این خانه مطمئنن یکی از منحصر به فردترین مکانهای دنیاست که توسط یک معمار اسپانیایی به نام لویس د گاریدو Luis de Garrido برای مدلی به نام ناومی کمپل Naomi Campbell طراحی شده است.
در طراحی این مکان،از شکل چشم هروس که یک نماد در مصر باستان است استفاده شده. چشم هروس نشان حفاظت، قدرت و سلامتی است که در زمان مصر باستان بسیار مورد توجه کلئوپاترا بوده است.
از ویژگی های این بنا پنل های فتو ولتاییک، سیستم گرمایشی خاص و سیستم برداشت آب باران است. شایع شده که این عمارت یک هدیه از جانب نامزد دیرینه ی کمپل است که یک میلیاردر روسی به نام ولادیمیر دورنین Vladimir Doronin است.
چه لذتی داره صبح بلند بشی ببینی یه نامه به آینه اتاق چسبیده شده با این مضمون: «سلام دلیلِ زندگی صبحِ قشنگت بخیر ... امروز نمی خواد بری سرِ کار چمدون جمع کن می خوایم بریم سفر چمدون نبستم که به سلیقه خودت برام لباس بذاری شب پرواز داریم... نمی گم کجا که غافلگیر شی! راستی ... قربونِ چشمات برم که الان متعجبه و می دونم اگه اونجا بودم جیغ می زدی و بغلم می کردی پس لطقا جیغ و بغل و یه بوس کنار بذار تا رسیدم تحویلم بدی! دوست دارم همسفرِ زندگیم» . . . . فقط خواستم یاد آوری کنم لذت داره! وگرنه همچین شریک زندگی حتی در حد افسانه هم وجود نداره! به زندگیتون برسید...
aac198000
در طراحی این مکان،از شکل چشم هروس که یک نماد در مصر باستان است استفاده شده. چشم هروس نشان حفاظت، قدرت و سلامتی است که در زمان مصر باستان بسیار مورد توجه کلئوپاترا بوده است.
از ویژگی های این بنا پنل های فتو ولتاییک، سیستم گرمایشی خاص و سیستم برداشت آب باران است. شایع شده که این عمارت یک هدیه از جانب نامزد دیرینه ی کمپل است که یک میلیاردر روسی به نام ولادیمیر دورنین Vladimir Doronin است.
aac198000
دلشاد
شایسته
خدا بده شانسسسسسسس
بندری
aac198000
البته من چیز هایی از این خانم دیدم که شاید ارزشمند باشد از نظراون آقاهه
gilas
zrnznn
Life Dream
تنها
ببینی یه نامه به آینه اتاق چسبیده شده با این مضمون:
«سلام دلیلِ زندگی
صبحِ قشنگت بخیر ...
امروز نمی خواد بری سرِ کار
چمدون جمع کن می خوایم بریم سفر
چمدون نبستم که به سلیقه خودت برام لباس بذاری
شب پرواز داریم...
نمی گم کجا که غافلگیر شی!
راستی ...
قربونِ چشمات برم که الان متعجبه و می دونم اگه اونجا بودم
جیغ می زدی و بغلم می کردی
پس لطقا جیغ و بغل و یه بوس کنار بذار
تا رسیدم تحویلم بدی!
دوست دارم همسفرِ زندگیم»
.
.
.
.
فقط خواستم یاد آوری کنم لذت داره!
وگرنه همچین شریک زندگی حتی در حد افسانه هم وجود نداره!
به زندگیتون برسید...
شایسته
.
فقط خواستم یاد آوری کنم لذت داره!
به زندگیتون برسید.
aac198000
به زندگیتون برسید..
چندتا
سوگند
aac198000
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→