ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پارکی زیبا و رویایی در اسپانیا
pAshMak
این پارک طبیعی یک منطقه بزرگ و حفاظت شده به وسعت بیست هزار هکتار است در شمال اسپانیا که در اطراف کوهی به همین نام واقع شده است. اطراف این پارک توسط شهرهای متعددی از جمله بیلبائو احاطه شده و این پارک در اصل برای شهروندان خسته، حکم فضایی برای تجدید قوا و رسیدن مجدد به آرامش را دارد. به ویژه مقصد گردشگری مناسبی برای آن دسته از افراد است که دوست دارند مدتی شهر را ترک کرده و به دامن طبیعت پناه ببرند.
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستهمانگونه که گفتیم در قلب این پارک کوهی واقع شده که ارتفاع قله آن 1482 متر است و برای صعود از آن نیازی به هیچ گونه تجهیزات خاص نیست. به علاوه این پارک طبیعی دارای آبشار، مسیرهای پیادهروی، پوشش جنگلی انبوه و چشم اندازهای دلانگیز است، همچنین زیستگاه گونههای متعدد جانوری است.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدر مجموع این پارک تصویری جادویی و زیبا خلق کرده که برای مدتها در ذهن بیننده باقی خواهد ماند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
به زیباییهاش فکرکن کمال. قتل وجنایت چیه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
اتفاقا چندتایی عکس دارم ازجنگلهای شمال توی اوایل بهار
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
Kishe Mehr
خوشحال میشیم ببینیمشون
pAshMak
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
گفتم که ایران خودمونم از اینا زیاد داره همینه. خیلی قشنگ بود پارمیس جان ...
فقط هرکی نکته رو گرفت بکوبه کیتوس رو
pAshMak
چه نکته ای؟ بازمن یه چیز به توگفتم مجتبی؟؟؟؟؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اونی که توی عکس سومه هست
garfild
pAshMak
بدجنسسسسسسسسسسسس نگودیگه خب
▧ تصویر در دسترس نیست
شایسته
mahsa joon
pAshMak
منهم شمال وجنگلهاش روخیلی دوست دارم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خوش جنسسسسسسس باشه دیگه نمیگم خب
pAshMak
شانس آوردی
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
.
.
.
عکس های خودت خیلی بهتر بودنننننننننننننننننن.....
مخصوصاً از همین تصویر سومت خیلی بیشتر خوشم اومد...واقعاً ندونسته اون عکسو گرفتی؟ ....خیلی جالبه...من بودم اتفاقا با کلی ذوق نشونش میدادم
pAshMak
مخصوصاً از همین تصویر سومت خیلی بیشتر خوشم اومد...واقعاً ندونسته اون عکسو گرفتی؟ ....خیلی جالبه...من بودم اتفاقا با کلی ذوق نشونش میدادم
ممنونم نجمه جون. اره خداییش اصلا ندیده بودمش ..شانسی متوجهش شدم بعد ازگرفتن این عکس
البته بعدش خواستم دخترعموم روبترسونم بهش نگفتم چی هست اونجا تا بره واسته ازش عکس بگیرم بدجنس یهودید وجیغ ودادکرد
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
جدی میگییییییییییییییییییییییییییییی؟
...چه جالب.......شانس اوردیم من و دختر داییم نبودیم جای شمااا.......
دختر داییم از مارمولک متنفررررر...بین میگم متنفر تو شدید ترین درجه ترس و تنفرو با هم قاطی کن در نظر بگیرررررررررررر....به حدیه که من وقتی من تو نت هم براش از عمد تصویر مارمولک میفرستم سریع زنگ میزنه و جیغ و داد و فوش و فوش کاری راه میاندازههههههه
خاطرات داریم ما از برخورد مارمولک با این دختر دایییموننننننننن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→