روش درست کردن کلوچه: مواد مورد نیاز: آرد: به اندازه ۲ پیمانه ماست: نصف یک پیمانه شکر: دو / سوم یک پیمانه تخم مرغ : یک عدد زنجبیل : نصف قاشق مربا خوری روغن مایع : سه قاشق بزرگ کره آب شده: چهار قاشق بزرگ نمک :یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر : دو قاشق بزرگ کنجد: به مقدار مورد نیاز زعفران آب شده :نصف قاشق بزرگ زرده تخم مرغ : یک عدد
روش پختن کلوچه: مواد خشک را با هم قاطی کرده و در یک ظرف بزرگ دو بار الک کنید. وسط مواد را گود کرده، روغن و تخممرغ و ماست را قاطی کرده و داخل آن بریزید. بعد خمیر را ورز داده، اگر خمیر چسبنده بود به آن کمی آرد اضافه کرده و داخل کیسه فریزر به مدت یک ساعت قرار بدهید. توپی از خمیر به سایز یک پرتقال متوسط بردارید و روی یک تخته آغشته به آرد وردنه کنید(به ضخامت نیم سانتیمتر) . بعد با لبه ی لیوان خمیر را قالب زده و مجددا یک بار وردنه کنید. اطراف لبه خمیر را به سفیده تخممرغ بمالید و روی هم بچسبانید. زعفران و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط و روی کلوچهها بزنید و کنجد را نیز روی آنها بپاشید و در سینی گالوانیزه به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بگذارید. کلوچه صبحانه شما آماده است. امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد.
چرا خرابکاریییییییییییییییییییییییییییییییی؟! خیلی هم خوبببببببببه...شما بیار نشون بده که از عهده اقایون هر کاری بر میادددددددددددددددددددد مگه نمیخواستی از حقوق اقایون پشتیبانی کنی؟ بیا نشون بده قدرتون رو ...حتی تو غذا درست کردن
lion1360
روش درست کردن کلوچه:
مواد مورد نیاز:
آرد: به اندازه ۲ پیمانه
ماست: نصف یک پیمانه
شکر: دو / سوم یک پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
زنجبیل : نصف قاشق مربا خوری
روغن مایع : سه قاشق بزرگ
کره آب شده: چهار قاشق بزرگ
نمک :یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : دو قاشق بزرگ
کنجد: به مقدار مورد نیاز
زعفران آب شده :نصف قاشق بزرگ
زرده تخم مرغ : یک عدد
روش پختن کلوچه:
مواد خشک را با هم قاطی کرده و در یک ظرف بزرگ دو بار الک کنید. وسط مواد را گود کرده، روغن و تخممرغ و ماست را قاطی کرده و داخل آن بریزید.
بعد خمیر را ورز داده، اگر خمیر چسبنده بود به آن کمی آرد اضافه کرده و داخل کیسه فریزر به مدت یک ساعت قرار بدهید.
توپی از خمیر به سایز یک پرتقال متوسط بردارید و روی یک تخته آغشته به آرد وردنه کنید(به ضخامت نیم سانتیمتر) .
بعد با لبه ی لیوان خمیر را قالب زده و مجددا یک بار وردنه کنید. اطراف لبه خمیر را به سفیده تخممرغ بمالید و روی هم بچسبانید.
زعفران و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط و روی کلوچهها بزنید و کنجد را نیز روی آنها بپاشید و در سینی گالوانیزه به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
کلوچه صبحانه شما آماده است.
امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد.
pAshMak
هاشم خب میذاشتی بعداز ماه رمضون. الان آدم هوس میکنه ولی نمیشه بخوری
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
zrnznn
lion1360
چرا میزنی خوب
pAshMak
آخه دلم بدجوری خواست
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
بعد ماه رمضون درست میکنم برای کوه خیلی میچسبه با چایی
شما پارمیس خانم تشریف بیارین خوشحال میشم
zrnznn
آقا هاشم جان من خودت درست میکنی؟
چرا تو تاپیک اشپزی شرکت نمیکنی؟
اگر آقایون شرکت کننن امتیاز بیشتری میگرن هاااااااااااااااااااااااااااااااا
lion1360
آقا هاشم جان من خودت درست میکنی؟
چرا تو تاپیک اشپزی شرکت نمیکنی؟
اگر آقایون شرکت کننن امتیاز بیشتری میگرن هاااااااااااااااااااااااااااااااا
بله خودم درست میکنم نجمه خانم
می ترسم خرابکاری کنم آبروم بره خوب خانم مهندس
zrnznn
آفرینننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
چرا خرابکاریییییییییییییییییییییییییییییییی؟! خیلی هم خوبببببببببه...شما بیار نشون بده که از عهده اقایون هر کاری بر میادددددددددددددددددددد
مگه نمیخواستی از حقوق اقایون پشتیبانی کنی؟ بیا نشون بده قدرتون رو ...حتی تو غذا درست کردن
pAshMak
شما پارمیس خانم تشریف بیارین خوشحال میشم
اگر موقعیت کاریم اجازه بده حتما میام
دست پختت خوردن داره هاشم
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→