ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
همه نقش های بهنوش بختیاری درقاب تصویر
pAshMak
او در توضیح این عکس ها نوشت:
یه دوست عزیز با یک عالمه لطف، گریم های مختلفم توی این سالهارو کنار هم چیده و توی هفت تا عکس برام فرستاده. خیلیاشو خودم هم یادم نبود مرسی از اینهمه لطفت.
زندگینامه بهنوش بختیاری از زبان خودش: در 29 اردیبهشت 1354 در تهران به دنیا آمدم. کودکیام مثل کودکی خیلیهای دیگر با کلی امید و آرزو سپری شد. من هم مثل خیلی از هم نسلان و هم جنسانم به زندگی نگاه میکردم. با همان رویاهای دست یافتنی و دست نیافتنی. بعد از گذراندن تحصیلات ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان وارد دانشگاه آزاد شدم آن هم در رشته مترجمی زبان فرانسه. این رشته را تا گرفتن مدرک کارشناسی در واحد تهران مرکز گذراندم و بعد با ورودم به دنیای سینما تمام چیزهای اطرافم تغییر کرد.
▧ 7 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
دست هر سه درد نکنه
دلشاد
♥Rose♥
قارداش بهروز چقد مهربونه، همه رو دوست داره
بابک
وقتی صحبت از گریم ها در چندتا سریال ها و فیلم ها میکنی لطفأ عکسی از یه نقشی رو بزار که تشخیص داده نشه شما همونی هستی که در فلان فیلم قبلی بازی کرده ی . والله راسش تا اونجائیکه من عکساتو دیدم فکر کردم تمام متعلق به یه فیلمه . همه یه شکل فقط مقنعه و لباسات فرق میکنه . . . عرق شرمندگی
pAshMak
دست هر سه درد نکنه
دلشاد,
♥Rose♥,
بابک,
بهنوش بختیاری ازهنرمندان زن محبوب مردمی هست .قیافه مهربون وخونگرمش همه روجلب میکنه
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
وا خوب شکل و قیافه اشو که نمیشه به کل عوض کنه....مگه اکبر عبدیه؟
pAshMak
بیچاره بهنوش .گریمش که مربوط به فیلم هست وهرکارگردان نوع خاصی رو میپسنده
ولی این بنده خداکلا صورتش بیبی فیسه وهرکاری کنه همینجوری هست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
مجتبی جان،فرزندم تقصیرخودش که نیست کارگردان ازش خواسته لوس باشه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
پارمیس جان دلبندم، خب شاید قابلیت و آپشن دیگه ای نداره
pAshMak
گل پسرم اگه قابلیت نداشت اینهمه محبوب نبود وخیلی زودازرده خارج میشد
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
حالا کاری به این مورد ندارم ولی خودش یه بار داشت خاطره تعریف میکرد میگفت یه بار یه زنی منو دید کلی قربون صدقه ام رفت و امضا و... . بعدش رفتش اونطرف فکر کرد من نمیشنوم بعدش گفت ایشششش چقدر بدم میاد از این دختره. چقدر فلانه و بیساره و...
بعد خودش میگفت اخه عزیزم مگه من مجبورت کردم این حرفا رو بزنی
pAshMak
بعد خودش میگفت اخه عزیزم مگه من مجبورت کردم این حرفا رو بزنی
این متاسفانه بدترین خصلت انسانهاست .یعنی دورویی وتزویر
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→