ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
pAshMak
زمانی که پیرزن 63 ساله "دینگ لینگ" گریه کنان در خیابان پیدا شده، هیچکس باور نمی شد که فرزندش چه رفتار عجیب و ناپسند با او کرده است. این خانم در شرق شهر "هانگژو" پیدا شد و داستانش رسانه های بسیاری را به سمتش جذب کرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
داستان او از این قرار است که سفری پنج ساعته به یکی از شهرهای چین داشت تا نوه تازه متولد شده اش را ببیند اما پس از رسیدن به مقصد، پسرش از دیدن او سرباز می زند و به مادرش می گوید که به خاطر زشتی صورت دیگر نمی خواهد او را ببیند چرا که از داشتن مادر زشت خجالت زده می شود.
این خانم گفته است که حتی پسرش او را به همسرش هم معرفی نکرده است زیرا بیش از حد از داشتن چنین مادری خجالت می کشیده است. این موضوع حالا به نقل محافل مختل چینی و البته دنیا تبدیل شده است و شاید تا چند وقت دیگر این پسر مجبور به پاسخ در تلویزیون شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
ماه عسلو دیدی؟ اون قسمتو که رفتن خانه سالمندان سبزوار...یه خانمه یه بچه بی سرپرست سر راهی رو اورده بود برزگ کرده بود و بعد همون بچه گذاشته بودش خانه سالمندان و پولاشو برده بود و ...
pAshMak
آره بی وجدان پول پیرزنه روهم گرفته بود.
اما مادره دلش نمیومد نفرینش کنه..واقعا چجوری دلشون میاد
باپدرومادراشون اینجوررفتارکنن..وقتی نداشته باشن شاید قدربدونن
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
pAshMak
آره بنده خدا. چجوری هم قربون صدقه احسان میرفت وچقدرقشنگ حرق میزد
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
mahsa joon
jaj
حالا خوبه ترکیه دیگه کلید اسرار درست نمی کنه وگرنه معلوم نبود چی میشد
pAshMak
هیچی بهروز جان. پسره مامانش روخونه راه نداده گفته توزشتی دوستت ندارم ازینکه بگم مامانمی خجالت میکشم
حالا خوبه ترکیه دیگه کلید اسرار درست نمی کنه وگرنه معلوم نبود چی میشد
ای بابا تقصیرمن چیه.
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
کجاشو دیدی؟ ما خانوادگی دو روزه درگیر اون زنه ایم که هفت شب 8 روز تو چاهی به عمق 25 متر افتاده بود و حشرات شوهرو میخوردن و .....
مامانم دوشبه خوابش نمیبره واس خاطر فکر کردن به اون.....هر چند ساعت یکبار میگه دیدی فلان چیو گفت؟ دیدی چی شد؟....
pAshMak
ماایرانیان کلا احساساتی هستیم .ومعمولاوقتی چیزی تحت تاثیرقراربده مارو
خودمون روبجای اون شخص میذاریم
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
خودمون روبجای اون شخص میذاریم
دقیقا
pAshMak
البته خیلی ضربه میخوریم از این قضیه...
شاید دلیل خیلی از افسردگی هامون همین چیزای سادست
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
روز تولد مادرم برای یافتن زیباترین گوهر بهشت را جستجو کردم،فرشتگان بانگ برآوردند گوهری زیباتر از مادر نیابی
مادرم دوستت دارم
pAshMak
مادرم دوستت دارم
خوشابحال مادرت هاشم
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
مامانم دوشبه خوابش نمیبره واس خاطر فکر کردن به اون.....هر چند ساعت یکبار میگه دیدی فلان چیو گفت؟ دیدی چی شد؟....
اتفاقا پریروز ها هم یکی از بچه ها همینو تعریف می کرد
من که نیم ساعت بعش یادم رفته بود
الان که گفتی یادم اومد
lion1360
مادر فرشته ایست که در زندگی تکرار نمیشه پارمیس خانم
pAshMak
میدونم وخوشابه سعادتت که چنین فرشته ای روداری کنارت
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
ممنونم خواهرم، برای شما خواهرم دعا میکنم که خدا به شما صبر بده تا بتونید جای خالی این گوهر تحمل کنید
pAshMak
بی نهایت ممنون هاشم جان
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→