ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
حکایت پادشاه ابله و نَدیم
حکایت: پادشاهی ندیم خود را گفت که نام ابلهان این شهر را بنویس! ندیم گفت: از این خائفم که اگر نام بعضی اشخاص را بنویسم پادشاه را خوش نیاید. شاه گفت: مطمئن باش هر که را ابله یافتنی نام او را بنویس و هیچ ملاحظه نکن.
ندیم اول اسم شاه را نوشت. شاه از دیدن آن برافروخت و گفت: اگر ابلهی مرا ثابت نکنی ترا سیاست بلیغ خواهم نمود.
ندیم گفت: تو صد هزار دینار طلا به فلان نوکر دادی که به فلان مملکت برود و بعضی اشیاء را خریده بیاورد پادشاه گفت بلی!
ندیم گفت: من آن مرد را می شناسم که در این مُلک هیچ دلبستگی و علاقه ندارد و مالک یک وجب زمین نیست و قوم و قبیله هم ندارد، اگر آن مبلغ را در بلاد بعید از خارج مملکت ما بصرف خود رساند و خواهش پادشاه را انجام ندهد چه خواهی کرد؟ شاه گفت اگر آنچه من خواستم آن شخص به آن مبلغ که باو داده ام خرید نمود آن وقت چکنی؟
ندیم گفت: آن زمان نام پادشاه دور کنم و نام او ثبت نمایم.
دلشاد
Holtek
zrnznn
این کشکوله مطالب و حکایت خوبی داره
Holtek
بزرگترين خوبيش اينه كه علاوه بر گذاشتن اولين بار توسط شما ، قصه هاش كوتاهه
garfild
ژنرال
کشکول شیخ بهایی؟
zrnznn
نه این کشکول یک سید بزرگوار و معاصر هست
♥Rose♥