میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ممنون کاکو از اونجائیکه بنده علاقه ی وافری به فایرفاکس دارم خوشبختانه افزونه اش رو واسه این مرورگر پیدا کردم و گفتم شما دوستان گرامی هم استفاده بفرمایید که خیلی هم خوب کار میکنه
دیشب بعد از ارسال تاپیک متوجه شدم که دلشاد تو چتروم در موردش توضیح داده، دیدم دیگه لطفی نداره تاپیک من ولی خوب شد گذاشتی وگرنه مژده میمرد از بی فیلترشکنی
ممنون کاکو از اونجائیکه بنده علاقه ی وافری به فایرفاکس دارم خوشبختانه افزونه اش رو واسه این مرورگر پیدا کردم و گفتم شما دوستان گرامی هم استفاده بفرمایید که خیلی هم خوب کار میکنه
الله اكبر الله اكبر اينترنت، شهر گرفته شده، شهر هيتلر شده رو خدا آزاد كرد، الله اكبر
براي من كار كرد، براي وارد شدن به استور بايد قبلش از فيلتر شكن استفاده كنيد بعد وارد و دانلود كنيد. همين ديگه بعضي وقتا سرعت كم و بعضي وقتا ناگهان سرعت زياد ميشه، بستگي به پهنا باندي كه توو اون لحظه آزاده داره.
براي وارد شدن به استور بايد قبلش از فيلتر شكن استفاده كنيد بعد وارد و دانلود كنيد
من دیشب بدون فیلترشکن نصب کردم
دوستانی که موفق نشدن نصب کنن، توجه کنن:
*جدیدترین نسخه کروم رو نصب کنید. اگر فیلترشکنی دارید فعال کنید و بعد یکبار مراحل نصب رو دوباره انجام بدید؛ ممکنه همون طور که مازیار گفت براي وارد شدن به استور بايد قبلش از فيلتر شكن استفاده كنيد.
** راه حل بعدی:
1- بعد از اینکه جدیدترین نسخه کروم رو نصب کردید، مرورگر رو باز کنید و در قسمت آدرس بار عبارت chrome://flags یا :chrome://flags تایپ کنید.
2- در قسمت Experimental Extension APIs روی دکمه Enable کلیک کنید.
3- کامپیوترو ری استارت کنید و حالا طبق همون مراحلی که در تاپیک ذکر شده، افزونه رو نصب کنید.
برای نصب این نرم افزار روی فایر فاکس باید چکار کرد؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
راستی این یک افزونه هست مثل بقیه افزونهها و فایرفاکس یا کروم اونو ارائه نکرده! امنیتش تأیید نشده.
ژنرال
من مطلب رو حذف کردم
من مطلب رو برگردونم، اما به شکل عکس
lion1360
♥Rose♥
hadi04
mojde
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
دانلود افزونه برای فایرفاکس
ژنرال
دیشب بعد از ارسال تاپیک متوجه شدم که دلشاد تو چتروم در موردش توضیح داده، دیدم دیگه لطفی نداره تاپیک من
ولی خوب شد گذاشتی وگرنه مژده میمرد از بی فیلترشکنی
تاپیک که سر جاشه!
طاقت بیار... زنده بمون... تاپیک برگشته... تورور خدا نخواب... زنده بمون
هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید
دستت درد نکنه کاکو
من مالتی براوزر هستم
دلشاد
من مطلب رو حذف کردم
من مطلب رو برگردونم، اما به شکل عکس
مرگ بر امریکا
zrnznn
aac198000
There was a problem adding the item to Chrome. Please refresh the page and try again.
RELOAD
CLOSE
gilas
Life Dream
اينترنت، شهر گرفته شده، شهر هيتلر شده رو خدا آزاد كرد، الله اكبر
براي من كار كرد، براي وارد شدن به استور بايد قبلش از فيلتر شكن استفاده كنيد بعد وارد و دانلود كنيد. همين ديگه
بعضي وقتا سرعت كم و بعضي وقتا ناگهان سرعت زياد ميشه، بستگي به پهنا باندي كه توو اون لحظه آزاده داره.
ژنرال
من دیشب بدون فیلترشکن نصب کردم
دوستانی که موفق نشدن نصب کنن، توجه کنن:
* جدیدترین نسخه کروم رو نصب کنید.
اگر فیلترشکنی دارید فعال کنید و بعد یکبار مراحل نصب رو دوباره انجام بدید؛ ممکنه همون طور که مازیار گفت براي وارد شدن به استور بايد قبلش از فيلتر شكن استفاده كنيد.
** راه حل بعدی:
1- بعد از اینکه جدیدترین نسخه کروم رو نصب کردید، مرورگر رو باز کنید و در قسمت آدرس بار عبارت chrome://flags یا :chrome://flags تایپ کنید.
2- در قسمت Experimental Extension APIs روی دکمه Enable کلیک کنید.
3- کامپیوترو ری استارت کنید و حالا طبق همون مراحلی که در تاپیک ذکر شده، افزونه رو نصب کنید.
4- مرگ بر آمریکا فراموش نشه
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
برای نصب این نرم افزار روی فایر فاکس باید چکار کرد؟
بچه مثبت
[hide]https://browsec.com/en/dashboard/main[/hide]
بچه مثبت
ژنرال
1- بعد از دانلود فایل، اونو اکسترکت کن یعنی از حالت فشرده خارج کن؛ حالا یه فایل با فرمت xpi داری.
2- مرورگر فایرفاکسو باز کن و فایل رو درگ کن توی مرورگر.
3- یه پنجره باز میشه، گزینه install رو کلیک کن.
4- چند ثانیه صبر کن و بعد مروگرو یکبار ببند و دوباره باز کن.
♥Rose♥
ینی چطوری بصورت عکس برگردانده اند؟
خدا لعنت کنه آمریکارو
beh20
ممنون
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→