ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Holtek
ساقي امشب ميكند تعطيل اين ميخانه را
گو به مهمانان كه مهماني به پايانش رسيد
خورده يا ناخورده بايد ترك كرد اين خانه را
پيشاپيش عيد فطر بر تمامي اهالي بوفيلند مبارك باد.
نمایش یا پنهان متن
اينم با قواش نقره اي نوشتم ولي خوب در نيومداين عيدي هم بعدا اضافه شد تا تاپيك بعنوان تك عكسي و اين حرفا منفجر نشه
پیامک تبریک عید فطر را رایگان ارسال کنید
ایمیل ایرانی رایانا به مدت یک هفته در ایام عید فطر به کاربرانش ارسال روزانه ۲۰ پیامک رایگان عیدی میدهد.
به نقل از سینا، کاربران ایمیل ایرانی رایانا میتوانند به مناسبت عید سعید فطر به مدت یک هفته از چهارم مرداد ماه روزانه ۲۰ پیامک رایگان به مشترکین اپراتورهای همراه اول و ایرانسل ارسال کنند.
کاربران عضو رایانا برای فعالسازی این سرویس لازم است پس از مراجعه به بخش «سرویس ها» سرویس «پیامک رایگان» خود را فعال کرده و برای ارسال پیامک از همان محیط ساده نوشتن نامه بهره ببرند.
افرادی که تاکنون عضو این ایمیل ایرانی نشدهاند نیز میتوانند بهراحتی و در سریعترین زمان ممکن برای خود حساب کاربری ایجاد نموده و بدون نیاز به اطلاعات شخصی، یک نام کاربری یکتا برای خود در رایانا ایجاد کرده و از طریق آن، نامههای خود را با هر تعداد پیوست، ارسال و دریافت نمایند. ایمیل ایرانی رایانا که با ساختاری ساده و به زبان فارسی طراحی شده به کاربران این امکان را میدهد تا با سرعت خوب دریافت و ارسال نامه الکترونیکی داشته باشند.
از دیگر قابلیتهای این ایمیل ایرانی سرویسهای «اعلان پیامکی ورود» و «نامه رسان پیامکی» است.
کاربران میتوانند پرسشها یا پیشنهادات خود را به نشانی support@rayana.ir ارسال کنند.
hadi04
Holtek
مرسي آرسام
aac198000
زیبا خطی دارید حظی بردیم
tiktik
zrnznn
عید بر شما هم مبارک باد
و همچنین بر تمام دوستای خوبم
بسیار زیبا خطاطی کردید آقا رضا مثل همیشه نمره اتون بیسته بیست
و همچنین مدل خاص عکس گرفتنتون جالب بود
.
.
.
پیامک مجانی پیش کششش.....انتنو قطع نکن پیامک مجانی نمیخوایم...از دیشب ایرانسل من قطع بود تا امروز ظهر.... از ظهر هم هر چی میخوام پیامک بفرستم به چند نفر تبریک عید بگم ارسال نمیشه و خطا مشکل دارن....از چند نفر از اطرافیانم پرسیدم اونها هم همین مشکلو داشتن
دلشاد
Holtek
ممنونم آقا کوروش
مرسی تیک تیک
و همچنین بر تمام دوستای خوبم
بسیار زیبا خطاطی کردید آقا رضا مثل همیشه نمره اتون بیسته بیست
و همچنین مدل خاص عکس گرفتنتون جالب بود
.
.
.
پیامک مجانی پیش کششش.....انتنو قطع نکن پیامک مجانی نمیخوایم...از دیشب ایرانسل من قطع بود تا امروز ظهر.... از ظهر هم هر چی میخوام پیامک بفرستم به چند نفر تبریک عید بگم ارسال نمیشه و خطا مشکل دارن....از چند نفر از اطرافیانم پرسیدم اونها هم همین مشکلو داشتن
ممنون نجمه
توصیه می کنم یه سر به اون سایت بزن ، من 20 تا پیامکشو استفاده کردم ، سرعتش هم عالیه ، اول به شماره دیگه خودم فرستادم دیدم از تست سربلند بیرون اومد
مرسی آقا بهروز
♥Rose♥
خیلیم عااااااااااااالیه
عاشق دست خط های قشنگم
دست خودمم خوبه ولی خطاطی با قلم کار نکردم
امسال تابستون میخواستم برم آموزشگاه که نشد، ترم تابستونی خفن بهمون دادن دیگه فرصت نمیشه برم
پارسال دیده بودمش ولی اکانت درست نکردم
Holtek
آفرین
درست کردن اکانت همش یه دفیقه طول نمی کشه .
♥Rose♥
ممنون، اینو خودم نگفتم ها، خیلیا که دست خطمو میبینن میگن
نمایش یا پنهان متن
یکم از خودم تعریف کنمدرسته
آخه دیدم نیازی ندارم بی اهمیت از کنارش رد شدم، با دوتا یاهو میل و یه جیمیل
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→