ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
jaj
آدم رو فقط سر جلسه امتحان میشه شناخت همین و بس :|
.
.
.
دیدین سر جلسه امتحان وقتی رو یه سوال گیر میکنی تمام خاطرات زندگیت یادت میاد جز همون یه سوال . بعد کافیه برگتو تحویل بدی کلمه به کلمش یادت میاد !
.
.
.
دانشجویی که توانایی اینو نداشته باشه ۲خط تقلب بکنه . . .
فردا چجوری میخواد توو این مملکت گلیم خودشو از آب بیرون بکشه ؟!
چجوری میخواد کار پیدا کنه ؟!
چجوری میخواد زندگی کنه ؟!
ها چه خاکی میخواد به سرش کنه عآآخه ؟! :|
.
.
.
هر وقت اگه تونستی با تقلب نمره خوب بگیری به خودتت افتخار کن !
اگه نه با خرخونی همه می تونن ٢٠ بشن :|
.
.
.
بابام رفته هویج خریده میگه عَقلت که ناقصه ، مغزتم که کار نمیکنه بگیر این هویجو کوفت کن که حداقل چشمات برای تقلب کار کنه !
.
.
.
یکی از معضلات بزرگ من شب امتحان موقع درس خوندن اینه که دست خط خودمو نمیتونم بخونم ! :D
.
.
.
قدرت خدارو ببین !
اگه توو اینترنت باشی توانایی اینو داری که بدون احساس خواب آلودگی تا صبح بیدار باشی !
حالا کافیه ساعت ۱۰صبح از خواب بیدار شی ساعت ۱۱ کتاب بگیری دست چنان پلکات سنگین میشه که انگار ۲ شبانه روزه نخوابیدی : |
.
.
.
یه احمقی یه درسی رو اختراع میکنه
هزار تا عاقل نمیتونن پاسش کنن . . . :((
.
.
.
درس خوندن ما رو نگا
صبح که ۱۰:۳۰ از خواب پا میشم تا صبحانه بخورم ۱۱:۳۰ میشه
یه استراحت کوچیک میکنم وقت ناهار میرسه
بعد ناهر هم یه چرت حسابی میچسبه
بعد از ظهرم که یه سر میرم بیرون حال و هوامون عوض شه
میام خونه وقت شامه میخورم که برم درس بخونم
میگم امشبم برم بوف بوفی رو چک کنم ، از فردا شروع میکنم
همین طور تکرار میشه تا روز امتحان
بعد . . .
میخوام همه رو هم پاس کنم ؟ چه توقعی !!
.
.
.
فقط سوپ کلم است که حال آدم را بیشتر از امتحان بهم میزند !
آلبرت انیشتین
.
.
.
اینایی که وقتی شوهر می کنن کلاس میزارن میگن فلان چیزو بخورم پوستم خراب میشه و فلان چیزو باید بخورم تا فلان نشه همونایی هستن که زمان مجردی صورتشون از شدت جوش شبیه آسفالت جاده های بیابانهای کالاهاری بوده !
.
.
.
اینایی که میگن حاضریم تمام زندگیمونو بدیم برگردیم به دوران درس و مدرسه همونایی هستن که خودشونو میزدن به مریضی که نرن مدرسه !
.
.
.
اونایی که هرچی روی مانیتور میاد فقط اوکی می کنن همونایی هستن که وقتی حرف میزنی سرشونو تند تند به علامت تصدیق تکون میدن !
اینا کلا مغز ندارن …
.
.
.
بعضیا زن میگیرن واسه طلاق دادن ، اینا همونان که طلاق میدن واسه زن گرفتن !
.
.
.
اینا که تو انتخابات رای ندادن ولی الان دارن هوار میکشن و مچکریم مچکریم میکنن همونایی هستن که روزه نمیگیرن ولی سر سفره افطار دو لپی می لنبونن !
.
.
.
اینایی که تا یه چیزی میشه میگن “شِت” همونایی هستن که تا چند وقت پیش وقتی یه چیزی میشد میگفتن “دَدَم وای”
.
.
.
اونایی که میگن ما میریم فیسبوک فقط واسه تبادل اطلاعات همونایی هستن که میرن تایلند واسه دیدن مناظر طبیعی !
.
.
.
اینایی که وقتی میرن پارک لپتاپشون رو میبرن میشینن فیلم میبینن همونایی هستن که تو پذیرایی خونشون فوتبال بازی میکنن !
.
.
.
اینایی که به اینترنت اکسپلورر احترام نمیزارن همونان که پس فردا بچه هاشون میبرنشون خونه سالمندان !
.
.
.
آﺩﻣﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺗﺎﺑﺴﺘﻮﻥ ﺳﺮﻣﺎ ﻣﻴﺨﻮﺭﻥ :
ﻫﻤﻮﻧﺎﻳﻴﻦ ﮐﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻥ ﺑﺮﻥ ﻋﺮﻭﺳﻲ ﮐﻔﺘﺮ گند میزنه به لباسشون …
ﻣﻴﺮﻥ ﺗﻮﺍﻟﺖ ﺁﺏ ﻗﻄﻊ ﻣﻴﺸﻪ …
ﻣﻴﺮﻥ ﺣﻤﻮﻡ ﺑﺮﻗﺎ ﻣﻴﺮﻩ …
ﻣﺎﺷﻴﻨﺸﻮﻧﻮ ﻣﻴﺒﺮﻥ ﮐﺎﺭﻭﺍﺵ ﺑﻌﺪﺵ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﻣﻴﺎﺩ …
ﺩﻻﺭ ﻭ ﻃﻼ ﺑﺨﺮﻥ ﺍﺭﺯﻭﻥ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻌﺪ ﺗﺎ ﻓﺮﻭﺧﺘﻦ 4 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﻴﺸﻪ …
ﺭﻭﺯﻱ ﮐﻪ ﺭﻳﻤﻠﺸﻮﻥ ﻗﺸﻨﮓ ﺑﺎﺷﻪ ﺣﺘﻤﺎ ﮔﺮﻳﻪ ﺷﻮﻥ ﺩﺭﻣﻴﺎﺩ …
ﺭﻭﺯﻱ ﮐﻪ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﻣﻴﺎﺩ …
کلا به اینا دست نزنید چون خیلی داغونن !!!
.
.
.
ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺭُﮊ ﻟﺐ ﺭﻭ ﻣﯿﮑﺸﻦ ﺑﺎﻻﯼ لبشون ، ﺷﻮﻫﺮاشون ﻫﻤﻮﻧﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺷﻠﻮﺍﺭﺷﻮنو ﻣﯿﮑﺸﻦ ﺗﺎ ﺑﺎﻻﯼ ﺷﮑﻤﺸﻮﻥ !
.
.
.
این پسرایی که یه روز بعد از دوستی به مخاطب خاصشون میگن خانومم دقیقا همونایین که روز اول مهدکودک به خانم مربی میگفتن خاله …
اینا کلا زود فامیل میشن !!!
.
.
.
معمولا اون دسته از آدمایی که هندونه زیر بغلت میزارن همونایی هستن که پوست موزَم زیر پات میندازن کثافطا !
.
.
.
بعضیا یه ژنی دارن که باعث میشه دری که باز میکنن نبندن مثلا در اتاق ، کشو ، کمد ، شامپو ، خمیر ریش ، خمیر دندون …
اینا یه گروه ازونایی هستن که خیلی رو اعصابن و باید از پِلک آویزنشون کرد !
.
.
.
این دخترایی که با یه نم بارون “بوت” میپوشن هموناییَن که تو حراج 70درصد پارسال خریدن و تا الان لحظه شماری کردن که زودتر بپوشن !
.
.
.
اینایی که رژیم سخت میگیرن و خودشونو تیکه تیکه میکنن و یک عالمه لاغر میشن بعد که ازشون سوال میکنی “چیکار کردی انقد لاغر شدی ؟” میگن هیچی همینطوری ، اینا همونایی هستن که تو مدرسه خر میزدن میگفتن هیچی نخوندیم و بعد از ریشه یابی همونایی هستن که دمپایی توالتو خیس میکنن !!!
.
.
.
اینایی که دم سحر یواشکی بیدار میشن میرن حمام بعد که بهشون میگی زدی به جدول اول قرمز میشن بعد سرشونو به علامت تایید تکون میدن همونایی هستند که تا مامانشون بهشون میگه دیگه موقع زن گرفتنت شده کی بریم برات خواستگاری؟ قرمز میشن میگن باشه
اینا خیلی مظلومند
تا میتونید اذیتشون کنید خیلی حال میده
♥Rose♥
خییییییییییییلی باحال بودن
آقا من 3 تا 20 گرفتم این ترم، ترم پیش دو تا گرفته بودم
♥Rose♥
3 تا بیست
ماشالا بالاترین نمره من تو موقع دانشگاه فارسی عمومی بود با 18 پاس کردم
کلا نباید بیشتر از 2 ساعت درس خوند اونم شب امتحان
عجب خ.. خونی هستی ماشالا
آره واقعا، برا خودم جای تعجب نداره، بیست زیاد دارم
اتفاقا این ترم میخواستم هر 5 تاشو 20 بشم ولی اون دوتارو میانترماشو خراب کرده بودم
منم فقط شب امتحان میخونم
pAshMak
آقا قبول نیست. من فوتبال بازی میکنم تویپذیرایی وشیشه میشکنم همیشه ولی تاحالا پارک نرفتم فیلم ببینم
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
منم هیچ کدومشو انجام ندادم
یه وقتی بیا بریم پارک فیلم ببینیم شاید عنایتی شد منم تونستم فوتبال کنم
pAshMak
یعنی هنوزفوتبال بازی نکردی؟
جات خالی من خیلی بازی کردم فقط نمیدونم چرا بجای دروازه توپ میره میخوره به شیشه
حاضرم فداکاری کنم بریم فیلم ببینیم وتوهم به آرزوت برسی
▧ تصویر در دسترس نیست
شایسته
قدرت خدارو ببین !
اگه توو اینترنت باشی توانایی اینو داری که بدون احساس خواب آلودگی تا صبح بیدار باشی !
حالا کافیه ساعت ۱۰صبح از خواب بیدار شی ساعت ۱۱ کتاب بگیری دست چنان پلکات سنگین میشه که انگار ۲ شبانه روزه نخوابیدی : |
.
همه ش قشنگ بود و بامزه ولی این یکی عین واقعیت
دلشاد
Kishe Mehr
اون اخری هم قشنگ بود
این دخترا رو باید داد به همچین مردهایی
garfild
lion1360
zrnznn
اینا یه گروه ازونایی هستن که خیلی رو اعصابن و باید از پِلک آویزنشون کرد !
متنفرم از این ادماااااااا
صد در صد تایید میکنم
.
.
.
جالب بودن تشکرررررررر
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→