ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
» خبر جنجالی جدید از اولین مرد باردار دنیا
aac198000
“توماس بیتی” مردی است که در سال ۲۰۰۸ به خاطر حاملگی اش اولین مرد باردار دنیا لقب گرفت و تیتر اول رسانه های دنیا را به خود اختصاص داده بود. او بعد از آن دو فرزند دیگر نیز به دنیا آورد.
“توماس” مردی است که ذاتا”یک دختر متولد شده است اما در سن ۲۰ سالگی با تغییر جنسیت به یک مرد تبدیل شده است ، او در این عمل تغییر جنسیت رحمش را خارج نکرد که این امر باعث شد وی بتواند باردار شود.
وی در مصاحبه اش در مورد ازدواج اولش میگوید: طلاق برای من تلخ ترین و آزار دهنده ترین تجربه زندگیم بود و امیدوار بودم بتوانم تا لحظه مرگ کنار “نانسی” بمانم اگرچه او این مسئله را غیر ممکن کرد اما همچنان یکی از دوستان من به حساب می آید و در زندگی من سهمی دارد.این مرد در زمان نوجوانی و زمانیکه یک دختر بود در هاوایی محل زادگاهش به حرفه مدلینگ مشغول بوده است.
بندری
zrnznn
چه تصاویر معاینه اش توسط دکتر چندشههههههههه
gilas
jaj
دلشاد
شایسته
mahsa joon
tiktik
♥Rose♥
lion1360
aac198000