₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » افتتاح رستوران توسط چند قاتل! +عکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » افتتاح رستوران توسط چند قاتل! +عکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

افتتاح رستوران توسط چند قاتل! +عکس

2170 بازدید، 8 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

کی از مهمترین مواردی که هنگام رفتن به رستوران به آن دقت می کنیم تمیزی و محیط دوستانه ای است که ممکن است درون این رستوران وجود داشته باشد برای مثال اگر متوجه شوید که این رستوران توسط چند نفر که همیشه پشت میله های زندان هستند و به جرم قتل محکوم به اعدامند بازهم حاضرید به آن بروید؟

تصویر در دسترس نیست

رستوران "دادگاه تیهار" به تازگی در دهلی نو افتتاح شده است و غذاهای مختلفی را که همگی از نظر بهداشتی و کیفیت در سطح بالایی قرار دارند ارائه می دهد. تمام غذاهای هندی و اروپایی و آسیایی در این رستوران سرو می شود ولی یکی تفاوت خاص با دیگر رستوران ها دارد.

کادر این رستوران از میان زندانی هایی انتخاب شده است که به جرم قتل بازداشت شده بودند. این افراد همگی از بزرگترین زندان هند بیرون آمده اند و پس از گذشتن از چند شرط مختلف بالاخره توانستند در این رستوران مشغول به کار شوند. هر کدام از آن ها باید دوران دبیرستان را به پایان برساند و حداقل 12 سال از عمرشان را در زندان گذرانده باشند.

تصویر در دسترس نیست

در این رستوران که هر بار می تواند به بیش از 50 نفر خدمت رسانی کند. کادر از میان افرادی انتخاب می شود که کمتر به دنبال فرار کردن باشند و همچنین کمتر از 2 سال از محکومیتشان باقی مانده باشد. زندانیانی که در این رستوران مشغول به کار هستند روزانه 1.2 دلار حقوق می گیرند.

11 سپاس: ماهی، Life Dream، zrnznn، دلشاد، javad1020، Holtek، 313-KaMiKaZe، sib، mojde، baron jon، بندری

• ماهی

فکر کنم هرگز نرم :88: خدا میدونه اون پشت مشتا چه کارایی می کنن :4:
    4 سپاس: Life Dream، zrnznn، Holtek، aac198000

• Life Dream

از همون اول متوجه شدم اينا هندين، اين هنديا تازگيا كارهاي كثيفي ميكنن، حالم ازشون به هم ميخوره
    2 سپاس: zrnznn، aac198000

• zrnznn

من از هند خوشم نمیاد :28:
    1 سپاس: aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: Life Dream
    از همون اول متوجه شدم اينا هندين، اين هنديا تازگيا كارهاي كثيفي ميكنن، حالم ازشون به هم ميخوره

دقیقا منظورت کدوم کاراشونه :37:

• Holtek

حالا قسمت بشه بريم ببينيم اون پشت مشتا چيكار ميكنن 453
    اونجا جرم قتل حبسش چند ساله ؟ 14 سال؟

1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: Holtek
    حالا قسمت بشه بريم ببينيم اون پشت مشتا چيكار ميكنن
    اونجا جرم قتل حبسش چند ساله ؟ 14 سال؟

پشت و مشت :83:

خودم داشتم این خبر را میخوندم به همین نکته که قاتلند فکر میکردم گفتم شای قتل غیر عمد باشه میتونند بیان تو رستوران مثل رانندگی بدون بیمه و... :66:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: