ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
جالبترین واکنش دختــران تهرانی در مقابل متلک و لمس بدن !!
lion1360
آیااین شکلک مردونه اش مگه هست
شنیدن نظراتت در باره بحثهای مطرح شده برای نویسنده تاپیک جالب هست
نمیدونم
jaj
خوب از این به بعد شما یک شکلک مترادف با
نمایش یا پنهان متن
میخوای ازlion1360
راست میگه بنده خدا مردونه نداره
pAshMak
حالا که فهمیدی دیگه. پس ازین به بعد نقطه نظراتت روبگی خوشحال میشم
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
نمیدونم چه حسی بهشون میده اینکار.
بعضی کمبود ها در جامعه باعث این قضیه میشه ولی کلا"کار درستی نیست که زن و دختر مردم موذب کنی با هوسهای پوچ،ولی متآسفانه در جامعه ما مردم خیلی بی تفاوت از کنار این مسائل میگذرن حتی اگر طرف هم اعتراض کنه
pAshMak
دلیل اصلیش عدم آگاهی رسانی خانواده هاست. اگه به فرزندانشون آموزش های لازم داده بشه دیگه جنس مونث براشون معما نیست که تصمیم بگیرندخودشون کشفش کنند حالا به هرطریقی که به ذهنشون میرسه
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
یعنی به نظر شما نسل آینده همه چیز زودتر از موعد یاد میگیره بهتر از نسل ما عمل میکنه
تو نسل الان پسرها و دخترها دوستانشون که با نسل مخالف رابطه نداشتن امل صدا میکن من این قبول ندارم،
کسانی که دنبال این قضیا هستن غالبآ خودشون آدمهای شکاک و بدبینی هستن و با کوچکترین چیزی به طرف مقابلشون شک میکن و همین شک آفت زندگیشون میشه
از قدیم ایام گفتن:کافر همه را به کیش خود پندارد
pAshMak
یعنی به نظر شما نسل آینده همه چیز زودتر از موعد یاد میگیره بهتر از نسل ما عمل میکنه
تو نسل الان پسرها و دخترها دوستانشون که با نسل مخالف رابطه نداشتن امل صدا میکن من این قبول ندارم،
کسانی که دنبال این قضیا هستن غالبآ خودشون آدمهای شکاک و بدبینی هستن و با کوچکترین چیزی به طرف مقابلشون شک میکن و همین شک آفت زندگیشون میشه
از قدیم ایام گفتن:کافر همه را به کیش خود پندارد
آموزش درست میتونه کمک کنه از دانسته هامون به وقتش استفاده کنیم
نسل جدید اگه منطقی به کاربگیره دانشش رو میتونه بهتروموفق ترباشه
این چیزی که توگفتی درموردشکاک بودن واین چیزا برمیگرده به ذات خراب آدمها
چون خرابه فکرمیکنند همه هم مثل خودشون هستند
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
تحقيقاتم جنبه بصري داشته ها، خودم مستقيم تحقيق نكردم
pAshMak
تحقيقاتم جنبه بصري داشته ها، خودم مستقيم تحقيق نكردم
اونوقت منبع این تحقیقات چی بوده مازیار؟
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها
zrnznn
مازیار جان این حرفت به من یکی خیلی بر خورد.... حالا اگر چند نفری رو دیدی که از این حرکات لذت بردن دلیل نمیشه بیای بگی 99.99% دختران از متلك گويي خوششان آمده...خیلا هم اگر صحبتی نمیکننن در جواب این متلکا و خودشونو به نشنیدن میزننن، چون در شانشون نیست که هم کلام اون متلک گوینده بشن برادر خوبم...چون ممکنه ادامه پیدا کنه و ...اینطوری بهتر میبینن که با سکوت به ماجرا خاتمه بدن
من صد درصد مخالف صحبتمممم..یعنی دقیقا تر بخوام بگم مخالف این اماری هستم که تو گفتی....وگرنه خود من دوستایی دارم که دقیقا همین شکلی هستن که گفتی
Kishe Mehr
تحقیقاتش میدانی بوده دیگه
شایسته
که توو خیابونا اذیتو ازار میکنن چه کسانی هستند
pAshMak
من صد درصد مخالف صحبتمممم..یعنی دقیقا تر بخوام بگم مخالف این اماری هستم که تو گفتی....وگرنه خود من دوستایی دارم که دقیقا همین شکلی هستن که گفتی
درست میگی عزیزم
هیچ چیزی رونمیشه بطورکلی گفت.آماری که هست همیشه نسبیه
من خودم به شخصه اگه کسی حرفی بزنه دروهله اول توجهی نمیکنم
ولی بخوادپرروبازی دربیاره میزنم لهش میکنم
کاملا متوجه شدم استاد
که توو خیابونا اذیتو ازار میکنن چه کسانی هستند شاید از مریخ اوومدن
اینها همه ازما بهترون هستند وگرنه پسرای ما همه گل هستندونمونه
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
خوب مواردي كه با چشم خودم ميبينم!! تازه ذوق هم ميكنن، روو ميكنن به دوستشون و با صداي بلند ميخندن!
البته منظورم متلكهاي آزار دهنده نيست ها، كسي از متلك آزار دهنده خوشش نمياد، منظورم متلكهاي خنده دار هست كه اينطوري عكس العمل نشون ميدن.
مثلاً اخرين بار يه پسره به يه دختره كه مانتوي سبز پوشيده بود و داشت آروم توو پياده رو راه ميرفت گفت ده برو كنار ساندويج سبزي! دهرت هم خنديد اينجوري
آجي خانمي خانم مهنس امارم شوخي بود گوگولي
سر چهار راه بيشتر امار هست
ولي به جون خودم من خودم محقق نبودم ها فقط ديدم
pAshMak
البته منظورم متلكهاي آزار دهنده نيست ها، كسي از متلك آزار دهنده خوشش نمياد، منظورم متلكهاي خنده دار هست كه اينطوري عكس العمل نشون ميدن.
مثلاً اخرين بار يه پسره به يه دختره كه مانتوي سبز پوشيده بود و داشت آروم توو پياده رو راه ميرفت گفت ده برو كنار ساندويج سبزي! دهرت هم خنديد اينجوري
ازین موارد پیش میاد قبول دارم حرفات رو.به هرحال معمولا طبق گفته قدما
کرم ازخود درخته. ولی نمیشه همه روبه یک چشم دید .هستند دخترانی که
واقعا نه خوششون میادونه تمایلی به بحث وجدل دارند
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
قبول دارم خوب، بابا من تسليم شدم پاسخم جنبه طنز داشت
pAshMak
پس پرچم سفید رفت بالا. ممنون
▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
واقعاً ؟!
کمی فکر کن شاید از اون نگاه ها که نوشته کرده باشیا