₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » مراسم تدفین عجیب در گینه نو
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » مراسم تدفین عجیب در گینه نو

مراسم تدفین عجیب در گینه نو

2056 بازدید، 13 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

سرخپوستان پاپائو در گینه نو مراسمی غیر معمول داشته اند. آنها با مرده های خود به روشی عجیب وداع میکرده اند. آنها پس از مرگ جسد ها را دودی میکرده اند تا از حفظ آن اطمینان پیدا کنند. سپس آن ها را روی صندلی های خاصی در اطراف روستا هایشان قرار میداده اند بطوریکه سمت نگاهشان به سمت روستا باشد. در دوران گذشته این سرخپوستان معتقد بودند که این جسد ها از روستای آنها دفاع خواهند کرد و مراقب آنها خواهند بود.

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: jaj، Kishe Mehr، پرهام، zrnznn، garfild، دلشاد، بچه مثبت، lion1360، bita.b، علیرضا، javad1020

• jaj

آورده اند که کفن دزدی در بستر مرگ افتاده بود،پسر خویش را فراخواند، پسر به نزد پدر رفت گفت ای پدر امرت چیست ؟پدر گفت ،پسرم من تمام عمر به کفن دزدی مشغول بودم و همواره نفرین خلقی بدنبالم بود اکنون که در بستر مرگم و فرشتهءمرگ را نزدیک حس میکنم بار این نفرین بیش از پیش بردوشم سنگینی میکند.از تو میخواهم بعد از مرگم چنان کنی که خلایق مرا دعا کنند و از خدای یکتا مغفرت مرا خواهند. ..

سر گفت ای پدر چنان کنم که میخواهی و از این پس مرد و زن را به دعایت مشغول سازم

‫پدر همان دم جان به جان آفرین تسلیم کرد.

‫از فردا پسر شغل پدر پیشه کرد با این تفاوت که کفن از مردگان خلایق می دزدید و چوبی در شکم :37: :7: آن مردگان فرو مینمود وازآن پس خلایق میگفتند خدا کفن دزد اول را بیامرزد که فقط میدزدید وچنین بر مردگان ما روا نمیداشت

3 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr، zrnznn

• pAshMak

jaj,
    ممنوووونم حکایت خیلی قشنگی بود. :46:

بهترین برخورد با مردگان رومسیحیان دارند..

مرتب وتروتمیز میذارنشون توی تابودت

ودفنشون میکنند

2 سپاس: Kishe Mehr، jaj

• jaj

مسيحيه ميميره.ميبرن تو قبرستون مسلمانان دفنش ميکنن.فرداش مياد به خواب بستگانش .ميگه بياييد منو ببريد از اينجا.اين مرده قبر کناري صبح به صبح مياد لگد ميزنه ميگه پاشو لباس تنته بورو بربري تازه بگير من لختم
    2 سپاس: pAshMak، zrnznn

• pAshMak

نقل قول: jaj

خیلیییییییییییی قشنگ بود :46: ازما مسلمونها هرچی که فکرکنید برمیاد

• Kishe Mehr

چه خرافاتی رو مردم باهاشون مواجه هستنا... :37:
    1 سپاس: pAshMak

• arash52

نقل قول: pAshMak
    بهترین برخورد با مردگان رومسیحیان دارند..

نقل قول: pAshMak
    ازما مسلمونها هرچی که فکرکنید برمیاد

یاد قضیه مارادونا و غضنفر افتادم :37:

• pAshMak

نقل قول: arash52
    یاد قضیه مارادونا و غضنفر افتادم

میشه واضح توضیح بدید چون نمیدونم قضیه اش چیه

• zrnznn

نقل قول: jaj
    مسيحيه ميميره.ميبرن تو قبرستون مسلمانان دفنش ميکنن.فرداش مياد به خواب بستگانش .ميگه بياييد منو ببريد از اينجا.اين مرده قبر کناري صبح به صبح مياد لگد ميزنه ميگه پاشو لباس تنته بورو بربري تازه بگير من لختم

:83:
    .
    .
    .
    pAshMak, 282

2 سپاس: pAshMak، jaj

• 1 سپاس: pAshMak

• 1 سپاس: pAshMak

• lion1360

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

lion1360,