تصویر زیر، یک دستگاه خودروی لوکس مدل « شبح سیاه Black Phantom» ساخت شرکت انگلیسی رولز رویس را که قیمتی بیش از ۱ میلیارد تومان دارد، نشان میدهد که در خیابان های تهران است
aac198000, قشنگه ولی همچنین ماشین غولی نیست،و الکی گرونه من این می پسندم
▧ تصویر در دسترس نیست
فراری انزو یکی از شگفتیهای صنعت خودرو سازی است که توسط کمپانی فراری ساخته شده است.شکلی منحصربهفرد و تمام آن از فیبر کربن است که وزن آن را به صورت قابل توجهی کم کرده است.
موتور ۱۲ سیلندر وی شکل آن دارای چهار سوپاپ برای هر سیلندر و سیستم زمان بندی متغیر است و قدرتی معادل ۶۶۰ اسب بخار در ۷۸۰۰ دور است که به آن سرعت برابر ۳٥٠ کیلومتر بر ساعت(۲٢۰ مایل) می بخشد.حداکثر دور موتور آن ۸۲۰۰ است.
البته انتظار میرود قیمت بالایی داشته باشد که اینطور است. قیمت آن ۶۵۲٬۰۰۰ دلار است.
یک فراری انزو پلاک شده توی ایران 5میلارد خریداری شده،من نمیدونم مردم این پولها از کجا میارن
خودروي خوبي هست ولي به بوگاتي ويرون سوپر اسپورت آمريكايي نميرسه، سرعت در ورژن هاي جديد حدود 500 كيلومتر و قيمت هم نزديك 5 مليارد تومان، اين خودرو همتا نداره، نه از لحاظ سرعت، نه شتاب، نه مهندسي و نه قيمت!
313-KaMiKaZe, اول اينكه قيمت رو اشتباه نوشتم 5 مليارد نيست، 6.5 مليارد تومان هست.
دوم سرعت هم دقيقترش رو بگم 431 كيلومتر هست. لامبورگيني حداكثر سرعتش 320 كيلومتر هست.
شتابش 0 تا 100 در 2.6 ثانيه هست و 0 تا 160 در 4 ثانيه. و لامبورگيني شتاب 0 تا 100 رو در 3.9 ثانيه طي ميكنه.
قدرت هم برعكس لامبورگینی گالاردو كه يه موتور 570 اسب بخار داره (نه 1850) با 10 سيلندر؛ بوگاتي 1200 اسب بخار و گشتاوري حدود 1500 نیوتن متر با حجم موتور 8000 ليتر و 16 سيلندر قدرت داره.
lion1360, 313-KaMiKaZe, Life Dream, خیلی کارتون درسته
نقل قول: Life Dream
اينم از مسابقه با شرايط استاندارد مدل لامبورگيني و بوگاتي!!!
نقل قول: شایسته
فقط پراید
نقل قول: 313-KaMiKaZe
لامبورگینی وننو با 5.3 میلیون دلار دقت کن با دلار هست حدودا بدون پلاک ایرانی و گذر موقت میشه 16 میلیارد تومان مهندسی طراحی رو کل دنیا میدونن برای لامبورگینی هست
313-KaMiKaZe, حرف از سرعت، شتاب هست كه بوگاتي هر دو پارامتر رو به عنوان بيشترين داره، اين دوتا كورس بزارن معلومه كدوم در شتاب اوليه و تاپ اسپيد اول ميشن، معناي سوپر اسپورت هم همينه، بحث مصرف و قيمت نيست، بر روي شتاب و سرعت و سيستم تعليق كار ميشه، در فيلم همه چيز گويا هست! حتي خود شما هم به اين مسئله اشاره كردي، شتاب و سرعت در لامبورگيني كمتره، با وجود اينكه در اوم مدل خاص حجم موتور هم بيشتره، چون خودرو عنوان سوپر اسپورت رو يدك ميكشه هدف شتاب و تاپ اسپيد هست، درگ گذاشتن معنيش همينه، مسافتي كه طي ميشه و اون خودرويي كه اول رسيد عنوان سريعترين رو يدك ميكشه. و تا اين لحظه هيچ سوپر اسپورتي 431 كيلومتر رو ثبت نكرده، حتي شتاب 2.6 ثانيه هم به جز بوگاتي براي هيچ خودرويي ثبت نشده، اگه اينا رو اشتباه گفتم اصلاح بفرماييد.
مواردي كه من گفتم با منبع و به صورت ثبت شده حتي در گينس هست، صرفاً چون از لامبورگيني خوشتون مياد نميشه امار ثبت شده و علمي رو ناديده گرفت و پاسخ هاي شخصي خودتون رو ملاك قرار بدين، اسم از کونیخ زگ برديد كه قراره به سرعت 440 كيلومتر برسه، اينطوري كه لامبورگيني شما رو هم ميزنه! خوب با اين حساب الان هم دارن روي بوگاتي جديد به اسم ویرون سوپر كار ميكنن كه قراره سرعتش به 463 كيلومتر برسه. به هر حال اميدوارم كه موفق باشيد.
313-KaMiKaZe, نه بابا اين حرفا چيه، شما تاج سريد تخته گاز رو ميبينم، توو كانال بي بي سي، بعضي وقتا هم توو نت كلياشو ميبينم، ولي زياد فرصت ندارم به خاطر درس و مشقم
aac198000
aac198000
zrnznn
ژنرال
داخل تاپیک که امدم اینجور شدم --->
lion1360
قشنگه ولی همچنین ماشین غولی نیست،و الکی گرونه
من این می پسندم
فراری انزو یکی از شگفتیهای صنعت خودرو سازی است که توسط کمپانی فراری ساخته شده است.شکلی منحصربهفرد و تمام آن از فیبر کربن است که وزن آن را به صورت قابل توجهی کم کرده است.
موتور ۱۲ سیلندر وی شکل آن دارای چهار سوپاپ برای هر سیلندر و سیستم زمان بندی متغیر است و قدرتی معادل ۶۶۰ اسب بخار در ۷۸۰۰ دور است که به آن سرعت برابر ۳٥٠ کیلومتر بر ساعت(۲٢۰ مایل) می بخشد.حداکثر دور موتور آن ۸۲۰۰ است.
البته انتظار میرود قیمت بالایی داشته باشد که اینطور است. قیمت آن ۶۵۲٬۰۰۰ دلار است.
یک فراری انزو پلاک شده توی ایران 5میلارد خریداری شده،من نمیدونم مردم این پولها از کجا میارن
Life Dream
Life Dream
اول اينكه قيمت رو اشتباه نوشتم 5 مليارد نيست، 6.5 مليارد تومان هست.
دوم سرعت هم دقيقترش رو بگم 431 كيلومتر هست. لامبورگيني حداكثر سرعتش 320 كيلومتر هست.
شتابش 0 تا 100 در 2.6 ثانيه هست و 0 تا 160 در 4 ثانيه. و لامبورگيني شتاب 0 تا 100 رو در 3.9 ثانيه طي ميكنه.
قدرت هم برعكس لامبورگینی گالاردو كه يه موتور 570 اسب بخار داره (نه 1850) با 10 سيلندر؛ بوگاتي 1200 اسب بخار و گشتاوري حدود 1500 نیوتن متر با حجم موتور 8000 ليتر و 16 سيلندر قدرت داره.
بگزريم اينم از منابع هر دو خودرو...
لينك بوگاتي
لينك لامبورگيني (گالاردو)
اينم يه لامبورگيني ديگه
مهندس كدوم بالاتره؟؟
نسخه موبایل
و اينم از مسابقه لامبورگيني، نيسان و بوگاتي هم زمان با هم (كه به قول شما هر دو رو به راحتي و با اختلاف زيادي لوله ميكنه)!!!
نسخه موبایل
شایسته
aac198000
313-KaMiKaZe,
Life Dream,
خیلی کارتون درسته
aac198000
313-KaMiKaZe,
Life Dream,
خیلی کارتون درسته
مهندسی طراحی رو کل دنیا میدونن برای لامبورگینی هست
دلشاد
Life Dream
حرف از سرعت، شتاب هست كه بوگاتي هر دو پارامتر رو به عنوان بيشترين داره، اين دوتا كورس بزارن معلومه كدوم در شتاب اوليه و تاپ اسپيد اول ميشن، معناي سوپر اسپورت هم همينه، بحث مصرف و قيمت نيست، بر روي شتاب و سرعت و سيستم تعليق كار ميشه، در فيلم همه چيز گويا هست! حتي خود شما هم به اين مسئله اشاره كردي، شتاب و سرعت در لامبورگيني كمتره، با وجود اينكه در اوم مدل خاص حجم موتور هم بيشتره، چون خودرو عنوان سوپر اسپورت رو يدك ميكشه هدف شتاب و تاپ اسپيد هست، درگ گذاشتن معنيش همينه، مسافتي كه طي ميشه و اون خودرويي كه اول رسيد عنوان سريعترين رو يدك ميكشه.
و تا اين لحظه هيچ سوپر اسپورتي 431 كيلومتر رو ثبت نكرده، حتي شتاب 2.6 ثانيه هم به جز بوگاتي براي هيچ خودرويي ثبت نشده، اگه اينا رو اشتباه گفتم اصلاح بفرماييد.
Life Dream
البته اينم بگم الان بوگاتي داره بر روي نسخه جديد كار ميكنه كه قراره سرعتش به 463 كيلومتر بر ساعت برسه
Life Dream
به هر حال اميدوارم كه موفق باشيد.
sadra
Life Dream
اي بابا اين بحث چقدر طولاني شد، من كه خسته شدم، اصلاً به من چه كدوم تندتر ميره
حالا هر كدوم، من كه لنت ترمزشونم نميتونم بخرم
aac198000
حالا هر كدوم، من كه لنت ترمزشونم نميتونم بخرم
من که کلی چیز یاد گرفتم
Life Dream
نه بابا اين حرفا چيه، شما تاج سريد
تخته گاز رو ميبينم، توو كانال بي بي سي، بعضي وقتا هم توو نت كلياشو ميبينم، ولي زياد فرصت ندارم به خاطر درس و مشقم
سوگند
lion1360,
313-KaMiKaZe,
مطالب جالبی را بیان کردید
jaj
این خانمه اصلا مناسب نمایشگاه نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→