₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » بیــــــــا از خودمــــــــان شروع کنیم...(1)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » بیــــــــا از خودمــــــــان شروع کنیم...(1)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

بیــــــــا از خودمــــــــان شروع کنیم...(1)

2197 بازدید، 45 پست، نویسنده: pAshMak

• Kishe Mehr

نقل قول: lion1360
    ممنون از نظراتون داش مجتبی،ولی احتیاط شرط عقله :10:
    برای شما بهترینها آرزو میکنم در زندگی داداشم :84:

اول اینکه منظورم از اینکه گفتم جمله ی بالا این فرمایش شما بود که فراموش کردم بذارمش : احساسات همیشه برزمینت میزند

احتیاط شرط عقل هست ولی گاهی ادم باید دل به دریا بزنه به شرطی که طرف مقابلش ارزششو داشته باشه.. ممنونم بهمچنین شما هم ایشالله همیشه شاد باشید و خندان و موفق :46:

2 سپاس: pAshMak، lion1360

• lion1360

Kishe Mehr,
    دو تا سوال داش مجتبی:
    شما توی نمایش حالتون گذاشتین خوش شانس و در امضاتون این عبارت درج کردین:
    "برای تصاحبت نمی جنگم!
    احاطه ات نمی کنم تا مال من شوی!
    با رقیبان نمی جنگم!
    ................ ولی اگر بیایی و بمانی،
    برای با تو ماندن، با دنیا می جنگم ♥"
    می تونین بگید خوش شانسی از دید شما چیه؟
    دوم اگر برای تصاحب کسی نجگید همیشه تنها می مونید و شاهد رفتن کسانی که دوسشون دارید به نظر شما اینطور نیست؟ :37:

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• Kishe Mehr

lion1360,
    هاشم خان ابتدا اینکه شما فکر میکنید که امضام و مود ام بهم ربط دارن؟!

می تونین بگید خوش شانسی از دید شما چیه؟

خوش شانسی رو خیلی معانی میشه براش آورد. خیلی چیزا خوش شانسیه. حتی خیلی وقتا خیلی چیزا ابتدا فکر میکنیم از روی خوش شانسی نیست بعدها میفهمیم که از روی خوش شانسی بوده. صبح از خواب بیدار شدن واسه خیلیا خوش شانسیه واسه خیلیام نیست! برنده شدن یک میلیارد دلار توی لاتاری واسه بعضیا خوش شانسیه و حتی واسه بعضیا نیست! دیدن یک آدم معروف میتونه خوش شانسی باشه! پیدا کردن تاکسی توی یک ظهر گرم تابستونی می تونه خوش شانسی باشه! مُردن واسه یکی میتونه خوش شانسی باشه! بدست آوردن اون فردی که دوست داری معشوقت باشه میتونه خوش شانسی باشه و حتی فکر کردن به این معشوق! و هزارتا چیز دیگه!

منظور شما از گذاشتن متن امضا و مود ام اینه که این دو رو به هم ربط بدم؟!

دوم اگر برای تصاحب کسی نجگید همیشه تنها می مونید و شاهد رفتن کسانی که دوسشون دارید به نظر شما اینطور نیست؟

نمیدونم چرا همیشه (یا حداقل در این یکی دو مورد) اصرار دارید که واژه ی همیشه رو برای این موارد استفاده بکنید و به همه چیز تعمیم بدین!

اگر برای تصاحب کسی بجنگیم، با جنگ هم ازمون گرفته میشه ولی اگر اون فرد با "دل خودش" بیاد هیچ جوره نمی تونن ببرنش :3:

ولی این به این معنی نیست که "هیچ" تلاشی برای بدست آوردنش نکنی :3:

2 سپاس: pAshMak، lion1360

• lion1360

نقل قول: Kishe Mehr
    هاشم خان ابتدا اینکه شما فکر میکنید که امضام و مود ام بهم ربط دارن؟!

من دوتا سوال ساده کردم ولی گویا شما ناراحت شدین :37:
    من از ادامه بحث صرفنظر میکنم :21:

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• Kishe Mehr

lion1360,
    :83: نمیدونم چی شده که این فکر رو کردین! :66: اصلا اینطور که شما فکر میکنید نبوده. منم یه سوال ساده کردم!

1 سپاس: pAshMak
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: