₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » وضع وخیم ایران در جهان مجازی ارپابلیک
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » وضع وخیم ایران در جهان مجازی ارپابلیک

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

وضع وخیم ایران در جهان مجازی ارپابلیک

1794 بازدید، 12 پست، نویسنده: bache bahal

• bache bahal

اول از همه توضیح برای بازی :

ارپابلیک جهانب مجانی مجازی است که افراد در ان عضو شده و شهروند گشور خود میشوند
    افراد در این بازی پیشرفت کرده و به مراتب دلخواه خود میرسند مثلا در این بازی میتوان روزنامه درست کرد و مقاله های مرتبط با بازی نوشت (تحلیل های سیاسی اقتصادی و اموزش ها و غیره) :100:

در این بازی افراد تمرین های نظامی میکنندو برای کشور خود میجنگند و درجات نظامی میگیرند با جنگ های مستمر :94: :75:

پس از رسیدن به لول 25 شما میتوانید وارد حزب شوید و از انجا برای رفتن به پارلمان اقدام کنید و در حل مسا؛ل مهم کشور شریک شوید و لایحه بدینو رای بدینو این حرفاا

شما پس از پیدا کردن کار میتوانید هر روز کار کنیدو در امد داشته باشید و اقلام اساسی را برای خود فراهم کنید و همچنین خود شما میتوانید کار افرینی کنیدو کارخانه بسازید :16:

پس از جا افتادن در بازی افراد زیادی شما را شناخته و برای رییس جمهوری میتوانید اقدام کنید (که خیلی سخته نا امید نشیدا اااااااا) که دیگه رسما همه کاره کشور میشید میتونید پول از خزانه بلند کنید برین جزایر قناری حالشو ببرین !!! :4: :50:

لینک ثبت نام:

ارپابلیک

وضع وحشتناک ایران در بازی:

هم اکنون ایران تماما در اختیار ترکیه است و ما هم چون زورمون بهشون نمیرسه اومدیم 6 تا شهره هندو گرفتیم (به زوور) که اینم به سختی دازیم نیگرشون میداریم :20:

خواهشا به بازی بیاینو به ایران کمک کنید هم اکنون ایران به کمک شما نیاز دارد شاید روزی واسه کارای ساده تو بازی بیشتر از 20 مین وقت بزارین همه کاراتون تموم میشه واقعا کمک کنید حیفی اینجورب تحقیر بشیم تو بازی
    :6:

لینک ثبت نام:

ارپابلیک

همت کنید لطفا !!!!

اگه سوالی بود همین جا بپرسین جواب میدم 1228 1228

7 سپاس: دلشاد، علیرضا، 313-KaMiKaZe، بچه مثبت، شایسته، lion1360، بندری

• علیرضا

نقل قول: bache bahal
    هم اکنون ایران تماما در اختیار ترکیه است و ما هم چون زورمون بهشون نمیرسه اومدیم 6 تا شهره هندو گرفتیم (به زوور) که اینم به سختی دازیم نیگرشون میداریم

:23:

علاقه مند شدم. من همیشه عاشق اینجور بازیها بودم. خیلی دوست دارم وارد بشم ولی فکر نمی کنم فرصتشو داشته باشم. ولی اگه درگیرش بشم حتما در جریان میذارم. مرسی به خاطر اطلاع رسانی

2 سپاس: bache bahal، دلشاد

• علیرضا

نروژ دنیا رو گرفته.. :13:

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: bache bahal، دلشاد، بندری

• bache bahal

علیرضا,
    این نقشه ماله خیلی وقت پیشه الان کل اونجایی که ایرانه ترکیست :4:
    313-KaMiKaZe,
    کلا همش جنگه ولی از زمین تا اسمون فرق داره با جنگ خان ها تو ار همه کشورا بازی میکنن
    یادمه 4 سال پیش 1 2 میلیون نفر بازی میکردن الان شده 500 نفر ایران اون موقع ها که بازی فیلتر نبود 5 امین کشور قدرتمند جهان بود الان 54 امیم
    لطفا سریع تر بیا هر چی سریع تر بیاین بهتره

• 1 سپاس: bache bahal

• lion1360

bache bahal,
    این لینک که فیلتره :2:

1 سپاس: bache bahal

• bache bahal

lion1360,
    مشکلش همینه به خاطره فیلتر بودن به هر کی میگیم نمیاد
    یه زمانی توش یه مشت احمق تبلیغای سیاسی کردن فیلتر شد
    مشکلی که نداره ف/ی/ل/ت/ر شما بیا
    مگه ف/ی/ل/ت/ر ش/ک/ن نداری؟

1 سپاس: lion1360

• بندری

ان شا الله که بتونید هر چه سریعتر موفق بشین من که اهل بازی کردن نیستم و الا در خدمت بودم :1:

• bache bahal

بندری,
    بازی اونطوری نیست انگار داری فیسبوک چک میکنی
    ارغ ملیت کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :14: :14:

• علیرضا

برای من امروز یک ایمیل از ریاست جمهوری اومد مبنی بر اینکه: جنگ مهمی در پیش است و به پیوست، یک انرژی بار همراه با یک عدد تانک بهم اهدا شده
    فقط نوشته president of eIran
    eIran دیگه کجاست؟
    eiran = Ayran = دوغ؟
    تصویر در دسترس نیست

• bache bahal

اون ماله اول بازیه به همه کسایی که عضو بازی میشن ایران میده
    eiran=erepublik iran
    به نوعی یعنی ایران جهان مجازی

• lion1360

نقل قول: bache bahal
    مگه ف/ی/ل/ت/ر ش/ک/ن نداری؟

نه،همش پوکیده کار نمیکنه :2: