که طرف مقابلش ارزششو داشته باشه.. ممنونم بهمچنین شما هم ایشالله همیشه شاد باشید و خندان و موفق
lion1360
دو تا سوال داش مجتبی:
شما توی نمایش حالتون گذاشتین خوش شانس و در امضاتون این عبارت درج کردین:
"برای تصاحبت نمی جنگم!
احاطه ات نمی کنم تا مال من شوی!
با رقیبان نمی جنگم!
................ ولی اگر بیایی و بمانی،
برای با تو ماندن، با دنیا می جنگم ♥"
می تونین بگید خوش شانسی از دید شما چیه؟
دوم اگر برای تصاحب کسی نجگید همیشه تنها می مونید و شاهد رفتن کسانی که دوسشون دارید به نظر شما اینطور نیست؟
Kishe Mehr
هاشم خان ابتدا اینکه شما فکر میکنید که امضام و مود ام بهم ربط دارن؟!
خوش شانسی رو خیلی معانی میشه براش آورد. خیلی چیزا خوش شانسیه. حتی خیلی وقتا خیلی چیزا ابتدا فکر میکنیم از روی خوش شانسی نیست بعدها میفهمیم که از روی خوش شانسی بوده. صبح از خواب بیدار شدن واسه خیلیا خوش شانسیه واسه خیلیام نیست! برنده شدن یک میلیارد دلار توی لاتاری واسه بعضیا خوش شانسیه و حتی واسه بعضیا نیست! دیدن یک آدم معروف میتونه خوش شانسی باشه! پیدا کردن تاکسی توی یک ظهر گرم تابستونی می تونه خوش شانسی باشه! مُردن واسه یکی میتونه خوش شانسی باشه! بدست آوردن اون فردی که دوست داری معشوقت باشه میتونه خوش شانسی باشه و حتی فکر کردن به این معشوق! و هزارتا چیز دیگه!
منظور شما از گذاشتن متن امضا و مود ام اینه که این دو رو به هم ربط بدم؟!
نمیدونم چرا همیشه (یا حداقل در این یکی دو مورد) اصرار دارید که واژه ی همیشه رو برای این موارد استفاده بکنید و به همه چیز تعمیم بدین!
اگر برای تصاحب کسی بجنگیم، با جنگ هم ازمون گرفته میشه ولی اگر اون فرد با "دل خودش" بیاد هیچ جوره نمی تونن ببرنش
ولی این به این معنی نیست که "هیچ" تلاشی برای بدست آوردنش نکنی
lion1360
من دوتا سوال ساده کردم ولی گویا شما ناراحت شدین
من از ادامه بحث صرفنظر میکنم
Kishe Mehr
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→