ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
حکایت: یک دیوانۀ عاقل نما : روزی از دوستان دکتر چهرازی رئیس بیمارستان پهلوی تهران و یکی از بزرگترین روانشناسان و روانکاران ایران سئوال کردم، آیا تا به حال پیش آمده که دیوانه ای شما را بازی دهد و به اصطلاح سرکارتان بگذارد؟ دکتر چهرازی گفت : بَله یک روز از فرط خستگی و زیادی ملاقات با عقل باختگان در گوشۀ حیاط دارالمجانین ایستاده و حرکات عقل باختگان را زیر نظر گرفته بودم که مشاهده کردم دیوانه ای با دقت اطراف و جوانب خود را معاینه کرد و پس از آنکه مطمئن شد کسی متوجه اش نیست- منهم خود را پنهان کرده و زیر نظر داشتم- کفشهایش را درآورد و به سختی از تیر چراغ برقِ وسط حیاط دارالمجانین بالا رفت و وقتی به آن بالا رسید، تکۀ کاغذی را از جیبش در آورد و با دقت به آخرین نقطۀ چراغ برق نصب کرد! بعد هم به همان منوال که بالا رفته بود با دقت تمام پائین آمد و رفت دنبال کارش. من که شاهد این عمل مشکوک بین عقل و بی عقلی بودم، فکر می کردم این مریض بهبودی یافته است و به این زودی باید از تیمارستان مرخص شود. تصمیم گرفتم به هر صورت که هست از مضمون آن کاغذ سر در بیاورم. به همین خاطر آخر وقت شب که شد و تیمارستان از سر و صدا و جنجال و هیاهوی روز آرمیده، به حیاط رفته و کفش و جورابم را درآوردم و با هر سختی و مرارت زیاد و با تحمل خطر سقوط به هر جان کندنی بود خودم را به انتهای تیر چراغ برق رساندم و کاغذ را کَندَم و با خود پائین آوردم. به محض اینکه پایم به زمین رسید در حالی که نفس نفس می زدم از روی کنجکاوی کاغذ را باز کردم و مشغول خواندن شدم و دیدم آن مجنون عقل باخته که با این ترفند مرا در آن وقت شب به نوک تیر چراغ برق کشیده بود، روی تکه کاغذ نوشته شده است: پایان تیر چراغ برق!
pAshMak
ممنوووووونم خیلی جالب بود
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
محسن صائب
ممنون
دلشاد
شایسته
zrnznn
محسن صائب,
شایسته,
دلشاد,