بعد افطار چند شب قبل بود که با مجتبی و مهدیار و یکی از رفقا و پسرش استخر رفتیم خیلی شلوغ و مسئولین استخر هم تا تونسته بودند پذیرش کرده بودند . مثل همیشه صحنه های زیادی به چشمم خورد مثل . شلوغی زیاد . حضور زیاد زائران عرب . و اما نکته ای که اینبار خیلی نظرم رو جلب کرد رو به عرض برسونم . . دیدن پسر بچه های غیر نرمال و چاق این روزها امری طبیعی شده .(این امر در استخر ها نمود بیشتر پیدا میکنه) درصد بالایی از نوجونها و جونهای ایرانی با اضافه وزن روبرو هستند . اندامشون دخترانه و نازیبا شده که این اصالا جالب نیست . . از طرف دیگه توی جامعه و مدارس دخترانه رو که نگاه میکنی متوجه میشه دخترها ، بر خلاف نسل قبل هر روز کوتاه قد تر و لاغر تر شده اند که بنظرم اینهم بخاطر مشکلاتی که در اینده با اون روبرو خواهند شد جالب نیست . با یک دختر 12 ساله که خیلی لاغر بود صحبت میکردم . (بهش میگفتم اقا جان چرا به خودت نمیرسی یخورده بیشتر غذا بخور ) میگفت الان توی کلاس همه بچه ها افسوس منو میخورند و خیلی هاشون رژیم غذایی گرفتند تا .............. . زمان ما هم پسر ها نرمال تر و استاندار تر بودند و هم دختر ها درشت اندام تر بودند ولی الان جای این دو تا حدی عوض شده
اتفاقا منم دیشب رفته بودم استخر ولی از بس شلوغ بود اصلا فرصت نکردم به این چیزها توجه کنم دلیل کوتاهی قد دختران هم بخشیش به خاطر مصرف لبنیاته و بخشی هم به خاطر آفتاب
چند روز دیگه یکی از دوستام همراه خانواده اش سه هفته مهمهان مشهدهای عزیز خواهد بود .اولین با ر به ایران سفر میکنند . اون هم عرب امیدوارم بهشون خوش بگذره چون که من بهشون اصرار کردم که امسال به جای سفر به کشور اورپائی به یک زیارت کوتاه به ایران داشته باشند
نمایش یا پنهان متنولی احساس میکنم از زائران عرب زیاد خوشت نمیاد دادش محسن
الان توی کلاس همه بچه ها افسوس منو میخورند و خیلی هاشون رژیم غذایی گرفتند تا ..............
از رو دست مادرانشون الگو برداری میکنند مادر و خاله و عمه هی میگن ما رژیمیم این هم نتیجه اش من دیدم 6 ساله ای که میگه من نمیخورم رژیمم نمیدونه چی هست عین بلبل جملات بزرگ تر ها را دکلمه میکنه
دیدن پسر بچه های غیر نرمال و چاق این روزها امری طبیعی شده .(این امر در استخر ها نمود بیشتر پیدا میکنه) درصد بالایی از نوجونها و جونهای ایرانی با اضافه وزن روبرو هستند . اندامشون دخترانه و نازیبا شده که این اصالا جالب نیست ..
ببخشید حاج محسن ..ولی کی گفته اندام پسرها قشنگه ودخترها نازیبا؟؟؟؟؟؟
اتفاقا منم دیشب رفته بودم استخر ولی از بس شلوغ بود اصلا فرصت نکردم به این چیزها توجه کنم دلیل کوتاهی قد دختران هم بخشیش به خاطر مصرف لبنیاته و بخشی هم به خاطر آفتاب
یعنی اینا رو کمتر مصرف میکند یا بیشتر؟
نقل قول: maryamlondon1
ولی احساس میکنم از زائران عرب زیاد خوشت نمیاد دادش محسن
اتفاقا زائران عرب نجات بخش صنعت هتلداری و گردشگری مشهد هستند چند سال قبل بیشتر عرب های درست و حسابی از کشور های حاشیه خلیج فارس بودندو عراقی ها واقعا فلاکت بار و فله ای به مشهد میامدند و فرهنگ پایینی هم داشتند ولی الان درصد بالایی از عراقی ها با کلاس هستند و در هتل های درجه بالا سکنا میکنند اعراب شیعه همیشه برای ما عزیز بودند
از رو دست مادرانشون الگو برداری میکنند مادر و خاله و عمه هی میگن ما رژیمیم این هم نتیجه اش من دیدم 6 ساله ای که میگه من نمیخورم رژیمم نمیدونه چی هست عین بلبل جملات بزرگ تر ها را دکلمه میکنه
علت هر چی هست ولی اصلا جالب نیست
نقل قول: pAshMak
اون مردی که بگه اندام زنانه نازیباست باید به مردانگی خودش شک کنه منظور من اینکه یک مرد و پسر باید اندام مردانه داشته باشه . مثلا سینه بعضی از پسرها بزرگتر از سینه خانمها شده و .......... که این اصلا جالب نیست
اون مردی که بگه اندام زنانه نازیباست باید به مردانگی خودش شک کنه منظور من اینکه یک مرد و پسر باید اندام مردانه داشته باشه . مثلا سینه بعضی از پسرها بزرگتر از سینه خانمها شده و .......... که این اصلا جالب نیست
دختر کش یاد قضیه ملا و سوارشدن بروی خرش و یاد جونی کردنش افتادم در اخر ملا یواشکی گفت جونیمون هم چیزی نبودیم حالا ما هم قبل مسلمون بودنمون هم چیزی نبودیم
محسن صائب
خیلی شلوغ و مسئولین استخر هم تا تونسته بودند پذیرش کرده بودند
.
مثل همیشه صحنه های زیادی به چشمم خورد مثل
.
شلوغی زیاد
.
حضور زیاد زائران عرب
.
و اما نکته ای که اینبار خیلی نظرم رو جلب کرد رو به عرض برسونم
.
.
دیدن پسر بچه های غیر نرمال و چاق این روزها امری طبیعی شده .(این امر در استخر ها نمود بیشتر پیدا میکنه) درصد بالایی از نوجونها و جونهای ایرانی با اضافه وزن روبرو هستند . اندامشون دخترانه و نازیبا شده که این اصالا جالب نیست .
.
از طرف دیگه توی جامعه و مدارس دخترانه رو که نگاه میکنی متوجه میشه دخترها ، بر خلاف نسل قبل هر روز کوتاه قد تر و لاغر تر شده اند که بنظرم اینهم بخاطر مشکلاتی که در اینده با اون روبرو خواهند شد جالب نیست
.
با یک دختر 12 ساله که خیلی لاغر بود صحبت میکردم . (بهش میگفتم اقا جان چرا به خودت نمیرسی یخورده بیشتر غذا بخور ) میگفت
الان توی کلاس همه بچه ها افسوس منو میخورند و خیلی هاشون رژیم غذایی گرفتند تا ..............
.
زمان ما هم پسر ها نرمال تر و استاندار تر بودند و هم دختر ها درشت اندام تر بودند
ولی الان جای این دو تا حدی عوض شده
دلشاد
jaj
دلیل کوتاهی قد دختران هم بخشیش به خاطر مصرف لبنیاته و بخشی هم به خاطر آفتاب
maryamlondon1
چند روز دیگه یکی از دوستام همراه خانواده اش سه هفته مهمهان مشهدهای عزیز خواهد بود .اولین با ر به ایران سفر میکنند . اون هم عرب
نمایش یا پنهان متن
ولی احساس میکنم از زائران عرب زیاد خوشت نمیاد دادش محسنaac198000
از رو دست مادرانشون الگو برداری میکنند مادر و خاله و عمه هی میگن ما رژیمیم
این هم نتیجه اش
من دیدم 6 ساله ای که میگه من نمیخورم رژیمم
نمیدونه چی هست عین بلبل جملات بزرگ تر ها را دکلمه میکنه
pAshMak
دیدن پسر بچه های غیر نرمال و چاق این روزها امری طبیعی شده .(این امر در استخر ها نمود بیشتر پیدا میکنه) درصد بالایی از نوجونها و جونهای ایرانی با اضافه وزن روبرو هستند . اندامشون دخترانه و نازیبا شده که این اصالا جالب نیست ..
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
دلیل کوتاهی قد دختران هم بخشیش به خاطر مصرف لبنیاته و بخشی هم به خاطر آفتاب
یعنی اینا رو کمتر مصرف میکند یا بیشتر؟
اتفاقا زائران عرب نجات بخش صنعت هتلداری و گردشگری مشهد هستند
چند سال قبل بیشتر عرب های درست و حسابی از کشور های حاشیه خلیج فارس بودندو عراقی ها واقعا فلاکت بار و فله ای به مشهد میامدند و فرهنگ پایینی هم داشتند ولی الان درصد بالایی از عراقی ها با کلاس هستند و در هتل های درجه بالا سکنا میکنند
اعراب شیعه همیشه برای ما عزیز بودند
محسن صائب
این هم نتیجه اش
من دیدم 6 ساله ای که میگه من نمیخورم رژیمم
نمیدونه چی هست عین بلبل جملات بزرگ تر ها را دکلمه میکنه
علت هر چی هست ولی اصلا جالب نیست
اون مردی که بگه اندام زنانه نازیباست باید به مردانگی خودش شک کنه
منظور من اینکه یک مرد و پسر باید اندام مردانه داشته باشه . مثلا سینه بعضی از پسرها بزرگتر از سینه خانمها شده و .......... که این اصلا جالب نیست
pAshMak
منظور من اینکه یک مرد و پسر باید اندام مردانه داشته باشه . مثلا سینه بعضی از پسرها بزرگتر از سینه خانمها شده و .......... که این اصلا جالب نیست
آهاااااااااان ...خب ازاول باید اینجوری مینوشتید..
لحن شما طوری بودکه چنان حدسی روالقا میکرد
وبالطبع همون شکی که خودتون گفتید
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
منم همین طور فکر کردم!
محسن صائب
حق با شماست
البته من سعی کرده بوده صحنه توصیف اسلامی باشه
درسته البته پسرها متاسفانه بیشتر از این فست فوت ها استفاده میکنند
jaj
کم مصرف می کنند و دائم هم توی خونه اند نمیزارند بچه بیاد زیر آفتاب
pAshMak
البته من سعی کرده بوده صحنه توصیف اسلامی باشه
پس همین اسلام دست حاج محسن روبسته بود
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
البته در کنار این موردی که شما فرمودید مصرف زیاد فست فوت ها توسط پسرها ، باعث چاقی غیر نرمال پسرها شده
اگه اسلام دست پای ما رو نبسته بود ، معلوم نبود الان کجا بودیم
pAshMak
پس خداوند رحم نموده به اناث که مسلمان زاده شدی حاج محسن
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
میشه اینجوری هم نگاه کرد
با مسلمان شدن ما در رحمت رو بروی اناث بسته شده است
pAshMak
با مسلمان شدن ما در رحمت رو بروی اناث بسته شده است
دررحمت؟حاجی معلومه خیلی دخترکش بودی توی مجردی
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب