₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آموزش زبان انگلیسی » آدم هایی که دوست مان دارند اما عذاب مان می دهند!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آموزش زبان انگلیسی » آدم هایی که دوست مان دارند اما عذاب مان می دهند!

بدون عکس

آدم هایی که دوست مان دارند اما عذاب مان می دهند!

1604 بازدید، 13 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

My fish in the aquarium wanted to talk to me, but every time she opened her mouth, it was filled with water so she couldn't talk. I took her out to let her talk, she was so happy and excited, started to jump up and down till she got tired and fell into sleep. I though while she is asleep its the best time i put her back in the aquarium. She has been sleeping for some hours now, I think she is mad that I left her in the water again, that's why she pretend she is still asleep

THIS IS THE STORY OF SOME PEOPLE AROUND US, WE LOVE THEM, THEY LOVE US TOO, BUT THEY DON'T UNDERSTAND US AND THEY THINK THEY TREAT US IN THE BEST WAY!!!

ماهیمون هی می خواست یه چیزی بهم بگه . تا دهنشو وا می کرد آب می رفت تو دهنش نمی تونست بگه . دست کردم تو آکواریوم درش آوردم . شروع کرد از خوشحالی بالا پایین پریدن . دلم نیومد دوباره بندازمش اون تو . اینقده بالا پایین پرید خسته شد خوابیـــد . دیدم بهترین موقعه تا خوابه دوباره بندازمش تو آب. ولی الان چند ساعته بیدار نشده یعنی فکرکنم بیدار شده دیده انداختمش اون تو قهر کرده خودشو زده به خواب

این داستان رفتار بعضی از آدم هایی است که کنارمونند، دوستشون داریم و دوستمون دارند ولی ما رونمی فهمند و فقط تو دنیای خودشون دارند بهترین رفتار را با ما می کنند...

7 سپاس: 313-KaMiKaZe، Kishe Mehr، jaj، دلشاد، بچه مثبت، garfild، javad1020

• jaj

1 سپاس: pAshMak

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    این داستان رفتار بعضی از آدم هایی است که کنارمونند، دوستشون داریم و دوستمون دارند ولی ما رونمی فهمند و فقط تو دنیای خودشون دارند بهترین رفتار را با ما می کنند...

باید بهشون گوشزد کرد که فلان رفتارتو نمی پسندم... آدما معمولا با حرفایی که بهم نمیزنند میشکنند تا حرفایی که بهم میزنند. اگر شفاف سازی بشه خیلی از کدورتها از بین میره...

مرسی خانوم ِ کانون زبان :24:

• pAshMak

نقل قول: jaj
    Very Nice

Thank u so much :46:

نقل قول: Kishe Mehr
    باید بهشون گوشزد کرد که فلان رفتارتو نمی پسندم... آدما معمولا با حرفایی که بهم نمیزنند میشکنند تا حرفایی که بهم میزنند. اگر شفاف سازی بشه خیلی از کدورتها از بین میره...

بعضی وقتها زدن این حرفا نتیجه عکس میده.طرف خودخواهیش اجازه نمیده درک کنه که باید اصلاح بشه

مرسی خانوم ِ کانون زبان

خواهش میکنم استاد :10:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

بعضی وقتها زدن این حرفا نتیجه عکس میده.طرف خودخواهیش اجازه نمیده درک کنه که باید اصلاح بشه

خب برمیگرده به ظرفیت و جنبه ی طرف مقابل.من خودم شخصا حتی به دوستام و همکارام میگم اگر انتقادی چیزی از من دارید بهم بگید.

• pAshMak

خب برمیگرده به ظرفیت و جنبه ی طرف مقابل.من خودم شخصا حتی به دوستام و همکارام میگم اگر انتقادی چیزی از من دارید بهم بگید.

مجتبی؟یه نگاه به من بکن :13:

اون دفعه کی بود زد توی سرم وقتی ازت انتقادکردم؟ :43:

• Kishe Mehr

مجتبی؟یه نگاه به من بکن

452 اینجوری خوبه؟ :66:
    اون دفعه کی بود زد توی سرم وقتی ازت انتقادکردم؟

کی من؟ نه اصلا :50:

• Kishe Mehr

مجتبی؟یه نگاه به من بکن

452 اینجوری خوبه؟ :66:
    اون دفعه کی بود زد توی سرم وقتی ازت انتقادکردم؟

بقول یه بنده خدایی کی من؟ نـــــــــــــــــــــه اصلا :50:

• دلشاد

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    اینجوری خوبه؟

آره همینجوزی :19:

بقول یه بنده خدایی کی من؟ نـــــــــــــــــــــه اصلا

آره خوده خودت .یادت رفته اگه مامانت مانع نشده بود سرم روشکسته بودی :50:

نقل قول: دلشاد
    چوخ گوزل

چوخ ساغولون :24:

• Kishe Mehr

آره خوده خودت .یادت رفته اگه مامانت مانع نشده بود سرم روشکسته بودی :50:

اگه مامانم مانع شدن، پس حقت بوده 351

• pAshMak

اگه مامانم مانع شدن، پس حقت بوده

ببین اینجوری حرف نزن اونوقت اگر رفتم شکایتت روپیش بابات کردم ناراحت نشی ها :10:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: