ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
وضع وخیم ایران در جهان مجازی ارپابلیک
bache bahal
ارپابلیک جهانب مجانی مجازی است که افراد در ان عضو شده و شهروند گشور خود میشوند
افراد در این بازی پیشرفت کرده و به مراتب دلخواه خود میرسند مثلا در این بازی میتوان روزنامه درست کرد و مقاله های مرتبط با بازی نوشت (تحلیل های سیاسی اقتصادی و اموزش ها و غیره)
در این بازی افراد تمرین های نظامی میکنندو برای کشور خود میجنگند و درجات نظامی میگیرند با جنگ های مستمر
پس از رسیدن به لول 25 شما میتوانید وارد حزب شوید و از انجا برای رفتن به پارلمان اقدام کنید و در حل مسا؛ل مهم کشور شریک شوید و لایحه بدینو رای بدینو این حرفاا
شما پس از پیدا کردن کار میتوانید هر روز کار کنیدو در امد داشته باشید و اقلام اساسی را برای خود فراهم کنید و همچنین خود شما میتوانید کار افرینی کنیدو کارخانه بسازید
پس از جا افتادن در بازی افراد زیادی شما را شناخته و برای رییس جمهوری میتوانید اقدام کنید (که خیلی سخته نا امید نشیدا اااااااا) که دیگه رسما همه کاره کشور میشید میتونید پول از خزانه بلند کنید برین جزایر قناری حالشو ببرین !!!
لینک ثبت نام:
ارپابلیک
وضع وحشتناک ایران در بازی:
هم اکنون ایران تماما در اختیار ترکیه است و ما هم چون زورمون بهشون نمیرسه اومدیم 6 تا شهره هندو گرفتیم (به زوور) که اینم به سختی دازیم نیگرشون میداریم
خواهشا به بازی بیاینو به ایران کمک کنید هم اکنون ایران به کمک شما نیاز دارد شاید روزی واسه کارای ساده تو بازی بیشتر از 20 مین وقت بزارین همه کاراتون تموم میشه واقعا کمک کنید حیفی اینجورب تحقیر بشیم تو بازی
لینک ثبت نام:
ارپابلیک
همت کنید لطفا !!!!
اگه سوالی بود همین جا بپرسین جواب میدم
علیرضا
علاقه مند شدم. من همیشه عاشق اینجور بازیها بودم. خیلی دوست دارم وارد بشم ولی فکر نمی کنم فرصتشو داشته باشم. ولی اگه درگیرش بشم حتما در جریان میذارم. مرسی به خاطر اطلاع رسانی
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
bache bahal
این نقشه ماله خیلی وقت پیشه الان کل اونجایی که ایرانه ترکیست
313-KaMiKaZe,
کلا همش جنگه ولی از زمین تا اسمون فرق داره با جنگ خان ها تو ار همه کشورا بازی میکنن
یادمه 4 سال پیش 1 2 میلیون نفر بازی میکردن الان شده 500 نفر ایران اون موقع ها که بازی فیلتر نبود 5 امین کشور قدرتمند جهان بود الان 54 امیم
لطفا سریع تر بیا هر چی سریع تر بیاین بهتره
دلشاد
lion1360
این لینک که فیلتره
bache bahal
مشکلش همینه به خاطره فیلتر بودن به هر کی میگیم نمیاد
یه زمانی توش یه مشت احمق تبلیغای سیاسی کردن فیلتر شد
مشکلی که نداره ف/ی/ل/ت/ر شما بیا
مگه ف/ی/ل/ت/ر ش/ک/ن نداری؟
بندری
bache bahal
بازی اونطوری نیست انگار داری فیسبوک چک میکنی