قبل از هر چیز ، از تمامی خانمها و خانواده های نجیب و اصیل ایرانی عذرخواهی میکنم ولی این واقعیت را نباید انکار کرد که در این سالهای اخیر ، فاجعه ای در بین خانواده های ایرانی اتفاق افتاده بنام خیانت زنهای شوهردار. با اینکه این فساد در تمام دنیا اتفاق میافتد ولی نه به اندازه ایران، چرا به اینروز افتاده ایم.
▧ تصویر در دسترس نیست
۱ـ اولین و بزرگترین عامل این موضوع ، فقر است. خانواده ای که مثلا ماهیانه 700 هزار تومان درآمد دارد و ماهیانه 500 هزار تومان کرایه خانه میپردازد ، طبیعی است که نمیتواند با 200 هزار تومان باقیمانده ، امورات زندگی را بگذراند . لذا خیلی از خانواده ها ، هستند که به سختی و با نان خالی هم که شده ، زندگی را سر میکنند ولی متاسفانه بعضی از خانمها، طاقتشان تمام میشود و با اولین پیشنهاد ، اسیر این باتلاق میشوند و تن به این آلودگی میدهند.
▧ تصویر در دسترس نیست
۲ـ اعتیاد خود و همسر ، دلیل دیگری برای این فساد میتواند باشد. تهیه مواد و خماری ، که باعث از کار افتادن مغز و چشم بستن به همه تعهدات و شرافتها میباشد .
▧ تصویر در دسترس نیست
۳ـ توجه دیگران و گیر دادن بعضی از مردها به این خانمها. مثلا : خانم شوهر داری ، با کلی آرایش و بزک و دوزک ، همراه شوهرش یا بدون شوهر ، به خیابان میرود . طبیعی است که یک مشت اوباش و رزل از خودش بدتر ، بر حسب نیاز یا عادت ، به این خانم توجه بیش از حد میکنند مثلا اشاره میکنند یا متلک میاندازند یا آنقدر جسور هستند که شماره تلفن میدهند . و اگر این مزاحم از شوهر زن خوش پوش تر و خوش تیپ تر باشد که دیگر هیچ. لذا بالاخره این زن ، اسیر وسوسه های شیطانی و کثیف میشود و ….
▧ تصویر در دسترس نیست
۴ـ ارتباط و دوستی زن ، با زنهای اینکاره. ابتدا خانم محترم مدعی میشود که فساد دوستم هیچ ربطی به من دارد ولی خبر ندارد که رفتار و اعمال دوست فاسد ، نا خود آگاه بر روی شخص تاثیر میگذارد و ……
۵ ـ لجبازی با همسر . زن با این ادعا که شوهرم به من خیانت کرده است یا اینکه با من بد رفتاری میکند و نمیتواند نیازها و خواسته های منرا برطرف کند ، خودش را قانع میکند که عمل کثیفش توجیه است.
▧ تصویر در دسترس نیست
۶ـ زیاده خواهی و تنوع طلبی . متاسفانه از آنجاییکه هیزی فقط مختص مردها نیست ، بعضی از خانمها ، این مرض را ذاتا دارا هستند و مانند مردهای اینچنینی که دوست دارند همه را آزمایش کنند ، تنوع طلب و هوسران هستند و بدون هیچ ایرادی در همسرشان ، تن به این ذلت میدهند.
۷ـ مراعات نکردن بعضی از نکات زناشویی از طرف همسرشان. مثلا همسرشان نیازهای آنها را در نظر نمیگیرد و فقط بفکر خودش است و کارش که تمام شد ، (خرش که از پل گذشت) همسرش را فراموش میکند . یا اینکه مثلا همراه همسرش ، فیلمهای پورنو تماشا میکند و همین امر باعث تخریب فکر زن میشود . یا اینکه از نظر اخلاقی مانند کتک زدن و … باعث فرار عاطفی زن از شوهر میشود.
لذا باز هم اگر توهینی به خانواده های پاک ایرانی شده است ، معذرت میخواهم و اگر عزیزانی هستند که عوامل دیگری به فکرشان رسیده است در نظرات عنوان نمایند. در ضمن یک نکته را نیز نباید فراموش کرد : خیانت زن به همسر ، فقط به تماس جنسی گفته نمیشود چون خیلی از زنهای شوهر دار هستند که به گمان اینکه من فقط با پسری دوست هستم و ارتباط جنسی نداریم ، خودشان را گول میزنند. درصورتی که ، هر گونه رفتار فاسد گونه ، خیانت بحساب میاید.
ناشناس میگه: مرداد 3, 1393 در 01:23 با سلام . یکی دیگر از دلایل ارتباط زنان شوهر دار با دیگران در مدت زمان انتظار برای طلاق گرفتن می باشد که متاسفانه دادگاه های ایران به جای تعیین تکلیف کردن هرچه سریع این وضعیت پرونده ها را به تعویق می اندازد و این کار نه آشتی ایجاد می کند بلکه تنفر فرد را بیشتر می کند و زن پس از یک مدت طولانی یکسال بیشتر در ارضای فشار های جنسی می رود و گناه این عمل تقصیر دادگاه های ایران می باشد.پ پاسخ دادن علی .نکا.مازندران. میگه: مرداد 3, 1393 در 14:59 علت اصلی اون که در علم جامعه شناسی برگرفته از امارکه به ثبت رسید ارضا نشندن میل جنسی یک زنه.چه بسا زنهای وجود دارن که انقدر بدبخت و بی چیز هستنو وشوهرشون معتاده ولی چون از لحاظ جنسی خوب توسط شوهرشون ارضا میشن به شوهرشون و خاوادشون خیانت نمی کنن.ولی به خاطر وجود پاره ای از محدودیت ها و حیا در زنهای ایرانی از گفتن این مشکل حجالت کشیده و مشکلات مانند فقر و معتادو …را بهونه طلاق یا خیانت به شوهرشون بیان میکنند پاسخ دادن مرتضی 30 تهران میگه: مرداد 3, 1393 در 20:19 داداشه من اون که درسته ولی علت اونو باس تو این جستجو کرد مرده یا زنه از صبح تا شب باس سگ دو بزنه از 7 صبح میرن بیرون تا 10 شب خسته و کوفته میان خونه حتی تو بیداری بچه هاشونو نمیبینن علت اصلیش اقتصاده خرابه مسولین خرابتر از اقتصاد.اگه ادم 8 ساعت کار کنه 8 ساعت استراحت 8 ساعتم به خانوادش برسه اینا پیش نمیاد پاسخ دادن
پاسخ دادن میثم/30/کرمان میگه: مرداد 3, 1393 در 15:02 فکر کردین من چرا ازدواج نمیکنم؟؟؟؟؟ هم خداروشکر پول هست هم خونه وماشین وهم یه ویلا کوچولو دارم تازه من الان توی یک شهر کوچیک زندگی میکنم اینقد میشنوم و میبینم که حد نداره….دیگر هیچ اعتمادی به هیچ دختری ندارم….البته توهین نشه به خانمهای گیزمیز نظر شخصیمو گفتم وای به شهر بزرگ که هیشکی هیشکی رو نمی شناسه……البته فقط مختص خانمها نیست آقایون هم خیانت میکنن خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه پاسخ دادن نینا/22/تهران◕‿◕ میگه: مرداد 3, 1393 در 16:08 آقای محترم بین خانمها از 100 در صد 30 درصد ممکنه اختصاص پیداکنه به اونهایی که به قول جامعه خرابند.70 درصد مابقی پاک پاکند حتی با وجود تمامی مشکلاتی که بالا گفته شد.خدا وکیلی همین آمارو بین آقایون پیاده کن. حاضرم قسم بخورم بالای 80 درصد دنبال تنوع هستن یه سری ها که پول دارن و وضع مالی خوب دارن و غمی ندارن.مابقی هم یا پول ندارن یا به خاطر ترس از آبرو جرات ندارن برن سمت این حرفا . پس جنابعالی ببین که ما دخترا چقدر سخته برامون انتخاب کردن منم به همین دلیل جرات ندارم ازدواج کنم.وقتی دوستم یه بچه ی 1 ساله داره و شوهرش تازه یادش افتاده بره دنبال این حرفا. وقتی شوهر همسایه ی روبه رویی و میبینمو هر سری باید مسیرمو عوض کنم تا متلکهاشو نشنوم . وقتی خانمی رو میبینم که میره خواستگاری یه دختر 35 ساله برای شوهرش بلکم دست از این کارا برداره. وقتی 5 دقه با امنیت و آرامش نمیشه کنار خیابون منتظر تاکسی ایستاد….. وقتی جرات نداری گوشی یه پسر چهارم ابتدایی و نگاه کنی که داره چه غلطی میکنه.وقتی بازی پسر بچه ها رو تو کوچه نگاه میکنی و وقتی دعواشون میشه جز فحش مادر چیز دیگه ای از دهنشون در نمیاد. اینا میدونی یعنی چی…..یعنی فاجعه.شما حق اینطوری اظهار نظر کردن و نداری جناب.. پاسخ دادن ثنا-66-031 میگه: مرداد 3, 1393 در 16:27 و من برای برای هزارم امثال شما دوستان رو به وعده خداوند ریفر میدم! زنان و مردان مومن برای همند. اگه به خودتون و نیتتون ایمان دارین، با چشم باز انتخاب کنید و به خدا توکل کنید. تو زندگی زناشویی چیزی برای طرفتون کم نذارید و مهم تر از همه کمبود عاطفی براش نذارین. زن اگه بساز و اهل زندگی باشه با سخت ترین شرایط هم دووم میاره البته اگه شوهرش مرد باشه و هواشو داشته باشه کی باورش میشه یه دختر 29 ساله امروزی از خانواده خوب الان داره مادر شوهر علیل و بسیار بدخلقش رو نگه داری میکنه؟ کلی هم تیکه و متلک از قوم شوهر میشنوه. چرا؟ چون شوهرش مث کوه پشت سرشه و هواشو داره. هر شب دست زنش رو میبوسه بابت فداکاریش. من هر بار میبینمش میگم چجور میتونی تحمل کنی؟ میگه فقط به عشق شوهرم چون میبینم اون قدرم رو میدونه و همین برام کافیه.
منصوره/17/اصفهان میگه: مرداد 3, 1393 در 21:56 درسته ما خانومام همین مشکلو داریم…تو این دوره زمونه نه به مردش اعتماده نه به زنش خانوما دنبال یک تکیه گاه یه فرد مطمئن و اهل زندگی هستن که متأسفانه یا خیلی کمه یا اگه هست شرایط مهم دیگه رو نداره. خیانت اونقدر زیاد شده که دیگه یه امر عادی تلقی میشه…. پاسخ دادن
kamran.21.isf میگه: مرداد 3, 1393 در 15:10 کاملا درسته.خودم یه دختر خانم رو میشناسم ک دقیقا به همین دلیل زندگیش تباه شد.اگه سه سال پیش طلاقشو گرفنه بود الان داشت با یکی از دوستام زندگی میکرد ولی متاسفانه موفق نشد و آینده ی خودشو سیاه کرد پاسخ دادن فریاد/۲۹ میگه: مرداد 3, 1393 در 22:54 برام خیلی عجیبه که شما و یه دوستی که بالا نظر گذاشتن به راحتی دارین صحبت از گناه زن ها میکنین و از اونها انتقاد میکنین در حالیکه خودتون باهاشون ارتباط دارین. این دلیل اصلا موجه نیست که اونها خودشون پیشقدم میشن و …. بعد هم میگین قید ازدواجو زدین چون دختر پاک وجود نداره. خودتون بگین اگر هم وجود داشت انصافه به شما جواب مثبت بده؟ آخه چرا انقدر بی انصافین؟ چرا تو خانواده های ایرانی این تفکر جا افتاده که یه پسر اشکالی نداره هر کاری کرده باشه و فقط دختره که باید مراقب خودش باشه. به نظرتون یه دختر پاک استحقاق یه پسر پاک رو نداره؟ من واقعا نمیدونستم جامعه اینجوریه! باور کنید اصلا فکرشم نمیکردم که جامعه مون به روزی افتاده باشه که یه پسر مجرد با یه خانم متاهل که از قضا میدونه همسرش هم آدم درستیه رابطه داشته باشه و هنوز فکر کنه نمیتونه ازدواج کنه نه به دلیل اینکه خودش خوب نیست بلکه به دلیل اینکه دخترا خوب نیستن. به من بگین من به کی اعتماد کنم؟
راز میگه: مرداد 3, 1393 در 15:26 من به خاطررشتم وکارم با این مواردخیلی برخوردداشتم متاسفانه این نوع خیانتهاداره بیشترهم میشه بیشترمواردی که باهاشون سروکارداشتم ارتباط ودوستی خانومابودکه قبل ازازدواج بااون آقادوست بودن خانومای هم بودن که دلیلشون این بودکه چون شوهرم به من خیانت کرده من هم خیانت میکنم وحق خودشون میدونستن اماچیزی که بیشترسهمو تواین نوع خیانتهاداره مراعات نکردن نکات زناشویی ورابطه جنسیه که بیشترخانوماشکایت داشتن البته سست شدن پایه های اعتقادی یاهمون رفتارهای به قولی روشنفکرانه وهمچنین رابطه های که بافرهنگ وعقایدماجورنیست هم میتونه تاثیرداشته باشه
محمدرضا/20/اصفهان میگه: مرداد 3, 1393 در 15:37 خیانت نه تنها بین مسلمونا و ایرانیها بلکه در کل دنیا و سایر ادیان زشت ترین و حیوانی ترین کار دنیاست. وقتی پیمانی بین دو نفر شکل میگیره فقط وقتی میتونی این پیمانو بشکونی و دلتو به یه نفر دیگه بدی که طرف مقابلت توی دنیا و جود نداشته باشه یا اینکه به طور توافقی از هم جدا بشین. ولی توی ایران متاسفانه بیشتر از سایر جاها خیانت داره شکل میگیره و دلیلش هیچکدوم از موارد بالا نمیتونه باشه. دلیلش اینه که ما ایرانی ها پیش از ازدواج قبل از اینکه رابطه ی عاطفی با شریکمون ایجاد کنیم به فکر رابطه ی جنسی هستیم و یه جورایی با چشم و گوش بسته و فقط برای رفع شهوت تن به وصلت میدیم. طبیعیه که با گذشت چند ماه تازه متوجه میشی که تفاهم اخلاقی و سایر موارد هم برای ازدواج مهمه و چقدر کورکورانه تصمیم گرفتیم. توی کشورای دیگه دونفر اول عاشق هم میشن و بعد ازدواج میکنن ولی توی ایران اول میخوان ازدواج کنن و بعد عاشق هم بشن. از درو همسایه گرفته تا تیتر حوادث روزنامه ها هرروز دارن از خیانت حرف میزنن و این یکی از عوامل بدبینی به جنس مخالف و کاهش ازدواج در بین جووناست.
سروناز میگه: مرداد 3, 1393 در 17:04 دقیقا محمد رضا … انتخاب درست داشتن هیچ وقت آدمو از تصمیمش پشیمون نمیکنه اما چون اینجا فقط بخاطر مساءل جنسی و فرار از محیط خونه بخاطر محدودیت چه برای دختر چه برای پسر تن به ازدواج احساسی میدن .یه دوستی تعریف میکرد پسره با دوست دختر خودش ازدواج میکنه اینا تازه عروس دامادن الان باید تو اوج رابطه جنسی باشن فقط بخاطر اینکه از هیکل زنش راضی نیست منتظر زنش بره بیرون که خودارضایی بکنه ببخشید من رک حرف میزنم زن و مردی که از لحاظ سکسی همو بپزیرن خوب همو سیراب کنن اونم نه سیرابی که در حد وظیفه و نمایشی باشه محال در کنارش یه مرد دیگرو جایگزین کنه یا یه مرد زن دیگه ای رو قبول کنه .چیزای دیگه هم میتونه دخیل باشه اما ریشه اختلافا میتونه این باشه
OMID میگه: مرداد 3, 1393 در 15:42 من یه نفرو میشناسم که میگفت برای دوست دخترم خواستگار اومده حالا میخواد شوهر کنه و اومده بهم گفته که وقتی شوهر کنم به راحتی میتونیم رابطه داشته باشیم خب این دختر هنوز شوهر نکرده به فکر خیانته جدا از همه اون مسائل بالا واون اقا هم به من میگفت داره خوش به حالم میشه چون از هر طرفی که بخوام باهاش سکس میکنم .به نظرم زن هااگه فاسد هستن پس غیرت ومردانگی اقاها کجا رفته که با این افراد رابطه برقرار میکنن؟ پاسخ دادن تيلار-تالش میگه: مرداد 3, 1393 در 15:46 یه مورد دیگه هم بی توجهی یا کم توجهی زنان به شوهرشونه…من خودم یه زنم نمی خوام در مورد زنها بد بگم ولی اینکه مرد بیچاره صبح تا شب کار میکنه خسته میاد خونه نباید سرش غرغر کنه و بهش بی محلی کنه مرد بیچاره تو خونه ارامش می خواد نه جنگ اعصاب پاسخ دادن مریم 30 teh میگه: مرداد 3, 1393 در 16:28 دقیقن عزیزم ،ما جفتمون مث اون حیونه کار میکنیم اما من مقیدم زودتر برسم خونه،غذای گرم بذارم یه جوری کلی مهربونی نشون بدم یه گلی بخرم یه دسر و نوشیدنی سریع درست کنم . تازه انقد هم منت کشم خدا میدونه،متاسفانه گذشت هم توی زندگی ها کم شده ،اصن ملت به وسوسه خیلی سست شدن
ماهان میگه: مرداد 3, 1393 در 15:54 اصن ربطی به درآمد نداره//قدیما مردم ماهی یک بار هم رنگ برنج و نمیدیدن/بدون هیچ پولی /ولی سرشون میرفت بهم خیانت نمیکردن/ یه چی و تو متن درست گفت /ایران جز فاسدترین کشور هاست از همه لحاظ مالی جنسی و… پاسخ دادن دختر شاهی میگه: مرداد 3, 1393 در 15:54 به نظرم فقر به هیچ عنوان توجیحی برای هرزگی نیست اون ذات ادماست نه فقر….البته خیلی ها کارشونو اینجوری توجیح میکنن
مستـــانه.27. میگه: مرداد 3, 1393 در 16:00 اول بگم از اینکه رفتار این خانمها باعث میشه همه دختران وزنان باهم جمع بسته بشن وبرچسب هرزه و بی اعتمادی بهشون بخوره بسیار بسیار ناراحت ومتاسفم. اون زنی هم که شوهرشو دوست نداره خیلی غلط میکنه از حولش به اولین خواستگارش جواب میده. این یه مورد اصلا برام پذیرفتنی نیست. مردی هم که عین کبک سرشو کرده زیر برف نه شعور ارضای عاطفی زنشو داره نه چیزی از ارضای جنسی زن میدونه ، بدونه که چوب کار خودشو میخوره کاش از ته قلبم میتونستم بگم حقشه! هر چندبنظرم هیچ چیزی نباید باعث خیانت بشه وقتی چیزی بنام طلاق وجود داره. با عرض تاسف منم زیاد شاهد خیانت زنان و مردان متاهل تو جامعه بودم. بعضیاشون بقدری بی شعور ووقیح هستن که جلو چشم بچه به پدرش خیانت میکنن. یه چیزیم بگم این خانمها با آدم فضاییها که رابطه ندارن ،اون طرف قضیه یا یه مرد متاهل دیگه هست یا به هرحال درآینده متاهل خواهد شد . آقایون چه حالی میشن وقتی با این اشخاص جمع بسته بشن؟؟!
از دوستی با زن های این کاره جدا دوری کنید. دقیقا همین طوره که اولش آدم میگه من که از خودم و عقایدم مطمعنم، این فقط یه دوستی سادست اما تا به خودش میاد میبینه طرز فکرش بصورت تدریجی تغییر کرده جوری که یهو به خودت میای و میبینی کجای کاری این تجربه شخصی خودمه. از سر دلسوزی با زنی رفاقت کردم که بعدها شاهد روابط آزاد و بی بند و بارش بودم اما رابطه ام رو باهاش از سر دلسوزی و این که میدیدم هیچ دوستی نداره ادامه دادم. وقتی 4 تا شماره گذاشت کف دستم و مزاحم تلفنی هام شروع شد فهمیدم چه غلطی کردم. چنان دردسری این زن برام درست کرد که پشت دستم رو داغ کردم…
افشین میگه: مرداد 3, 1393 در 16:20 به نظر من هیچ کدوم از اینها دلیل نمیشه ، مهمترین مورد که تو روایات هم خیلی ازش یاد میشه ، لقمه های حرامی هست که سر سفرها اومده. حرام خواری مهمترین عامل بی غیرت شدن زن و مرد هستش پاسخ دادن Memol میگه:Thumb up 14 Thumb down 4 مرداد 3, 1393 در 16:21 وقتی یه زن عشق،توجه و احترام از طرف شوهرش داشته باشه هیچ وقت، هیچ وقت، هیچ وقت دنبال یه مرد دیگه نمیره چون خانما بر خلاف اقایون فقط میتونن یکیو دوست داشته باشن.بهتره با ظاهر یه چیزی در موردش قضاوت نکنیم پاسخ دادن مریم 30 teh میگه: مرداد 3, 1393 در 16:25 یه چیزی میخوام بگم نمیدونم کتک میخورم یا نه؟اما خانما خیلیییییییییی بد شدن،به شدت توی محیط کارم یا تو مسیر رفت و آمد میبینم ،شوهر داره ها اما توی حلق همکارش داره حرف میزنه یا شوخی های ناجور ،،مردا که تکلیفشون معلومه رو بدی واویلاس اما خانما واقعن بد شدن و به شدت هم رو میدن فک میکنن و تزشون هم اینه تا زمانی که با یکی نخوابن خیانت نیست
TeH / 24 / ZahrA میگه: مرداد 3, 1393 در 16:40 منم در نزدیکیم شاهد این خیانتها هستم متاسفانه هر دوشونم زن و شوهر دارن و همچنین یکیشون بچه شاید بهم بخندین یه دلیل اصلیش همین وایبر…لاین…ویچت..واتس اپ و هزار تا کوفت دیگست… زنه شوهرو بچه داره… یه پستایی فراق عشقی میزاره… شوهرش میگه من که شب به شب خونم اینو برا کی میزاری دقیقا؟؟؟؟ همین باعث دعواهاشونو.. گرایششون به دیگران… مورد 5-6-7 دلیل اصلی اینجور روابطه به نظرم
شیدا/23/تهران میگه: مرداد 3, 1393 در 16:45 غریزه ی جنسی به حد طبیعی در همه افراد وجود داره… اما امان از روزی که بخوای انگولکش کنی و یه غول بی شاخ و دم ازش بسازی!!!اونوقته که تا ناکجا آباد میبرتت…. . همه ی دلیلا گفته شد! اما دلیل همه ی این دلیلا! از یاد بردن خدا تو زندگیاست…. شما کیو دیدین حواسش به خدا باشه و پاشو از مرز انسانیت اونور تر بذاره؟! بخوای رو هر کدوم ازین توجیه هایی که بالا گفته شد، یه ذره تامل کنی میبینی هیچ کدومش برات قانع کننده نیست!!! آخه یعنی چی لجبازی با شوعر!!! مگه زندگی بچه بازیه؟؟؟
HaLa.22.MaShHaD میگه:1 مرداد 3, 1393 در 17:17 من دلایلشو نمیدونم اما حالم از این اتفاقات نفرت انگیز به هم میخوره.. دوست ندارم چیزی دربارش بشنوم و بدونم. از عاقبت خودم میترسم و فکر نمیکنم کسانی که خیانت میکنن شاخ دارن. قطعا ما هم اگه حال نفس کثافت خیانتکار پلشت خودمونو نگیریم به اونجا میرسیم. : ( بارخدایا بیامرز برایم گناهانی که بدرند پرده ها را.. بیامرز گناهانی که فروآرند بدبختی ها را…
کلا جامعه ما در زمینه مسائل جنسی بیماره و ریشه این بیماری در روشهای ازدواج، مشکلات اقتصادی ، کم رنگ شدن یا ناپدید شدن اعتقادات به لطف یه عده و خیلی چیزای دیگه داره
حالم بد میشه از این اخبارها متاسفم فقط ولی در مورد دلایل با گزینه فقر موافق نیستم ارزش و بهای شرافت و نجابت خیلی خیلی بیشتر از یه لقمه نونه آدم گدایی کنه بهتره گدایی دیگه یعنی ته ته نبود کار و شغل و در امد
کلا جامعه ما در زمینه مسائل جنسی بیماره و ریشه این بیماری در روشهای ازدواج، مشکلات اقتصادی ، کم رنگ شدن یا ناپدید شدن اعتقادات به لطف یه عده و خیلی چیزای دیگه داره
موارد خوبی را بیان کردید
نقل قول: نغمه
حالم بد میشه از این اخبارها متاسفم فقط ولی در مورد دلایل با گزینه فقر موافق نیستم ارزش و بهای شرافت و نجابت خیلی خیلی بیشتر از یه لقمه نونه آدم گدایی کنه بهتره گدایی دیگه یعنی ته ته نبود کار و شغل و در امد
فقر را من و شما درک نکردیم من هم در دیداول با فقر مخالف بودم ولی به خود فقر و جملات بزرگان در این رابطه فکر کردم دیدم خیلی وحشتناک است فقر (واقعی)
فقر واقعا مهم و ویران گر هست . البته تا کسی خودش در اون مرتبه قرار نگیره نمیتونه متوجه بشه درست مثل الان که ما روزه هستیم واقعا اب و غذا بنظرمون بسیار لذت بخش میاد . حالا بعضی ها بخاطر اعتقادشون تحمل میکنند ولی عده زیادی هم با وجود داشتن اعتقاد قدرت تحمل ندارند فقر رو میشه در کوتاه مدت توجیه کرد ولی واقعا در میان مدت واقعا تحملش سخت هست
فقر واقعا مهم و ویران گر هست . البته تا کسی خودش در اون مرتبه قرار نگیره نمیتونه متوجه بشه درست مثل الان که ما روزه هستیم واقعا اب و غذا بنظرمون بسیار لذت بخش میاد . حالا بعضی ها بخاطر اعتقادشون تحمل میکنند ولی عده زیادی هم با وجود داشتن اعتقاد قدرت تحمل ندارند فقر رو میشه در کوتاه مدت توجیه کرد ولی واقعا در میان مدت واقعا تحملش سخت هست
به هر صورت یک اتفاقی در جامعه ما افتاده که این سریالها تونستند اینهمه تاثیر گذار باشند مگه قبل از انقلاب فیلمهای ایتالیایی از چه مرام و روشی استفاده میکردند ؟چرا اینطور مخرب تاثیر گذار نبود البته تا حدی میشه گفت که راحتی و مداومت تماشای این شبکه عامل مهمی هست ولی یک نقص کلی در جامعه وجود داره که تاثیر گذاری این شبکه ها بالا رفته
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
در مورد اعتیاد به هیچ وجه نظر نمیدم.ولی در مورد فقر باید بگم که فقط یه بهونست برای راحتی وجدان زنان بدطینت.زنانی که اعتقاد قلبی داشته باشن تحت هیچ شرایطی به طرف گناه نمیرن.این یه شعار نیست من خودم از نزدیک کسی رو میشناسم باوجود بیکاری طولانی مدت همسرش و اینکه اصلا درامدی نداره واقعا متعهده.نه بخاطر عشق به شوهر بلکه اول بخاطر ارزشی که برای خودش قائله و بعد بخاطر فرزندانش که با وجود سخت ترین شرایط ولی بچه های سالم و صالحی تربیت کرده و تنها عشق و امیدش اینده این بچه هاست.
فقر فرهنگی و یورش فرهنگی ست . ای کاش ... ایکاش می تونستم حرفهائی که عربا در باره ما در بحث هایشان میگن رو براتون بنویسم که جدی کلافه میشین ، وای وای از این روزگار .......که شرم دارم . به حقیت شرم دارم فعلأ را برو سینه بزن ؟؟؟؟؟؟؟؟
aac198000
aac198000
ناشناس میگه:
مرداد 3, 1393 در 01:23
با سلام . یکی دیگر از دلایل ارتباط زنان شوهر دار با دیگران در مدت زمان انتظار برای طلاق گرفتن می باشد که متاسفانه دادگاه های ایران به جای تعیین تکلیف کردن هرچه سریع این وضعیت پرونده ها را به تعویق می اندازد و این کار نه آشتی ایجاد می کند بلکه تنفر فرد را بیشتر می کند و زن پس از یک مدت طولانی یکسال بیشتر در ارضای فشار های جنسی می رود و گناه این عمل تقصیر دادگاه های ایران می باشد.پ
پاسخ دادن
علی .نکا.مازندران. میگه:
مرداد 3, 1393 در 14:59
علت اصلی اون که در علم جامعه شناسی برگرفته از امارکه به ثبت رسید ارضا نشندن میل جنسی یک زنه.چه بسا زنهای وجود دارن که انقدر بدبخت و بی چیز هستنو وشوهرشون معتاده ولی چون از لحاظ جنسی خوب توسط شوهرشون ارضا میشن به شوهرشون و خاوادشون خیانت نمی کنن.ولی به خاطر وجود پاره ای از محدودیت ها و حیا در زنهای ایرانی از گفتن این مشکل حجالت کشیده و مشکلات مانند فقر و معتادو …را بهونه طلاق یا خیانت به شوهرشون بیان میکنند
پاسخ دادن
مرتضی 30 تهران میگه:
مرداد 3, 1393 در 20:19
داداشه من اون که درسته ولی علت اونو باس تو این جستجو کرد مرده یا زنه از صبح تا شب باس سگ دو بزنه از 7 صبح میرن بیرون تا 10 شب خسته و کوفته میان خونه حتی تو بیداری بچه هاشونو نمیبینن علت اصلیش اقتصاده خرابه مسولین خرابتر از اقتصاد.اگه ادم 8 ساعت کار کنه 8 ساعت استراحت 8 ساعتم به خانوادش برسه اینا پیش نمیاد
پاسخ دادن
پاسخ دادن
میثم/30/کرمان میگه:
مرداد 3, 1393 در 15:02
فکر کردین من چرا ازدواج نمیکنم؟؟؟؟؟ هم خداروشکر پول هست هم خونه وماشین وهم یه ویلا کوچولو دارم
تازه من الان توی یک شهر کوچیک زندگی میکنم اینقد میشنوم و میبینم که حد نداره….دیگر هیچ اعتمادی به هیچ دختری ندارم….البته توهین نشه به خانمهای گیزمیز نظر شخصیمو گفتم
وای به شهر بزرگ که هیشکی هیشکی رو نمی شناسه……البته فقط مختص خانمها نیست آقایون هم خیانت میکنن
خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه
پاسخ دادن
نینا/22/تهران◕‿◕ میگه:
مرداد 3, 1393 در 16:08
آقای محترم بین خانمها از 100 در صد 30 درصد ممکنه اختصاص پیداکنه به اونهایی که به قول جامعه خرابند.70 درصد مابقی پاک پاکند حتی با وجود تمامی مشکلاتی که بالا گفته شد.خدا وکیلی همین آمارو بین آقایون پیاده کن.
حاضرم قسم بخورم بالای 80 درصد دنبال تنوع هستن یه سری ها که پول دارن و وضع مالی خوب دارن و غمی ندارن.مابقی هم یا پول ندارن یا به خاطر ترس از آبرو جرات ندارن برن سمت این حرفا . پس جنابعالی ببین که ما دخترا چقدر سخته برامون انتخاب کردن منم به همین دلیل جرات ندارم ازدواج کنم.وقتی دوستم یه بچه ی 1 ساله داره و شوهرش تازه یادش افتاده بره دنبال این حرفا.
وقتی شوهر همسایه ی روبه رویی و میبینمو هر سری باید مسیرمو عوض کنم تا متلکهاشو نشنوم .
وقتی خانمی رو میبینم که میره خواستگاری یه دختر 35 ساله برای شوهرش بلکم دست از این کارا برداره.
وقتی 5 دقه با امنیت و آرامش نمیشه کنار خیابون منتظر تاکسی ایستاد…..
وقتی جرات نداری گوشی یه پسر چهارم ابتدایی و نگاه کنی که داره چه غلطی میکنه.وقتی بازی پسر بچه ها رو تو کوچه نگاه میکنی و وقتی دعواشون میشه جز فحش مادر چیز دیگه ای از دهنشون در نمیاد.
اینا میدونی یعنی چی…..یعنی فاجعه.شما حق اینطوری اظهار نظر کردن و نداری جناب..
پاسخ دادن
ثنا-66-031 میگه:
مرداد 3, 1393 در 16:27
و من برای برای هزارم امثال شما دوستان رو به وعده خداوند ریفر میدم! زنان و مردان مومن برای همند. اگه به خودتون و نیتتون ایمان دارین، با چشم باز انتخاب کنید و به خدا توکل کنید. تو زندگی زناشویی چیزی برای طرفتون کم نذارید و مهم تر از همه کمبود عاطفی براش نذارین. زن اگه بساز و اهل زندگی باشه با سخت ترین شرایط هم دووم میاره البته اگه شوهرش مرد باشه و هواشو داشته باشه
کی باورش میشه یه دختر 29 ساله امروزی از خانواده خوب الان داره مادر شوهر علیل و بسیار بدخلقش رو نگه داری میکنه؟ کلی هم تیکه و متلک از قوم شوهر میشنوه. چرا؟ چون شوهرش مث کوه پشت سرشه و هواشو داره. هر شب دست زنش رو میبوسه بابت فداکاریش. من هر بار میبینمش میگم چجور میتونی تحمل کنی؟ میگه فقط به عشق شوهرم چون میبینم اون قدرم رو میدونه و همین برام کافیه.
منصوره/17/اصفهان میگه:
مرداد 3, 1393 در 21:56
درسته ما خانومام همین مشکلو داریم…تو این دوره زمونه نه به مردش اعتماده نه به زنش
خانوما دنبال یک تکیه گاه یه فرد مطمئن و اهل زندگی هستن که متأسفانه یا خیلی کمه یا اگه هست شرایط مهم دیگه رو نداره.
خیانت اونقدر زیاد شده که دیگه یه امر عادی تلقی میشه….
پاسخ دادن
kamran.21.isf میگه:
مرداد 3, 1393 در 15:10
کاملا درسته.خودم یه دختر خانم رو میشناسم ک دقیقا به همین دلیل زندگیش تباه شد.اگه سه سال پیش طلاقشو گرفنه بود الان داشت با یکی از دوستام زندگی میکرد ولی متاسفانه موفق نشد و آینده ی خودشو سیاه کرد
پاسخ دادن
فریاد/۲۹ میگه:
مرداد 3, 1393 در 22:54
برام خیلی عجیبه که شما و یه دوستی که بالا نظر گذاشتن به راحتی دارین صحبت از گناه زن ها میکنین و از اونها انتقاد میکنین در حالیکه خودتون باهاشون ارتباط دارین. این دلیل اصلا موجه نیست که اونها خودشون پیشقدم میشن و …. بعد هم میگین قید ازدواجو زدین چون دختر پاک وجود نداره. خودتون بگین اگر هم وجود داشت انصافه به شما جواب مثبت بده؟ آخه چرا انقدر بی انصافین؟ چرا تو خانواده های ایرانی این تفکر جا افتاده که یه پسر اشکالی نداره هر کاری کرده باشه و فقط دختره که باید مراقب خودش باشه. به نظرتون یه دختر پاک استحقاق یه پسر پاک رو نداره؟ من واقعا نمیدونستم جامعه اینجوریه! باور کنید اصلا فکرشم نمیکردم که جامعه مون به روزی افتاده باشه که یه پسر مجرد با یه خانم متاهل که از قضا میدونه همسرش هم آدم درستیه رابطه داشته باشه و هنوز فکر کنه نمیتونه ازدواج کنه نه به دلیل اینکه خودش خوب نیست بلکه به دلیل اینکه دخترا خوب نیستن.
به من بگین من به کی اعتماد کنم؟
راز میگه:
مرداد 3, 1393 در 15:26
من به خاطررشتم وکارم با این مواردخیلی برخوردداشتم متاسفانه این نوع خیانتهاداره بیشترهم میشه بیشترمواردی که باهاشون سروکارداشتم ارتباط ودوستی خانومابودکه قبل ازازدواج بااون آقادوست بودن خانومای هم بودن که دلیلشون این بودکه چون شوهرم به من خیانت کرده من هم خیانت میکنم وحق خودشون میدونستن اماچیزی که بیشترسهمو تواین نوع خیانتهاداره مراعات نکردن نکات زناشویی ورابطه جنسیه که بیشترخانوماشکایت داشتن البته سست شدن پایه های اعتقادی یاهمون رفتارهای به قولی روشنفکرانه وهمچنین رابطه های که بافرهنگ وعقایدماجورنیست هم میتونه تاثیرداشته باشه
محمدرضا/20/اصفهان میگه:
مرداد 3, 1393 در 15:37
خیانت نه تنها بین مسلمونا و ایرانیها بلکه در کل دنیا و سایر ادیان زشت ترین و حیوانی ترین کار دنیاست. وقتی پیمانی بین دو نفر شکل میگیره فقط وقتی میتونی این پیمانو بشکونی و دلتو به یه نفر دیگه بدی که طرف مقابلت توی دنیا و جود نداشته باشه یا اینکه به طور توافقی از هم جدا بشین. ولی توی ایران متاسفانه بیشتر از سایر جاها خیانت داره شکل میگیره و دلیلش هیچکدوم از موارد بالا نمیتونه باشه.
دلیلش اینه که ما ایرانی ها پیش از ازدواج قبل از اینکه رابطه ی عاطفی با شریکمون ایجاد کنیم به فکر رابطه ی جنسی هستیم و یه جورایی با چشم و گوش بسته و فقط برای رفع شهوت تن به وصلت میدیم. طبیعیه که با گذشت چند ماه تازه متوجه میشی که تفاهم اخلاقی و سایر موارد هم برای ازدواج مهمه و چقدر کورکورانه تصمیم گرفتیم. توی کشورای دیگه دونفر اول عاشق هم میشن و بعد ازدواج میکنن ولی توی ایران اول میخوان ازدواج کنن و بعد عاشق هم بشن. از درو همسایه گرفته تا تیتر حوادث روزنامه ها هرروز دارن از خیانت حرف میزنن و این یکی از عوامل بدبینی به جنس مخالف و کاهش ازدواج در بین جووناست.
سروناز میگه:
مرداد 3, 1393 در 17:04
دقیقا محمد رضا … انتخاب درست داشتن هیچ وقت آدمو از تصمیمش پشیمون نمیکنه اما چون اینجا فقط بخاطر مساءل جنسی و فرار از محیط خونه بخاطر محدودیت چه برای دختر چه برای پسر تن به ازدواج احساسی میدن .یه دوستی تعریف میکرد پسره با دوست دختر خودش ازدواج میکنه اینا تازه عروس دامادن الان باید تو اوج رابطه جنسی باشن فقط بخاطر اینکه از هیکل زنش راضی نیست منتظر زنش بره بیرون که خودارضایی بکنه ببخشید من رک حرف میزنم زن و مردی که از لحاظ سکسی همو بپزیرن خوب همو سیراب کنن اونم نه سیرابی که در حد وظیفه و نمایشی باشه محال در کنارش یه مرد دیگرو جایگزین کنه یا یه مرد زن دیگه ای رو قبول کنه .چیزای دیگه هم میتونه دخیل باشه اما ریشه اختلافا میتونه این باشه
OMID میگه:
مرداد 3, 1393 در 15:42
من یه نفرو میشناسم که میگفت برای دوست دخترم خواستگار اومده حالا میخواد شوهر کنه و اومده بهم گفته که وقتی شوهر کنم به راحتی میتونیم رابطه داشته باشیم خب این دختر هنوز شوهر نکرده به فکر خیانته جدا از همه اون مسائل بالا واون اقا هم به من میگفت داره خوش به حالم میشه چون از هر طرفی که بخوام باهاش سکس میکنم .به نظرم زن هااگه فاسد هستن پس غیرت ومردانگی اقاها کجا رفته که با این افراد رابطه برقرار میکنن؟
پاسخ دادن
تيلار-تالش میگه:
مرداد 3, 1393 در 15:46
یه مورد دیگه هم بی توجهی یا کم توجهی زنان به شوهرشونه…من خودم یه زنم نمی خوام در مورد زنها بد بگم ولی اینکه مرد بیچاره صبح تا شب کار میکنه خسته میاد خونه نباید سرش غرغر کنه و بهش بی محلی کنه مرد بیچاره تو خونه ارامش می خواد نه جنگ اعصاب
پاسخ دادن
مریم 30 teh میگه:
مرداد 3, 1393 در 16:28
دقیقن عزیزم ،ما جفتمون مث اون حیونه کار میکنیم اما من مقیدم زودتر برسم خونه،غذای گرم بذارم یه جوری کلی مهربونی نشون بدم یه گلی بخرم یه دسر و نوشیدنی سریع درست کنم . تازه انقد هم منت کشم خدا میدونه،متاسفانه گذشت هم توی زندگی ها کم شده ،اصن ملت به وسوسه خیلی سست شدن
ماهان میگه:
مرداد 3, 1393 در 15:54
اصن ربطی به درآمد نداره//قدیما مردم ماهی یک بار هم رنگ برنج و نمیدیدن/بدون هیچ پولی /ولی سرشون میرفت بهم خیانت نمیکردن/ یه چی و تو متن درست گفت /ایران جز فاسدترین کشور هاست از همه لحاظ مالی جنسی و…
پاسخ دادن
دختر شاهی میگه:
مرداد 3, 1393 در 15:54
به نظرم فقر به هیچ عنوان توجیحی برای هرزگی نیست
اون ذات ادماست نه فقر….البته خیلی ها کارشونو اینجوری توجیح میکنن
مستـــانه.27. میگه:
مرداد 3, 1393 در 16:00
اول بگم از اینکه رفتار این خانمها باعث میشه همه دختران وزنان باهم جمع بسته بشن وبرچسب هرزه و بی اعتمادی بهشون بخوره بسیار بسیار ناراحت ومتاسفم.
اون زنی هم که شوهرشو دوست نداره خیلی غلط میکنه از حولش به اولین خواستگارش جواب میده. این یه مورد اصلا برام پذیرفتنی نیست.
مردی هم که عین کبک سرشو کرده زیر برف نه شعور ارضای عاطفی زنشو داره نه چیزی از ارضای جنسی زن میدونه ، بدونه که چوب کار خودشو میخوره کاش از ته قلبم میتونستم بگم حقشه! هر چندبنظرم هیچ چیزی نباید باعث خیانت بشه وقتی چیزی بنام طلاق وجود داره.
با عرض تاسف منم زیاد شاهد خیانت زنان و مردان متاهل تو جامعه بودم. بعضیاشون بقدری بی شعور ووقیح هستن که جلو چشم بچه به پدرش خیانت میکنن.
یه چیزیم بگم این خانمها با آدم فضاییها که رابطه ندارن ،اون طرف قضیه یا یه مرد متاهل دیگه هست یا به هرحال درآینده متاهل خواهد شد . آقایون چه حالی میشن وقتی با این اشخاص جمع بسته بشن؟؟!
از دوستی با زن های این کاره جدا دوری کنید. دقیقا همین طوره که اولش آدم میگه من که از خودم و عقایدم مطمعنم، این فقط یه دوستی سادست اما تا به خودش میاد میبینه طرز فکرش بصورت تدریجی تغییر کرده جوری که یهو به خودت میای و میبینی کجای کاری
این تجربه شخصی خودمه. از سر دلسوزی با زنی رفاقت کردم که بعدها شاهد روابط آزاد و بی بند و بارش بودم اما رابطه ام رو باهاش از سر دلسوزی و این که میدیدم هیچ دوستی نداره ادامه دادم. وقتی 4 تا شماره گذاشت کف دستم و مزاحم تلفنی هام شروع شد فهمیدم چه غلطی کردم. چنان دردسری این زن برام درست کرد که پشت دستم رو داغ کردم…
افشین میگه:
مرداد 3, 1393 در 16:20
به نظر من هیچ کدوم از اینها دلیل نمیشه ، مهمترین مورد که تو روایات هم خیلی ازش یاد میشه ، لقمه های حرامی هست که سر سفرها اومده. حرام خواری مهمترین عامل بی غیرت شدن زن و مرد هستش
پاسخ دادن
Memol میگه:Thumb up 14 Thumb down 4
مرداد 3, 1393 در 16:21
وقتی یه زن عشق،توجه و احترام از طرف شوهرش داشته باشه هیچ وقت، هیچ وقت، هیچ وقت دنبال یه مرد دیگه نمیره چون خانما بر خلاف اقایون فقط میتونن یکیو دوست داشته باشن.بهتره با ظاهر یه چیزی در موردش قضاوت نکنیم
پاسخ دادن
مریم 30 teh میگه:
مرداد 3, 1393 در 16:25
یه چیزی میخوام بگم نمیدونم کتک میخورم یا نه؟اما خانما خیلیییییییییی بد شدن،به شدت توی محیط کارم یا تو مسیر رفت و آمد میبینم ،شوهر داره ها اما توی حلق همکارش داره حرف میزنه یا شوخی های ناجور ،،مردا که تکلیفشون معلومه رو بدی واویلاس اما خانما واقعن بد شدن و به شدت هم رو میدن فک میکنن و تزشون هم اینه تا زمانی که با یکی نخوابن خیانت نیست
TeH / 24 / ZahrA میگه:
مرداد 3, 1393 در 16:40
منم در نزدیکیم شاهد این خیانتها هستم
متاسفانه هر دوشونم زن و شوهر دارن و همچنین یکیشون بچه
شاید بهم بخندین
یه دلیل اصلیش همین وایبر…لاین…ویچت..واتس اپ و هزار تا کوفت دیگست…
زنه شوهرو بچه داره…
یه پستایی فراق عشقی میزاره…
شوهرش میگه من که شب به شب خونم اینو برا کی میزاری دقیقا؟؟؟؟
همین باعث دعواهاشونو..
گرایششون به دیگران…
مورد 5-6-7 دلیل اصلی اینجور روابطه به نظرم
شیدا/23/تهران میگه:
مرداد 3, 1393 در 16:45
غریزه ی جنسی به حد طبیعی در همه افراد وجود داره… اما امان از روزی که بخوای انگولکش کنی و یه غول بی شاخ و دم ازش بسازی!!!اونوقته که تا ناکجا آباد میبرتت…. .
همه ی دلیلا گفته شد! اما دلیل همه ی این دلیلا! از یاد بردن خدا تو زندگیاست….
شما کیو دیدین حواسش به خدا باشه و پاشو از مرز انسانیت اونور تر بذاره؟!
بخوای رو هر کدوم ازین توجیه هایی که بالا گفته شد، یه ذره تامل کنی میبینی هیچ کدومش برات قانع کننده نیست!!!
آخه یعنی چی لجبازی با شوعر!!! مگه زندگی بچه بازیه؟؟؟
HaLa.22.MaShHaD میگه:1
مرداد 3, 1393 در 17:17
من دلایلشو نمیدونم اما حالم از این اتفاقات نفرت انگیز به هم میخوره.. دوست ندارم چیزی دربارش بشنوم و بدونم.
از عاقبت خودم میترسم و فکر نمیکنم کسانی که خیانت میکنن شاخ دارن. قطعا ما هم اگه حال نفس کثافت خیانتکار پلشت خودمونو نگیریم به اونجا میرسیم. : (
بارخدایا بیامرز برایم گناهانی که بدرند پرده ها را.. بیامرز گناهانی که فروآرند بدبختی ها را…
ماهی
دلشاد
garfild
نغمه
aac198000
موارد خوبی را بیان کردید
فقر را من و شما درک نکردیم من هم در دیداول با فقر مخالف بودم ولی به خود فقر و جملات بزرگان در این رابطه فکر کردم دیدم خیلی وحشتناک است فقر (واقعی)
Holtek
aac198000
بی تقصیر نیست
محسن صائب
فقر واقعا مهم و ویران گر هست . البته تا کسی خودش در اون مرتبه قرار نگیره نمیتونه متوجه بشه
درست مثل الان که ما روزه هستیم واقعا اب و غذا بنظرمون بسیار لذت بخش میاد . حالا بعضی ها بخاطر اعتقادشون تحمل میکنند ولی عده زیادی هم با وجود داشتن اعتقاد قدرت تحمل ندارند
فقر رو میشه در کوتاه مدت توجیه کرد ولی واقعا در میان مدت واقعا تحملش سخت هست
محسن صائب
فقر واقعا مهم و ویران گر هست . البته تا کسی خودش در اون مرتبه قرار نگیره نمیتونه متوجه بشه
درست مثل الان که ما روزه هستیم واقعا اب و غذا بنظرمون بسیار لذت بخش میاد . حالا بعضی ها بخاطر اعتقادشون تحمل میکنند ولی عده زیادی هم با وجود داشتن اعتقاد قدرت تحمل ندارند
فقر رو میشه در کوتاه مدت توجیه کرد ولی واقعا در میان مدت واقعا تحملش سخت هست
به هر صورت یک اتفاقی در جامعه ما افتاده که این سریالها تونستند اینهمه تاثیر گذار باشند
مگه قبل از انقلاب فیلمهای ایتالیایی از چه مرام و روشی استفاده میکردند ؟چرا اینطور مخرب تاثیر گذار نبود
البته تا حدی میشه گفت که راحتی و مداومت تماشای این شبکه عامل مهمی هست ولی
یک نقص کلی در جامعه وجود داره که تاثیر گذاری این شبکه ها بالا رفته
بچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
برخی ارزشها، ضدارزش و ضدارزشها، ارزش شده!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
lion1360
شایسته
برای راحتی وجدان زنان بدطینت.زنانی که اعتقاد قلبی داشته باشن تحت هیچ شرایطی
به طرف گناه نمیرن.این یه شعار نیست من خودم از نزدیک کسی رو میشناسم
باوجود بیکاری طولانی مدت همسرش و اینکه اصلا درامدی نداره واقعا متعهده.نه بخاطر
عشق به شوهر بلکه اول بخاطر ارزشی که برای خودش قائله و بعد بخاطر فرزندانش
که با وجود سخت ترین شرایط ولی بچه های سالم و صالحی تربیت کرده و تنها عشق و
امیدش اینده این بچه هاست.
بابک
ای کاش ... ایکاش می تونستم حرفهائی که عربا در باره ما در بحث هایشان میگن رو براتون بنویسم که جدی کلافه میشین ، وای وای از این روزگار .......که شرم دارم . به حقیت شرم دارم
فعلأ را برو سینه بزن ؟؟؟؟؟؟؟؟
aac198000
شایسته,
lion1360,
بچه مثبت,
محسن صائب,
Holtek,
نغمه,
garfild,
دلشاد,
ماهی,
تشکر و سپاس
Holtek
حاجي ما سنمون به انقلابو اين فيلمها كه فرمودين نمي رسه ، هنو دهمنون بوي شير ميده
aac198000
دلم برای جملاتت تنگ شده بود
رفیق
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→