ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
₪₪₪ بی تــــــــــو میمیــــــــــرم ₪₪₪
pAshMak
دلم برای خودت تنگه که نیروی قلبم بودی عشق زندگیم .
▧ تصویر در دسترس نیست
روزگار.. نبودنت را برایم دیکته میگوید
و من
باز صفر میشوم
باور هنوز نبودنت را یاد نگرفته ام
▧ تصویر در دسترس نیست
سرگردانم...
بلاتکلیفم...
نمیدانم چه دردمه!؟؟
فقط دلم میخواد که کنارم باشی
دلم میخواد که آرامش گم شده ام را از محبت های گرمت بگیرم
مادرم این سفر بی برگشتت
منو .....
مادر میخوام دوباره خوابتو ببینم
میخوام مادر
▧ تصویر در دسترس نیست
مامانم گل زندگیم کجایی که بی تو دلم گرفته
کجایی که ببینی یکی یه دونت داره از درد دوریت میمیره
مامانم دیگه نمیتونم بدون تو نفس بکشم
هنوز باورم نشده گل زندگیم پر پر شده
مامانم همه کسم دلم هوای خندهاتو کرده
دلم هوای آغوشتو اون نوازش هاتو کرده
دلم برای اون دستای مهربونت تنگه
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: SEVEN BAND - BI TO MIMIRAM
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها
zrnznn
pAshMak
zrnznn,
ممنونم از شما عزیزانم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
در نگاهت خستگي معنا نداشت
وسعت پاك تو را دريا نداشت
آه اي جاريتر از خورشيد خوب
كاشكي هرگز نميكردي غروب
خدا بهت صبر بده عزیز...داغ مادر خیلی بده
pAshMak
ممنونم مجتبی جان...خداسایه مامان روروی سرت نگهداره
سخت نیست کشندست وطاقت فرسا
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خواهش میکنم پارمیس جان. زنده باشی و همیشه شاد. مطمئن باش روح مامان و بابتم اینو میخواد... بالاخره آدما یه روزی باید برن و باید این موضوع رو باور کرد...
Kishe Mehr
ایشالله خدا هرکسی که مادر و حتی پدر داره ، قدرشو بدونه و هرکسی هم که نداره رو بیامرزه و قرین رحمتش کنه
pAshMak
آره درست میگی تو...باوردارم ولی احساس میکنم کمی بهم ظلم شده توی این سن
ممنونم ..آره قدرشون روبدون مجتبی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
پارمیس جان خدا به هیچکسی ظلم نمیکنه. تو خودت که حافظ قرآنی بهتر از من میدونی عزیز. چندین آیه در این زمینه داریم.
به یاد بیار کسانی رو که موقع وضع حمل مادرشونو از دست دادن. به یاد بیار کسانی رو که توی جنگ جلوی چشمشون مادرشونو از دست دادن. به یاد بیار کسانی رو که صدای قلب مامانشونو اصلا نشنیدن. به یاد بیار اونایی رو که مامانشون نتونست موهاشونو ببافه. به یاد بیار....
pAshMak
به یاد بیار کسانی رو که موقع وضع حمل مادرشونو از دست دادن. به یاد بیار کسانی رو که توی جنگ جلوی چشمشون مادرشونو از دست دادن. به یاد بیار کسانی رو که صدای قلب مامانشونو اصلا نشنیدن. به یاد بیار اونایی رو که مامانشون نتونست موهاشونو ببافه. به یاد بیار....
مجتبی اگه الان کمی آرومم وبخودم اومدم فکرکردن به همین چیزاست...وگرنه تاحالا غزل خداحافظی روخونده بودم.بهم حق بده تنهایی کشندست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
گاهی فردی میاد توی زندگیت تا جای کسانی که نیستن رو پر بکنه... تنهایی رو با افراد دیگه هم میشه تقسیم کرد...
pAshMak
جای پدرومادر روآخه با کی یا چی میتونم پرکنم؟
به نظرت کسی میادکه بتونه تنهایی هام روپرکنه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
با چی که نمیدونم ولی با کی رو، چرا که نه.. حتما... بهترین گزینه اس.
برنامه ریزی خدا حرف نداره؛ چیزی رو نه زود میده و نه دیر. درست به موقش... فقط کافیه صبر کنی و به خودش اعتماد بکنی، برات بهترینها رو میذاره کنار، یعنی گذاشته کنار.
pAshMak
بعید میدونم
در کریم بودن خداوندکه شکی نیست...ولی حقیقتش کمی میترسم ازین موضوع که بخوام کسی روجایگزین کنم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
( معمولا ) هیچ وقت هیچ چیز بعید نیست...
اونی که خدا میارتش باید بهش اعتماد کنی. آره یکی هست ....
pAshMak
اگرمنطقی بخواهی تفسیرکنی آره همینطوره
توکلت الی الله .ولی من آدمی هستم که خیلی سخت اعتمادمیکنم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
من همیشه سعی ام بر اینه که منطقی باشم و منطقی فکر بکنم...
بقول خودت، الخیر فی ما وقع...
پس فردی که انتخاب میکنی لابد از هفتاد خان رستم رد میشن؟!
pAshMak
بخاطر همینه که باهات احساس راحتی میکنم فامیل جان
پس فردی که انتخاب میکنی لابد از هفتاد خان رستم رد میشن؟! هرموقع هم چنین فردی بیاد توی زندگیت هیچ جوره ترکش نمیکنی؟
آره...خیردراون چیزی هست که اتفاق میفته
ببخشیدا پس نباید ردبشه؟من پدرومادرم ترکم کردن وگرنه تا آخرین لحظه نفس کشیدنم باهاشون بودم ولی خداوند عمرشون روتموم شده اعلام کرد. اگه قراره کسی جایگزین اون دوعزیزبشه قاعدتا تاروزی که هستم خواهد موند کنارم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
قبلنم گفتم الانم میگم که جدای از فامیل بودن و... بعنوان یک دوست واقعی همیشه روت حساب باز کردم و خواهم کرد...
معمولا ادمای باهوش خیلی مشگل پسندن. چیزیو یا انتخاب نمیکنن یا اگه انتخاب کردن دیگه همـــــــــــــــــه جوره پاش وایسادن. من خودم توی انتخابام خیلی واسواس دارم و هرچیزیو انتخاب نمیکنم.
بله دقیقا همینطوره. کسی که میاد توی زندگیت دیگه قراره تا آخـــــــــــــــرش بمونه...
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→