₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ جمعه ۱٠ اَمرداد ۱۳۹۳
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ جمعه ۱٠ اَمرداد ۱۳۹۳

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ جمعه ۱٠ اَمرداد ۱۳۹۳

809 بازدید، 17 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما امروز نمی‌توانید به راحتی به دیگران اعتماد کنید، چراکه آنها خیلی اغراق می‌کنند. شما می‌دانید بیشتر گفته‌های آنها حقیقت دارد، اما حس ششم‌تان بهتان می‌گوید هنوز مشکلی وجود دارد. همه چیز ظاهرا خوب است، باوجود این سستی‌ها و تزلزل‌های شما تحریک‌تان می‌کنند که قضاوت‌های تند و تیز داشته باشید. سعی کنید توقعات خود را کنار گذاشته و حواستان فقط به اتفاقاتی که پیرامونتان رخ می‌دهد باشد. در این صورت واقعاً از نتایج کارتان شگفت زده خواهید شد!!

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست وقتی که شما می خواهید در مورد اهدافتان صحبت کنید مشکلی برایتان به وجود می آید، برای اینکه شما فهمیده اید که جلوی احساسات خود را گرفتن لزوماً شما را به چیزهایی که می خواهید نمی رساند. شما هنوز نمی دانید که با موضوعی که باعث ناراحتی شما شده است چگونه برخورد کیند. فکر کردن به این موضوع واقعاً به شما کمکی نخواهد کرد، برای اینکه فقط بیشتر شما را عصبی می کند. اصلاً مقدمه چینی لازم نیست، فقط باید در موردش صحبت کنید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز ماه در پنجمین خانه تان یعنی خانه خلاقیت قرار می‌گیرد و شما وسوسه می‌شوید کاری را انجام دهید که ذات واقعی‌تان را به نمایش بگذارد. این سخن به این معنی نیست که به خودتان سختی می‌دهید تا کاری را با شیوه ای متفاوت از روشهای خسته کنده کاریتان انجام دهید؛ بلکه بدین معنی است که وقت کافی اختصاص می‌دهید تا چیزی خلق کنید که واقعاً برایتان مهم باشد. این کار شاید مهم‌ترین تلاشتان باشد، چراکه با این کار می‌توانید با رفتار ژرف خود بر دیگران هم تاثیر بگذارید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما ممکن است احساس کنید که دارید به موفقیت دست پیدا می‌کنید اما شاید مسائل خاصی باشند که در این مورد نقش داشته باشند. با این وجود نباید از کار خود دست بکشید. شاید مجبور بشوید ساعتها برای آن وقت بگذارید. به وظیفه خود عمل کنید و از الهامات خود کمک بگیرید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما امروز خودتان تعیین می‌کنید که برنامه جدیدی را به فعالیت‌های معمولی روزانه خود اضافه کنید و در عمل کردن به این ایده جدید کاملاً آزاد هستید. قبول کردن راهنمایی‌های همکاران برایتان کمی سخت است، اما در چنین مواقعی بهترین کار است. آنها نه تنها چاره کار را بهتان نشان می‌دهند، بلکه به خاطر اینکه نصیحت‌شان را قبول کرده‌اید تحسین‌تان هم خواهند کرد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست در جنگی که پیش رو دارید میان آنچه که دوست دارید انجام دهید و آن کاری که بایدانجام دهید،‌ استقلال و بی نیازی به دیگران بر مسئولیت‌هایتان پیروز خواهد شد. اما این یک راه حل طولانی مدت نیست؛‌ این فقط واکنشی موقتی است در برابر اتفاقات اخیر؛‌ تصمیم ناخودآگاه و ناگهانی شما ممکن است آنقدر دیگری را ناراحت کند که او مانع برنامهها و پیشرفت‌های آینده شما شود. از این جنگ عقب نشینی نکنید که فقط کارها را دشوارتر و پیچیده‌تر خواهد کرد. اگر برای زمان طولانی‌تری بتوانید از مواجهه مستقیم با او خودداری کنید موفق‌تر خواهید بود. کمی فاصله گرفتن از این موقعیت به شما توانایی و نیروی جدیدی می‌دهد که بتوانید چشم اندازی جدید به زندگی داشته باشید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما با برنامه‌های پنهانی آشنا هستید، اما حالا با وجود ماه در دوازدهمین خانه شما مربوط به رازها، بهترین کار این است که هر چیزی را افشا نکنید. اما از تبادل نظر کردن در مورد محرکها و انگیزه‌های خود خودداری نکنید، برای اینکه اگر بخواهید به دیگران نشان بدهید که چه چیزی برایتان از همه چیز مهتر است، این کار آسان‌ترین روش است. شما نسبت به اعتقادات خود خیلی متعصب هستید. حتی اگر افراد دیگر امروز قادر نباشند دیدگاه‌های خود را با شما در میان بگذارند، در نهایت آنها به دیدگاه‌های قدرتمند شما احترام خواهند گذاشت.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز شاید آتش خوشی و لذت کمی فروکش کرده باشد، اما کاملاً خاموش نشده است. حتی اگر به نظر می‌رسد که سعی و تلاشتان بیهوده است اما باز هم تسلیم خوشی‌های زندگی نشوید. در عوض از آن به عنوان یک راه عبور تأمل برانگیز استفاده کنید تا بفهمید که دقیقاً از زندگی چه می خواهید. تهیه کردن یک فهرست اولین قدم برای مشخص کردن آرزوهایتان است.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست اینگونه به نظر می‌رسد که شما با رفتاری حرفه‌ای در حال پرداختن به مسائل هستید، اما روش ارتباط برقرار کردن شما روشی توأم با تظاهر است. مادامی که دیگران فکر کنند شما خیلی گرفتار هستید، ترجیح می‌دهند شما را تنها بگذارند. اما آنقدر هم که به نظر می‌رسد درگیر نیستید و شما بیشتر می‌خواهید خودتان را از حوادثی که در اجتماع، محل کار یا مدرسه می‌افتد دور نگه دارید. لزومی ندارد دور و بر خودتان مرزهایی غیر لازم را به وجود آورید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست حتی اگر شما خودتان هم کارهای انجام نشده‌ای داشته باشد، ولی امروز در خانه‌تان مشکلی پیش می‌آید که باید یه آن رسیدگی کنید. اتفاقی که اصلاً انتظارش را نداشتید ممکن است تمام برنامه‌های شما را تحت تأثیر خود قرار دهد. اما نگران برنامه‌ریزی‌های قبلی خود نباشید، چراکه با یک تلفن و یا سپردن به یک نفر مطمئن می‌توانید آنها راتغییر دهید. درعوض بدون اینکه پیش‌بینی کنید به کجا می‌روید، به دنبال ناشناخته‌ها بروید. البته کمی‌احتیاط و عدم اعتماد هم چیز خوبی است.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست باوجود اینکه کاملاً از شغل خود لذت می‌برید، ولی اگر شغلتان آسایش خاطری که خواهانش هستید را بهتان ندهد، کمی‌نگران خواهید شد. خوشبختانه کفه ترازو بیشتر به سمت منافع شما سنگینی می‌کند تا به سمت مشکلات مربوط به بی ثبانی و عدم امنیت. احتمالاً مسئولیت های شما تغییر خواهند کرد و وقتی که خوب مسیر جدید خود را شناختید حس بهتری پیدا خواهید کرد. در ضمن باقی ماندن در زمان گذشته مانع از برداشتن قدم‌های بعدی در آینده خواهد شد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما از یک مانع بزرگ و مهم رنج می‌برید و ناراحتید. مثل اینکه یک نفر مزاجم رویاپردازی‌های شما می‌شود و شما نمی‌توانید به راحتی در رویا و خیال فرور فته و خودتان را از ناراحتی و رنج برهانید. راه سریع و راحتی برای بیرون آمدن از این حال و هوای جدی وجود ندارد. خوشبختانه شما وقتی که یک بار خودتان را تسلیم معنویات کرده و حتی چند قدم کوچک در این راه بردایرید از اینکه این اوضاع به سرعت ناپدید می‌شوند متعجب خواهید شد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

جهت گرفتن فال حافظ، ابتدا نیت کرده، صلواتـﮯ ختم مـﮯ نمائیم.... سپس مـﮯ خوانیم :

اﮮ حافظ شیرازﮮ؛ بر من نظر اندازﮮ ، من طالب یک فالم ، تو کاشف هر رازﮮ ، بر من بنما رازﮮ

به حق شاخه نباتت... و قسم به قرآنـﮯ که در سینه دارﮮ، فال مرا بگشاﮮ...

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

:buff:طبق قرار قبلی، به نفر اول یک تصویر در دسترس نیست اهداء خواهد شد و به یکی از دوستانی که کیتوس زده اند و یا کامنت گذاشته اند نیز یک تصویر در دسترس نیست دیگر؛ که بر اساس قرعه کشی ِ تاپیک فال روز قبل این تصویر در دسترس نیست اهداء خواهد شد به کاربر عزیز : دلشاد :buff:

5 سپاس: garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥، دلشاد، jaj

• 3 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥، jaj

• ♥Rose♥

امتیاز دیروز منو نمیدی ؟! :5:
    2 سپاس: zrnznn، jaj

• zrnznn

نقل قول: ♥Rose♥
    امتیاز دیروز منو نمیدی ؟!

عزیزم هواسم هست...باید بمونی تا برادر جلال شامل عفو عمومی بشه و از تبعید برگرده ....:4:
    من مثبت نفر اول و دوم تاپیک دیروز رو میخوام بزارم به عهده ایشون...... :4:

2 سپاس: ♥Rose♥، jaj

• ♥Rose♥

نقل قول: zrnznn
    عزیزم هواسم هست...باید بمونی تا برادر جلال شامل عفو عمومی بشه و از تبعید برگرده ....
    من مثبت نفر اول و دوم تاپیک دیروز رو میخوام بزارم به عهده ایشون......

آخه چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟!!!! :79:
    من اول شدم دیگه فکر کردن نداره
    804

1 سپاس: zrnznn

• بچه مثبت

209 ,
    این مثبت‌ها خوردن نداره

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: بچه مثبت
    این مثبت‌ها خوردن نداره

راست میگه راست میگه خوردن نداره :29:
    آخه چطوری از گلوت میره پایین
    711

2 سپاس: zrnznn، بچه مثبت

• zrnznn

آخه چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟!!!!

:83: آخه ممکنه من مثبتم یادم بره....ولی اگر تو هم مشکل منو داشته باشی و یه طلب مثل من داشته باشی، باعث میشه که وقتی تو هی منو یادم میندازی منم همیشه یادم باشه تا مستر جلال برگرده و این مثبت ها رو بده...... :4:

1 سپاس: ♥Rose♥

• zrnznn

نقل قول: بچه مثبت
    این مثبت‌ها خوردن نداره

آخه چطوری از گلوت میره پایین 711

اتفاقا امروز گلوم درد گرفتم :2: الانم دارم یه لیوان شیر گرم میخورم 377

نمایش یا پنهان متنالبته دلیلش کلی داد و بیاد و بازی با برو بچ تو جشن تفلد بود و خوردن شرینی و خامه و ... تو این چند روز مهمون داریه نه خوردن +:4:

2 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥

• بچه مثبت

گلوم درد گرفتم
    470

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ♥Rose♥

آخه ممکنه من مثبتم یادم بره....ولی اگر تو هم مشکل منو داشته باشی و یه طلب مثل من داشته باشی، باعث میشه که وقتی تو هی منو یادم میندازی منم همیشه یادم باشه تا مستر جلال برگرده و این مثبت ها رو بده......

ای نامرد، چطور مثبت نفر امروزی رو یادت نرفت! 711
    اتفاقا امروز گلوم درد گرفتم

429
    البته دلیلش کلی داد و بیاد و بازی با برو بچ تو جشن تفلد بود و خوردن شرینی و خامه و ... تو این چند روز مهمون داریه نه خوردن +

این دلیل ظاهریشه ولی باطناً یه چیز دیگه س :86:

• zrnznn

ای نامرد، چطور مثبت نفر امروزی رو یادت نرفت!

ای بابا فاطمه میگم یادم نرفته.....گذاشتم با مثبت خودم، مستر بعد از سپری کردن دوران تبعیدش بیاد بده :5:
    تو دوس نداری همراه من باشی؟ شاید من بخوام میزان صبر و تحملت رو بسنجم هااااااا...شاید اگر تا اون زمان که مستر برگرده طاول بکشه، یدونه + بشه دو دونه ++ هاااا....گفته باشممممم....البته اینا احتمالاته........شایدم اصلا مستر به اعدام محکوم شد و برنگشت و نه تنها یه + بلکه صفر مثت هم نگیری....میل خودتتتتتت اگر میخوای من همین الان بهت امتیازتو میدم :buff:

• ♥Rose♥

zrnznn,
    آخه من به تو چی بگم :108:
    گناه داره ، حالا چرا اعدام! آخر ما خطایش را متوجه نگشته ایم !
    :51:

• 1 سپاس: zrnznn

• دلشاد

بر اساس قرعه کشی ِ تاپیک فال روز قبل این اهداء خواهد شد به کاربر عزیز : دلشاد

:84:
    تصویر در دسترس نیست
    :1:

• zrnznn

آخر ما خطایش را متوجه نگشته ایم

دادگاهش غیر علنی بید :4:
    دلشاد,:46:

• jaj

تصویر در دسترس نیست
    247