₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » تصاویر دیدنی از زندگی خصوصی لیونل مسی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » تصاویر دیدنی از زندگی خصوصی لیونل مسی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تصاویر دیدنی از زندگی خصوصی لیونل مسی

3699 بازدید، 10 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

مسی در روزاریو، سانتا فه به دنیا آمد. پدرش خورخه هوراکیو مسی، کارگر کارخانه بود و مادرش سلیا ماریا کوچیتینی، یک نظافتچی نیمه وقت بود. اصلیت والدین مسی ایتالیایی است و به شهر آنکونا باز می گردد.

جد او، آنجلو مسی در سال ۱۸۸۳ به آرژانتین مهاجرت کرده‌است. او از پنج سالگی فوتبال خودش را در تیم گراندولی آغاز کرد؛ تیمی که پدرش در آن زمان مربیش بود.

او در سال ۱۹۹۵ به نیوولز اولد بویز رفت تیمی که در همان شهر روزاریو قرار داشت. در سن۱۲ سالگی تشخیص داده‌شد که او با کمبود هورمون رشد مواجه‌است.

ریور پلاته به پیشرفت مسی علاقه نشان داد اما پول کافی برای پرداخت هزینه‌های درمان بیماری مسی که ۹۰۰ دلار در ماه بود، نداشت.

کارلس رکساچ، مدیر ورزشی وقت باشگاه بارسلونا، توسط بستگان مسی در لیدا و کاتالونیا، از استعداد او آگاه شده‌بود و مسی وخاله‌اش آماده برای ترتیب دادن مذاکره با او بودند.

رکساچ، بدون کاغذی در دست، پیشنهاد قرارداد مسی را بر روی دستمال کاغذی نوشت. بارسلونا پیشنهاد برای پرداخت هزینه‌های درمانی را پذیرفت به شرط آنکه مسی حاضر به نقل مکان به اسپانیا باشد.

مسی و پدرش به بارسلون نقل مکان کردند، جایی که او در آکادمی جوانان باشگاه ثبت نام کرد.

در این تاپیک به روایت تصاویر می پردازیم به مرور نکات جالب زندگی شخصی لیونل مسی

20 تصویر این بخش در دسترس نیست

2 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست
    6 تصویر این بخش در دسترس نیست

9 سپاس: jaj، javad1020، 313-KaMiKaZe، garfild، دلشاد، ژنرال، bita.b، zrnznn، levrone

• tiktik

من که ازش خوشم نمیاد
    1 سپاس: ♥Rose♥

• jaj

:101:

کمک یک میلیون یورویی مسی به اسرائیل! تصویر در دسترس نیست

در حالی که کشتار بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی در نواز غزه با واکنش‌های زیادی از سوی چهره‌های ورزشی روبه‌رو شده است، رسانه‌های اسرائیلی مدعی شدند که لیونل مسی به این رژیم کمک مالی کرده است.

رسانه‌های اسرائیلی مدعی شدند لیونل مسی کاپیتان تیم ملی آرژانتین یک میلیون یورو به اسرائیل کمک کرده است آن هم در شرایطی که رژیم اشغالگر قدس در حال حاضر در غزه جنایت جنگی به راه انداخته و تاکنون بیش از 600 نفر را در این منطقه به شهادت رسانده است.

پیشتر نیز در سفری که تیم بارسلونا به مناطق اشغالی داشت، مسی با ظاهری متفاوت، با دیوار ندبه به عبادت پرداخت. تصاویر منتشر شده از مسی با کلاه مخصوص یهودیان جنجال زیادی را در رسانه های مختلف ورزشی به پا کرد.

مسی با درخشش در جام جهانی و رساندن آرژانتین به بازی نهایی توانست عنوان بهترین بازیکن جام بیستم را از آن خود کند و کفش طلا را هم به افتخارات گذشته اش بیافزاید.

این خبر رسانه‌های صهیونیستی در روزنامه‌های اروپایی بازتاب داشته است.

3 سپاس: 313-KaMiKaZe، ♥Rose♥، ژنرال

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

jaj,
    ممنون از خبر تکمیلی :46:

1 سپاس: jaj

• jaj

نقل قول: ♥Rose♥
    ممنون از خبر تکمیلی

ولی من از خبر تکمیلی واقعا متاسف شدم

• ♥Rose♥

نقل قول: jaj
    ولی من از خبر تکمیلی واقعا متاسف شدم

منم همینطور، اولش که تعجب کردم، خدا ازشون نگذره که به پایدار ماندن ظلم کمک میکنند

1 سپاس: jaj

• ژنرال

نقل قول: jaj
    ، رسانه‌های اسرائیلی مدعی شدند که لیونل مسی به این رژیم کمک مالی کرده است.

منبع موثقی داری؟
    من باور نمیکنم تا زمانی که منبع موثقی تایید نکنه. اسرائیل معمولا خیلی تلاش و هزینه میکنه تا چهره های سرشناس و محبوب به اسرائیل سفر کنن و بعد کلی استفاده تبلیغاتی میکنه از این مسئله.
    خبر کمک مالی مسی به اسرائیل هم به احتمال زیاد تبلیغاتیه.

2 سپاس: jaj، ♥Rose♥

• jaj

ژنرال,
    منبع فرارو
    البته شاید هم شایعه باشه ولی تا حالا این اطرائیلی ها چیزی رو تایید یا تکذیب کردند !!

• zrnznn

:28:
    دقت کردید که چقدر شکل و قیافه اش شبیه پت و مت و این اوتار بچه مثبته؟!:4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: