₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » Comic-Con San Diego
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

Comic-Con San Diego

1891 بازدید، 6 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

کامیک کان سن دیگو (Comic-Con San Diego)، کنفرانس و نمایشگاهی بین المللی است که سالانه در هر تابستان به مدت چهار روز در شهر سن دیگو آمریکا بر‌گزار می‌شود. این کنفرانس ابتدا برای نمایش کامیک بوکها بود اما بعدها گستره بزرگی از سریال‌ها، فیلم‌ها، بازی‌های رایانه‌ای و دیگر محصولات فرهنگی مردمی را دربر گرفت. بطوریکه رفته رفته وسعت کار آن گسترده شد تا اینکه از حالت کنفرانس صرف به نمایشگاه، کنفرانس و جشنواره فیلم تبدیل شد. در سال 2010، 130.000 نفر در این کنفرانس‌ها شرکت کردند که بزرگترین کنفرانس کامیک در آمریکا و چهارمین کنفرانس بزرگ کامیک در دنیا بعد از کامیکت (ژاپن)، اینترنشنال کامیک فستیوال (فرانسه)، لوکا کامیک اند گیمز (ایتالیا) محسوب می‌شود.

هر ساله مهمان های زیادی از سراسر دنیا به این مراسم پا می گذارند از جمله هنرمندان و سینماگران مشهور دنیا، مبتکران، تولیدکنندگان و برنامه نویسان بازی های کامپیوتری و از همه جالب تر افرادی که در نقش شخصیت های اصلی فیلم های معروف و حتی زامبی ها درمی آیند تا هیجان خاصی را در این نمایشگاه ایجاد کنند.

44 تصویر این بخش در دسترس نیست

8 سپاس: javad1020، Holtek، 313-KaMiKaZe، aac198000، دلشاد، zrnznn، شایسته، بچه مثبت

• Holtek

به لطف پسرم ، با اكثر شخصيت هاي كارتوني و بازي هاي كامپيوتري مثل لاك پشت هاي نينجا ، انواع شخصيت هاي كشتي كج و اسكوبي و ..... آشنا هستم ، چون آدمكهاشونو از هر كدوم چندتا چندتا داره :1:
    2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥

• aac198000

♥Rose♥,
    من عاشق انیمیشنهای غیر ترسناکم :3:

2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• zrnznn

نقل قول: Holtek
    به لطف پسرم ، با اكثر شخصيت هاي كارتوني و بازي هاي كامپيوتري مثل لاك پشت هاي نينجا ، انواع شخصيت هاي كشتي كج و اسكوبي و ..... آشنا هستم ، چون آدمكهاشونو از هر كدوم چندتا چندتا داره

برادر زاده منم با شور و شوق میاد کلی برا من از این چیزا صحبت میکنه ولی من : :2:
    نقل قول: aac198000
    انیمیشنهای غیر ترسناکم
    رو دوس دارم :100:

1 سپاس: ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: