₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » 39 همسر، 94 فرزند و 33 نوه در یک خانه !!!!!!!!!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » 39 همسر، 94 فرزند و 33 نوه در یک خانه !!!!!!!!!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

39 همسر، 94 فرزند و 33 نوه در یک خانه !!!!!!!!!!!

2220 بازدید، 12 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

بدون شک زیونا چانا بزرگترین خانواده دنیا را دارد .

او به همراه 39 همسر و 94 فرزند و14 عروس و 33نوه اش در یک خانه بزرگ زندگی میکند .البته لفظ ساختمان شاید برای توصیف آن بهتر باشد چون این منزل چهار طبقه بیش از یکصد اتاق دارد و در مرکز دهکده باکتوانگ در ایالت میزورام هندوستان قرار گرفته است آقای چانا به روزنامه سان گفت :من از اینکه بنده خاص خدا بوده ام خوشحالم و او مسئولیت نگهداری از افراد زیادی را به من داده است .من از اینکه 39 همسر دارم و بزرگترین خانواده جهان را اداره می کنم خوشحالم.

اداره این اردوگاه بزرگ به انضباط نظامی نیاز دارد و زاتیانگی مسن ترین همسر چانا وظیفه نظم و ترتیب دادن به امور این منزل بزرگ و شست و شو، پخت وپز و تمیز کردن را برعهده دارد . برای یک وعده غذای این عده بیش از 30 مرغ ،شصت کیلو سیب زمینی و 100 کیلو برنج نیاز است .

آقای چانا سابقه ازدواج با ده زن در یک سال را هم دارد و همیشه جوان ترین زن با اوزندگی می کند و سایر زنان باید در سایر اتاقها و طبقات منزل باشند.
    رینکمینی یکی از زنان او که 35 سال دارد چانا را خوش تیپ ترین مرد دهکده می داند .

او 17 سال قبل و پس از نامه ای که از چانا برای دعوت به زندگی مشترک دریافت کرد به عقد او درآمد.چانا با وجود اداره این تعداد همسر باز هم به فکر ازدواج است و در تدارک سفری به آمریکا برای ازدواجی جدید در آنجاست.

6 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: lion1360، Kishe Mehr، javad1020، دلشاد، levrone، garfild، 313-KaMiKaZe، مگس، شایسته، zrnznn، تنها

• pAshMak

نقل قول: AVINAR
    خدا قوت

واقعا نیاز داره به این جمله

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

که چی بشه؟ :66:

شغلش چیه یارو؟ :37:

هنوزم میخواد زن بگیره!! تند تند بخور تا اشتهات کور نشه! :43:

2 سپاس: javad1020، pAshMak

• javad1020

AVINAR,
    قول AVINAR,
    سلام بر استاد و سرور - خوبی مهندس - منم همینو میگم - کاش میگفت شغلش و در آمدشو - تو ایران که یکی هم به زوز میشه نگه داشت - با این تورم .

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    که چی بشه؟

شغلش چیه یارو؟

هنوزم میخواد زن بگیره!! تند تند بخور تا اشتهات کور نشه!

والله خبرازشغلش ندارم ولی این هندی ها ازبچه هاهم کارمیکشن

حتما همشون خانوادگی کارمیکنن دیگه

آره گفته میخواد اونهم آمریکایی :10:

نقل قول: javad1020
    تو ایران که یکی هم به زوز میشه نگه داشت - با این تورم .

اونی که بخواد بگیره میگیره کاری هم به تورم نداره

1 سپاس: Kishe Mehr

• دلشاد

من موندم هر ماه 30 روزه اگه این شیر مرد بتونه هر شب یکی رو راضی کنه باز 9 شب کم میاره :37:
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: دلشاد
    من موندم هر ماه 30 روزه اگه این شیر مرد بتونه هر شب یکی رو راضی کنه باز 9 شب کم میاره

گفته خونه جوونترین میمونه همیشه

یعنی نوکه میاد به بازارکهنه میشه دل آزار

• pAshMak

garfild,
    مگس,
    تعجب نداره..خب وجودداره دیگه

• شایسته

خوش تیپشون که این باشه وای به بقیه مرداشون :13: بعدشم مگه فقط تیپ و قیافه
    مهمه. :7: توو اون شهر هیچ ملاک دیگه ای برای ازدواج نیست؟؟؟ :7:
    بابا یه سر پاشین بیاین تهروون ببینین چه خبره از خوشتیپیییییییییی :3:

• zrnznn

:22:
    حالا اگر بهش بگی از بالا ردیف سوم، هشتمین نفر از سمت چپ اسمش چیه بلد نیست جوابتو بده :28:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: