در کشورهای غربی گاهی افراد مرتکب خلافهایی می گردند که گویی برایشان رعایت حقوق و مقررات شهروندی و اجتماعی معنای چندانی ندارد.مرد 49 ساله در حالی دستگیر شد که سعی می نمود شهوات جنسی خود را با دستگاه خودپرداز از بین ببرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
لونی هاتون به علت مستی در ملا عام توسط پلیس دستگیر شد.پلیس شهر Murfreesboro واقع در ایالت تنسس آمریکا گزارش داد در ابتدا مرد سعی نموده با دستگاه ای تی ام خود را ارضای جنسی نماید.
هنگامی که پلیس به محل رسید و وی را دستگیر نمود و به بیرون از محل برد به طرز بی شرمانه ای با نیمکت پارک شروع به انجام حرکات مبتذل نمود.یکی از نیروهای پلیس می گوید بدنش بوی الکل می داد گویی بیش از حد خورده بود.وی به زندان راسرفورد کانتری منتقل شد تا در تاریخ اول جولای در دادگاه حضور یابد.
اصلا موضوع کمبودن دختر نیست....ذات انسانهاست که وقتی انحراف داشته باشه
اصلاح پذیرنیست متاسفانه
مسایل جنسی انسانها جزو پیچیده ترین معما های خلقت هست . نگاههای متفاوت از نگاه شایع( ازدواج زن و مرد) برای دفع شهوت بسیار زیاد و در مواردی عجیب و غریب هست یک نفری برای من تعریف میکرد که من با اینکه همسر دارم . بهترین لذتم اینکه شبها بالای پشت بامها برم و به خونه همسایه ها و اتاق خواب هاشون نگاه کنم
مسایل جنسی انسانها جزو پیچیده ترین معما های خلقت هست . نگاههای متفاوت از نگاه شایع( ازدواج زن و مرد) برای دفع شهوت بسیار زیاد و در مواردی عجیب و غریب هست یک نفری برای من تعریف میکرد که من با اینکه همسر دارم . بهترین لذتم اینکه شبها بالای پشت بامها برم و به خونه همسایه ها و اتاق خواب هاشون نگاه کنم
ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بداست
برخی ها کلا خودشون رو اینطوری راضی میکنند که چون میل جنسی اش بالاست پس باید از هرطریقی که میتونه خودش رو ارضا بکت وکاری هم به درست وغلط بودنش نداره
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
لونی هاتون به علت مستی در ملا عام توسط پلیس دستگیر شد.پلیس شهر Murfreesboro واقع در ایالت تنسس آمریکا گزارش داد در ابتدا مرد سعی نموده با دستگاه ای تی ام خود را ارضای جنسی نماید.
هنگامی که پلیس به محل رسید و وی را دستگیر نمود و به بیرون از محل برد به طرز بی شرمانه ای با نیمکت پارک شروع به انجام حرکات مبتذل نمود.یکی از نیروهای پلیس می گوید بدنش بوی الکل می داد گویی بیش از حد خورده بود.وی به زندان راسرفورد کانتری منتقل شد تا در تاریخ اول جولای در دادگاه حضور یابد.
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
فکر میکردم فقط توی ایرانه که مشکل کمبود دختر هست نگو مشکل جهانیه
نمایش یا پنهان متن
مگس
pAshMak
اصلاح پذیرنیست متاسفانه
نمایش یا پنهان متن
حالا چرا فرارکردی؟▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
اصلاح پذیرنیست متاسفانه
دقیقاً
شایسته
محسن صائب
اصلاح پذیرنیست متاسفانه
مسایل جنسی انسانها جزو پیچیده ترین معما های خلقت هست .
نگاههای متفاوت از نگاه شایع( ازدواج زن و مرد) برای دفع شهوت بسیار زیاد و در مواردی عجیب و غریب هست
یک نفری برای من تعریف میکرد
که من با اینکه همسر دارم . بهترین لذتم اینکه شبها بالای پشت بامها برم و به خونه همسایه ها و اتاق خواب هاشون نگاه کنم
دلشاد
pAshMak
نگاههای متفاوت از نگاه شایع( ازدواج زن و مرد) برای دفع شهوت بسیار زیاد و در مواردی عجیب و غریب هست
یک نفری برای من تعریف میکرد
که من با اینکه همسر دارم . بهترین لذتم اینکه شبها بالای پشت بامها برم و به خونه همسایه ها و اتاق خواب هاشون نگاه کنم
ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بداست
برخی ها کلا خودشون رو اینطوری راضی میکنند که چون میل جنسی اش بالاست پس باید از هرطریقی که میتونه خودش رو ارضا بکت وکاری هم به درست وغلط بودنش نداره
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ژنرال
باید شماره رمزو اول وارد کنه؟
pAshMak
مجتبی الان اینی که گفتی یعنی چی؟ میشه واضح توضیح بدی فرزندم؟
شماره رمز؟شاید بلدنبوده
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
کاکو مدتی پیش میگفتن اگر در شرایط بحرانی قرار گرفتید کنار Atm رمزتو برعکس بزنی پلیس میاد اونجا
pAshMak
اونها انسان نیستند.حیواناتی هستند درپوشش انسان
یعنی اونها هم فناوری پیشرفته ما ایرانی هارودارند؟؟؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
یعنی وقتی که اون مست هست به دستگاه تجاوز کرده، باید یکی رو بیارن تا به خودش تجاوز بکنه تا از مستی بیاد بیرون
pAshMak
دیدی که بعدش رفته سراغ نیمکت پارک.فکرکردی ماموران پلیس بهش رحم کردن؟
▧ تصویر در دسترس نیست
سوگند
متن محتوایی نداشت
pAshMak
متن محتوایی نداشت
ببخشیدا ولی خبرهاروی خبرگزاریها همینطوری میادعزیز.واردی دیگه؟؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
یارو مست بوده فکر کرده اونجا ایرانه
اگر پلیسهاش اموزش دیده باشن که چطوری از خجالتش در بیان اشکالی نداره
Life Dream
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→