₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » جالبترین واکنش دختــران تهرانی در مقابل متلک و لمس بدن !!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » جالبترین واکنش دختــران تهرانی در مقابل متلک و لمس بدن !!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

جالبترین واکنش دختــران تهرانی در مقابل متلک و لمس بدن !!

5609 بازدید، 71 پست، نویسنده: pAshMak

• lion1360

نقل قول: jaj
    711

نقل قول: zrnznn
    من نمیدونم تو چرا شکلک های دخترونه میزاری؟؟

آیااین شکلک مردونه اش مگه هست :37:

نقل قول: pAshMak
    چراچنین فکری میکنی؟اتفاقا من برعکس فکرمیکنم

شنیدن نظراتت در باره بحثهای مطرح شده برای نویسنده تاپیک جالب هست

نمیدونم :37:

2 سپاس: jaj، pAshMak

• jaj

من نمیدونم تو چرا شکلک های دخترونه میزاری؟؟

خوب از این به بعد شما یک شکلک مترادف با 711 به من نشون بده از همون استفاده می کنم
    نمایش یا پنهان متنمیخوای از :bahone: استفاده کنم

2 سپاس: lion1360، pAshMak

• lion1360

نقل قول: jaj
    خوب از این به بعد شما یک شکلک مترادف با 711 به من نشون بده از همون استفاده می کنم

راست میگه بنده خدا مردونه نداره :18:

2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: lion1360
    نمیدونم

حالا که فهمیدی دیگه. پس ازین به بعد نقطه نظراتت روبگی خوشحال میشم

2 سپاس: lion1360، jaj

• lion1360

آخه خیلی مسخره هستند بعضی هاشون همچین دستشون روآروم ازدور میارن طرفت

نمیدونم چه حسی بهشون میده اینکار.

بعضی کمبود ها در جامعه باعث این قضیه میشه ولی کلا"کار درستی نیست که زن و دختر مردم موذب کنی با هوسهای پوچ،ولی متآسفانه در جامعه ما مردم خیلی بی تفاوت از کنار این مسائل میگذرن حتی اگر طرف هم اعتراض کنه :2:

3 سپاس: pAshMak، ♥Rose♥، javad1020

• pAshMak

بعضی کمبود ها در جامعه باعث این قضیه میشه ولی کلا"کار درستی نیست که زن و دختر مردم موذب کنی با هوسهای پوچ،ولی متآسفانه در جامعه ما مردم خیلی بی تفاوت از کنار این مسائل میگذرن حتی اگر طرف هم اعتراض کنه

دلیل اصلیش عدم آگاهی رسانی خانواده هاست. اگه به فرزندانشون آموزش های لازم داده بشه دیگه جنس مونث براشون معما نیست که تصمیم بگیرندخودشون کشفش کنند حالا به هرطریقی که به ذهنشون میرسه

2 سپاس: lion1360، javad1020

• lion1360

دلیل اصلیش عدم آگاهی رسانی خانواده هاست. اگه به فرزندانشون آموزش های لازم داده بشه دیگه جنس مونث براشون معما نیست که تصمیم بگیرندخودشون کشفش کنند حالا به هرطریقی که به ذهنشون میرسه

یعنی به نظر شما نسل آینده همه چیز زودتر از موعد یاد میگیره بهتر از نسل ما عمل میکنه
    تو نسل الان پسرها و دخترها دوستانشون که با نسل مخالف رابطه نداشتن امل صدا میکن من این قبول ندارم،
    کسانی که دنبال این قضیا هستن غالبآ خودشون آدمهای شکاک و بدبینی هستن و با کوچکترین چیزی به طرف مقابلشون شک میکن و همین شک آفت زندگیشون میشه
    از قدیم ایام گفتن:کافر همه را به کیش خود پندارد

3 سپاس: pAshMak، jaj، ♥Rose♥

• pAshMak

یعنی به نظر شما نسل آینده همه چیز زودتر از موعد یاد میگیره بهتر از نسل ما عمل میکنه
    تو نسل الان پسرها و دخترها دوستانشون که با نسل مخالف رابطه نداشتن امل صدا میکن من این قبول ندارم،
    کسانی که دنبال این قضیا هستن غالبآ خودشون آدمهای شکاک و بدبینی هستن و با کوچکترین چیزی به طرف مقابلشون شک میکن و همین شک آفت زندگیشون میشه
    از قدیم ایام گفتن:کافر همه را به کیش خود پندارد

آموزش درست میتونه کمک کنه از دانسته هامون به وقتش استفاده کنیم

نسل جدید اگه منطقی به کاربگیره دانشش رو میتونه بهتروموفق ترباشه

این چیزی که توگفتی درموردشکاک بودن واین چیزا برمیگرده به ذات خراب آدمها

چون خرابه فکرمیکنند همه هم مثل خودشون هستند

3 سپاس: jaj، ♥Rose♥، lion1360

• Life Dream

طي تحقيقاتي هم كه من انجام دادم، حدود 99.99% دختران از متلك گويي خوششان آمده و نيششان تا بنا گوششان باز شده و چراغ سبز ميدهند!! :66:

تحقيقاتم جنبه بصري داشته ها، خودم مستقيم تحقيق نكردم :bahone:

5 سپاس: jaj، pAshMak، Kishe Mehr، ♥Rose♥، بچه مثبت

• pAshMak

نقل قول: Life Dream
    طي تحقيقاتي هم كه من انجام دادم، حدود 99.99% دختران از متلك گويي خوششان آمده و نيششان تا بنا گوششان باز شده و چراغ سبز ميدهند!!

تحقيقاتم جنبه بصري داشته ها، خودم مستقيم تحقيق نكردم

اونوقت منبع این تحقیقات چی بوده مازیار؟ :37:

3 سپاس: Kishe Mehr، Life Dream، ♥Rose♥

• zrnznn

نقل قول: Life Dream
    حدود و نيششان تا بنا گوششان باز شده و چراغ سبز ميدهند!!

مازیار جان این حرفت به من یکی خیلی بر خورد.... حالا اگر چند نفری رو دیدی که از این حرکات لذت بردن دلیل نمیشه بیای بگی 99.99% دختران از متلك گويي خوششان آمده...خیلا هم اگر صحبتی نمیکننن در جواب این متلکا و خودشونو به نشنیدن میزننن، چون در شانشون نیست که هم کلام اون متلک گوینده بشن برادر خوبم...چون ممکنه ادامه پیدا کنه و ...اینطوری بهتر میبینن که با سکوت به ماجرا خاتمه بدن
    من صد درصد مخالف صحبتمممم..یعنی دقیقا تر بخوام بگم مخالف این اماری هستم که تو گفتی....وگرنه خود من دوستایی دارم که دقیقا همین شکلی هستن که گفتی

3 سپاس: pAshMak، Life Dream، ♥Rose♥

• Kishe Mehr

تحقيقاتم جنبه بصري داشته ها، خودم مستقيم تحقيق نكردم

اونوقت منبع این تحقیقات چی بوده مازیار؟

تحقیقاتش میدانی بوده دیگه :4:

2 سپاس: pAshMak، Life Dream

• شایسته

همه کار بد رو اه اه پیف پیف میکنن :1: ولی من متوجه نمیشم پس اینهمه جنس مذکری
    که توو خیابونا اذیتو ازار میکنن چه کسانی هستند :7: شاید از مریخ اوومدن :3:

3 سپاس: pAshMak، ♥Rose♥، بچه مثبت

• pAshMak

مازیار جان این حرفت به من یکی خیلی بر خورد.... حالا اگر چند نفری رو دیدی که از این حرکات لذت بردن دلیل نمیشه بیای بگی 99.99% دختران از متلك گويي خوششان آمده...خیلا هم اگر صحبتی نمیکننن در جواب این متلکا و خودشونو به نشنیدن میزننن، چون در شانشون نیست که هم کلام اون متلک گوینده بشن برادر خوبم...چون ممکنه ادامه پیدا کنه و ...اینطوری بهتر میبینن که با سکوت به ماجرا خاتمه بدن
    من صد درصد مخالف صحبتمممم..یعنی دقیقا تر بخوام بگم مخالف این اماری هستم که تو گفتی....وگرنه خود من دوستایی دارم که دقیقا همین شکلی هستن که گفتی

درست میگی عزیزم

هیچ چیزی رونمیشه بطورکلی گفت.آماری که هست همیشه نسبیه

من خودم به شخصه اگه کسی حرفی بزنه دروهله اول توجهی نمیکنم

ولی بخوادپرروبازی دربیاره میزنم لهش میکنم

نقل قول: Kishe Mehr
    تحقیقاتش میدانی بوده دیگه

کاملا متوجه شدم استاد

نقل قول: شایسته
    همه کار بد رو اه اه پیف پیف میکنن ولی من متوجه نمیشم پس اینهمه جنس مذکری
    که توو خیابونا اذیتو ازار میکنن چه کسانی هستند شاید از مریخ اوومدن

اینها همه ازما بهترون هستند وگرنه پسرای ما همه گل هستندونمونه :25:

2 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥

• Life Dream

اونوقت منبع این تحقیقات چی بوده مازیار؟

خوب مواردي كه با چشم خودم ميبينم!! تازه ذوق هم ميكنن، روو ميكنن به دوستشون و با صداي بلند ميخندن!
    البته منظورم متلكهاي آزار دهنده نيست ها، كسي از متلك آزار دهنده خوشش نمياد، منظورم متلكهاي خنده دار هست كه اينطوري عكس العمل نشون ميدن.
    مثلاً اخرين بار يه پسره به يه دختره كه مانتوي سبز پوشيده بود و داشت آروم توو پياده رو راه ميرفت گفت ده برو كنار ساندويج سبزي! دهرت هم خنديد اينجوري :4:

آجي خانمي خانم مهنس امارم شوخي بود گوگولي :10: ولي خوب واقعاً اكثر دخترها به متلكهاي خنده دار نه بي احترامانه ميخندن و اينطوري خوب به متلك گوينده شهامت تكرار ميدن!! :56:
    نقل قول: Kishe Mehr
    تحقیقاتش میدانی بوده دیگه

سر چهار راه بيشتر امار هست :bahone:
    ولي به جون خودم من خودم محقق نبودم ها فقط ديدم :29:

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• pAshMak

خوب مواردي كه با چشم خودم ميبينم!! تازه ذوق هم ميكنن، روو ميكنن به دوستشون و با صداي بلند ميخندن!
    البته منظورم متلكهاي آزار دهنده نيست ها، كسي از متلك آزار دهنده خوشش نمياد، منظورم متلكهاي خنده دار هست كه اينطوري عكس العمل نشون ميدن.
    مثلاً اخرين بار يه پسره به يه دختره كه مانتوي سبز پوشيده بود و داشت آروم توو پياده رو راه ميرفت گفت ده برو كنار ساندويج سبزي! دهرت هم خنديد اينجوري

ازین موارد پیش میاد قبول دارم حرفات رو.به هرحال معمولا طبق گفته قدما

کرم ازخود درخته. ولی نمیشه همه روبه یک چشم دید .هستند دخترانی که

واقعا نه خوششون میادونه تمایلی به بحث وجدل دارند

3 سپاس: Life Dream، Kishe Mehr، ♥Rose♥

• Life Dream

pAshMak,
    قبول دارم خوب، بابا من تسليم شدم پاسخم جنبه طنز داشت :83:

2 سپاس: Kishe Mehr، pAshMak

• pAshMak

قبول دارم خوب، بابا من تسليم شدم پاسخم جنبه طنز داشت

پس پرچم سفید رفت بالا. ممنون :24: :10:

1 سپاس: Life Dream

• ♥Rose♥

نقل قول: Kishe Mehr
    توی عمرم نه به دختری متلک گفتم و نه آزارهای دیگه رسوندم

واقعاً ؟! :bahone:
    کمی فکر کن شاید از اون نگاه ها که نوشته کرده باشیا
    :4:
    طي تحقيقاتي هم كه من انجام دادم، حدود 99.99% دختران از متلك گويي خوششان آمده و نيششان تا بنا گوششان باز شده و چراغ سبز ميدهند!!

تو دیگه داداش من نیستی 804
    zrnznn,
    با حرفات کاملا موافقم :72:
    ولی بخوادپرروبازی دربیاره میزنم لهش میکنم

اوه اوه :40:
    چطوری به ما هم یاد میدی
    :5:
    معمولا طبق گفته قدما

کرم ازخود درخته.

نه من اینو قبول ندارم