گروه تروریستی داعش با یورش به منزل یکی از خانواده های بانفوذ شهر موصل، تمام اعضای خانواده و ۲۴ نفر از مهمانان آنها را قتل عام کردند. اغلب میهمان ها، همکلاسی های دختر این خانواده بودند که در جشن فارغ التحصیلی او شرکت کرده بودند.
خدا لعنتشون كنه، چقدر وحشتناك، اينا آدم هستن؟ كفتار شرف داره به اينا، من موندم چرا ايران و كشورهاي اسلامي همينطور دست روو دست گذاشتن و منتظرن اينا هر روز بيشتر قدرت بگيرن، چرا با يه حمله به خاك و خون نميكشنشون، خدا لعنشتون كنه، سگ توو روحشون، زورشون به نظاميا نميرسه ميرن چندتا دختر بي گناه رو به گلوله ميبندن، جرعت داشتن ميومدن ايران، به خدا قسم من خودم اسلحه دست ميگرفتم و دونه دونه سگ سفتارو به درك ميفرستادم، حيوانات درنده مزدور، كاش به تصاوير نگاه نميكردم چقدر ناراحت شدم
فقط يه نگاه به قيافه هاي وحشيشون بندازين، به هر چيزي شبيه هستن جز انسان، اينها همان فتنه هايي هستن كه ازشون ياد شده، انگار از اعماق جهنم اومدن بيرون
خدا لعنتشون كنه، چقدر وحشتناك، اينا آدم هستن؟ كفتار شرف داره به اينا، من موندم چرا ايران و كشورهاي اسلامي همينطور دست روو دست گذاشتن و منتظرن اينا هر روز بيشتر قدرت بگيرن، چرا با يه حمله به خاك و خون نميكشنشون، خدا لعنشتون كنه، سگ توو روحشون، زورشون به نظاميا نميرسه ميرن چندتا دختر بي گناه رو به گلوله ميبندن، جرعت داشتن ميومدن ايران، به خدا قسم من خودم اسلحه دست ميگرفتم و دونه دونه سگ سفتارو به درك ميفرستادم، حيوانات درنده مزدور، كاش به تصاوير نگاه نميكردم چقدر ناراحت شدم
متاسفانه استفاده ابزاری از دین نتیجه اش این میشود . و باز متاسفانه سلفی گری و بدتر از اون تکفیر (غیر از راه و مرام و تفسیر خود از اسلام باقی مذاهب و روش ها رو غلط میدونند و ان افراد رو هم مستحق نابودی میدونند)این روزها شایع شده این افراد شاید در ظاهر خود رو اهل سنت بنامند ولی برای انها فرقی بین شیعه و سنی و مسیحی نیست هر کسی حتی یک درجه با افکار انها زاویه داشته باشد مستحق نابودی هست
aac198000
zrnznn
خدا لعنتشون کنه.......اصلاً ادم نمیدونه دیگه چی باید بگه........چند لحظه اول واقعاً باورم نشد این تصاویر حقیقت دارن یا نه؟!
jaj
نمایش یا پنهان متن
ویرایش متنتنها
Life Dream
فقط يه نگاه به قيافه هاي وحشيشون بندازين، به هر چيزي شبيه هستن جز انسان، اينها همان فتنه هايي هستن كه ازشون ياد شده، انگار از اعماق جهنم اومدن بيرون
مگس
دلشاد
garfild
masoud624
zrnznn
شایسته
زن و بچه مردم.
محسن صائب
متاسفانه استفاده ابزاری از دین نتیجه اش این میشود . و باز متاسفانه سلفی گری و بدتر از اون تکفیر (غیر از راه و مرام و تفسیر خود از اسلام باقی مذاهب و روش ها رو غلط میدونند و ان افراد رو هم مستحق نابودی میدونند)این روزها شایع شده
این افراد شاید در ظاهر خود رو اهل سنت بنامند ولی برای انها فرقی بین شیعه و سنی و مسیحی نیست هر کسی حتی یک درجه با افکار انها زاویه داشته باشد مستحق نابودی هست
نغمه
aac198000
چرا سازمان ملل --اروپا --آمریکا --نهاد های حقوق بشر
هیچ واکنشی نشان نمیدهند
aac198000
هیچ واکنشی نشان نمیدهند
aac198000
هیچ واکنشی نشان نمیدهند
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→