₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » تنوع ماشین‌های پلیس در سراسر جهان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » تنوع ماشین‌های پلیس در سراسر جهان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تنوع ماشین‌های پلیس در سراسر جهان

1997 بازدید، 14 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

خودروهای پلیس باید از ویژگی‌های خاص‌تری نسبت به بقیه خودروها برخوردار باشند؛ در تصاویر زیر می‌توانید با نگاه اجمالی برخی از تفاوت‌های آن نسبت به خودروهای دیگر را مشاهده کنید.

تصویر در دسترس نیست

تیم پلیس انگلیس مجهز به آریل اتم، سریعترین ماشین پلیس جهان، برای متوقف کردن موتور سیکلت‌های مسابقه‌ای

تصویر در دسترس نیست

دبی: لامبورگینی آونتادور

تصویر در دسترس نیست

ایتالیا: لامبورگینی گالاردو

تصویر در دسترس نیست

پاکستان

تصویر در دسترس نیست

انگلیس

تصویر در دسترس نیست

ماشین پلیس در چین

8 سپاس: Kishe Mehr، garfild، 313-KaMiKaZe، تنها، jaj، دلشاد، javad1020، bita.b

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    تیم پلیس انگلیس مجهز به آریل اتم، سریعترین ماشین پلیس جهان، برای متوقف کردن موتور سیکلت‌های مسابقه‌ای

بدوشونم نمیادا :4:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

Kishe Mehr,

حالا ماشینای پلیس ایران :32:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

pAshMak,
    خب از اینام در حد خودشون باید انتظار داشت. واسه اینا که الگانس خریدن کلی مردم روشون حساس شدن... ولی کی بدش میاد پلیس هم پورشه و بوگاتی و... داشته باشن :4:

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    خب از اینام در حد خودشون باید انتظار داشت. واسه اینا که الگانس خریدن کلی مردم روشون حساس شدن... ولی کی بدش میاد پلیس هم پورشه و بوگاتی و... داشته باشن

اینها اگرماشین پیشرفته دارن تلاششون هم به نظرمن بیشتره برای برقراری امنیت وارامش

ولی ایران شماتوی روزروشن میبینی زورگیری ،کیف قاپی و....میکنند کسی هم پیگیری جدی نمیکنه.

• Kishe Mehr

اینها اگرماشین پیشرفته دارن تلاششون هم به نظرمن بیشتره برای برقراری امنیت وارامش

ولی ایران شماتوی روزروشن میبینی زورگیری ،کیف قاپی و....میکنند کسی هم پیگیری جدی نمیکنه.

بقول استادمون توی خارج آدم پلیس می بینه احساس ارامش میکنه، ولی توی ایران هرجائی پلیس می بینی میگن بدو که پلیس اومد! حق باتوئه...

نمایش یا پنهان متنچند هفته قبل رفته بودم دفتر پلیس یه کاری داشتم، رئیس اون مرکز طوری بلند بلند حرف میزد و دیگران رو مورد خطاب قرار میداد که اصلا من روم نمیشه اینجا بگم!

• pAshMak

بقول استادمون توی خارج آدم پلیس می بینه احساس ارامش میکنه، ولی توی ایران هرجائی پلیس می بینی میگن بدو که پلیس اومد! حق باتوئه...

دقت کردی توی خیابونها هروقت جایی ترافیک گره میخوره معلوم میشه پلیس درصحنه هست

مردم خودشون بهترمیتونند باهم کناربیان اما دخالت پلیس کار روسخت ترمیکنه

چند هفته قبل رفته بودم دفتر پلیس یه کاری داشتم، رئیس اون مرکز طوری بلند بلند حرف میزد و دیگران رو مورد خطاب قرار میداد که اصلا من روم نمیشه اینجا بگم!

این چیزی هست که اپیدمی شده توی اکثر مراکز انتظامی. الان شما هرکلانتری که بری

میتونی صحنه های مشابه رو ازنزدیک ببینی

• Kishe Mehr

دقت کردی توی خیابونها هروقت جایی ترافیک گره میخوره معلوم میشه پلیس درصحنه هست

تا دلت بخواد اینطوری دیدم! هر از گاهی خواستم یه تذکر بهشون بدم گفتم حالا میاد به خودم گیر میده!
    این چیزی هست که اپیدمی شده توی اکثر مراکز انتظامی. الان شما هرکلانتری که بری

میتونی صحنه های مشابه رو ازنزدیک ببینی

اتفاقا به پلیسه که مثل ادم برخورد نمیکرد وقتی که خوب کارامو انجام داد شغلم رو گفتم بهش، اینو که گفتم کلی تحویل گرفت و احوال پرسی و حتی تا دادن شماره موبایلشم پیش رفت! 451

• pAshMak

تا دلت بخواد اینطوری دیدم! هر از گاهی خواستم یه تذکر بهشون بدم گفتم حالا میاد به خودم گیر میده!

اینکارونکن که جریمه میکنند خیلی سنگین :101:

اتفاقا به پلیسه که مثل ادم برخورد نمیکرد وقتی که خوب کارامو انجام داد شغلم رو گفتم بهش، اینو که گفتم کلی تحویل گرفت و احوال پرسی و حتی تا دادن شماره موبایلشم پیش رفت!

پارتی بازی دیگه؟شماره موبایلم میگیری؟ خلافت سنگینه حسابی

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    عشقست لامبورگینی فقط

دبی فراری و فورد یا شروولت و لامبورگینی داره

دبی کلا ماشینای پلیسش خیلی پیشرفته وشیکه

2 سپاس: Kishe Mehr، 313-KaMiKaZe

• Kishe Mehr

اینکارونکن که جریمه میکنند خیلی سنگین :101:

جریمه هم بکنند مهم نیست، این که ادم نیستن که باهاشون حرف بزنی مهمه...
    پارتی بازی دیگه؟شماره موبایلم میگیری؟ خلافت سنگینه حسابی

من که براش کاری نکردم :15:

• pAshMak

جریمه هم بکنند مهم نیست، این که ادم نیستن که باهاشون حرف بزنی مهمه...

:37: جالبه حرفات

من که براش کاری نکردم

نه توروخدا بیاکاری هم بکن. شماره گرفتی کافیه دیگه

• دلشاد

جالبناک بودن
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: