₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » خوش منظره‌ترین خیابان‌ها و جاده‌های جهان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » خوش منظره‌ترین خیابان‌ها و جاده‌های جهان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

خوش منظره‌ترین خیابان‌ها و جاده‌های جهان

2176 بازدید، 31 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

در نگاه اول و به طور معمول به خیابان‌ها و جاده‌ها تنها به عنوان راه‌های ارتباطی درون و برون شهری نگریسته می‌شود. اما از زمانی که انسان‌ها اوقات بیشتری را صرف عبور و مرور در اطراف خود کردند، رفته رفته نقش آنها نیز دچار تغییر شد، اما چگونه؟ در این مطلب قصد داریم به سراغ تعدادی از دیدنی‌ترین خیابان‌ها و جاده‌های جهان رفته و تأثیر متفاوت آنها را بر جهان پیرامون‌شان بررسی کنیم.

هیچ چیز لذت بخش تر از مشاهده‌ی منظره‌ای متفاوت و البته دیدنی نیست به خصوص زمانی که در حال سفر از یک مکان به مکان دیگری هستیم، به نظر شما این طور نیست؟ شاید خیلی از ما از رانندگی یا سفر در میان جاده‌های پرپیچ و خم و سرسبز شمال را به دلیل همین ویژگی دوست داریم. در ادامه تعدادی از خیابان‌های دیدنی و تأثیر گذاری که در گوشه و کنار جهان واقع شده‌اند را مشاهده خواهیم کرد، جاده‌هایی که به دلیل جذابیت و یژگی‌های خاص خود به شهرت و محبوبیت دست یافته‌اند.

10. جنگل بامبو، کیوتو، ژاپن

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

این جاده در ناحیه‌ی آراشیاما (Arashiyama) واقع شده که خود مملو از جاذبه‌های گردشگری است. جنگل بامبو یکی از محبوب‌ و معروف‌ترین نقاط این ناحیه و محیطی مناسب برای بازیابی سلامت روحی و البته تفریح و سرگرمی است. پیاده‌روی در مسیرهایی تعبیه شده در این جنگل که توسط هزاران درخت بامبو احاطه شده‌اند، حقیقتاً بهترین روش برای آرامش ذهن و جسم به شمار می‌رود. موهبتی که شاید در هیچ کجای جهان بدین صورت نتوان به آن دست یافت.

تصویر در دسترس نیست

9. حصارهای تیره (Dark Hedges)، ایرلند شمالی

اين جاده‌ی دیدنی در احاطه‌ی درختانی تماشایی قرار دارد، درختانی که در قرن هجدهم و توسط خاندان استوارت کاشته شده‌اند، جاده‌ای که گویی از دل داستان‌های پریان سربرآورده است. شاخه‌های مارپیچ و پرپیچ و خم این درختان صحنه‌ای دیدنی و تونلی خوشایند و تأثیرگذار خلق کرده است. هر چند افراد محلی این نقطه را مکانی جن زده و تسخیر شده به حساب می‌آورند، چرا که بارها همزمان با غروب و تیرگی آسمان، شبح خاکستری رنگ بانویی در این ناحیه مشاهده شده است.

تصویر در دسترس نیست

Heerstrasse. 8، بن، آلمان

هر بهار و معمولاً در ماه آوریل، خیابانی در شهر بن آلمان، غرق در شکوفه‌های صورتی رنگ درختان گیلاس می‌شود، خیابانی که به همین مناسبت به نام خیابان شکوفه‌های گیلاس نامیده می‌شود.در واقع این خیابان از زمانی به شهرت رسید که تصاویرمبهوت کننده‌ی آن در دنیای مجازی منتشر شد و از آن زمان تا کنون در سرتاسر دنیا مورد تحسین قرار گرفته و به شهرتی فراوان دست یافته است.

تصویر در دسترس نیست

7. ایووآ (Yvoire)، آلپ، فرانسه

ایووآ دهکده‌ای است که در ساحل دریاچه‌ی جِنیوا واقع شده و اغلب از آن به عنوان یکی از زیباترین دهکده‌های فرانسه یاد می‌شود. این دهکده‌ی خوش منظره در قرن چهاردهم بنیان نهاده شده و از معماری تاریخی و درخشانی برخوردار است. قدم زدن در خیابان‌های باریک ایووآ، احساسی بسیار خاص و دلنشین به انسان می‌دهد.

تصویر در دسترس نیست

6. بزرگراه ناکاسندو(Nakasendo)، ژاپن

جاده‌ای تاریخی که کیوتو را به اِدو (توکیوی مدرن) متصل می‌کند. این بزرگراه در قرن هفدهم ساخته شده و به امتداد 534 کیلومتر گسترده شده است. برخی از قسمت‌های آن در شکل اصلی خود و با همان سنگفرش‌های قدیمی باقی مانده‌اند، درحالی که بخش‌هایی از آن بازسازی شده و در میان نواحی خوش منظره و چشم اندازهایی زیبا امتداد یافته‌اند، مسیری که پیاده روی به یاد ماندنی را رقم خواهد زد.

تصویر در دسترس نیست

5. Rua Goncalo de Carvalho، پورتو آلگره، برزیل

این خیابان که 500 متر درازای آن است توسط درختانی سرسبز احاطه شده است. اگر از بالا به آن بنگریم سایه‌بانی سبزرنگ و پر طراوت را مشاهده خواهیم کرد که توسط بیش از صد درخت اقاقیای تماشایی شکل گرفته است، درختانی که خود در دهه‌ی 1930 کاشته شده‌اند. این اولین منطقه‌ی شهری در آمریکای لاتین است که به عنوان میراث محیط زیستی مورد توجه قرار گرفته و از آن حفاظت شد، به ویژه پس از آنکه تعدادی تاجر تصمیم داشتند تعدادی از این درختان را قلع و قمع کنند.

تصویر در دسترس نیست

4. بزرگراه شانگهای، شانگهای، چین

این بزرگراه شاید یکی از تأثیرگذارترین‌ها در نوع خود و در سطح جهان باشد. این بزرگراه بویژه شب هنگام و زمانی که غرق نور شده و می‌درخشد رویایی و شگفت انگیز به نظر میرسد. البته باید مشاهده‌ی منظره‌ی دیدنی آسمانخراش‌های منطقه‌ی پودونگ (Pudong) را هم به این جذابیت‌ها افزود. قطعاً با سفر در این بزرگراه حسی جالب و فوق مدرن به انسان دست خواهد داد.

تصویر در دسترس نیست

3. اسپلّو(Spello) ، آمبریا، ایتالیا

این دهکده‌ی زیبا و خوش منظره‌ی قرون وسطایی از شبکه‌ای از خیابان‌های باریک برخوردار است که گردشگران عاشق گم شدن در میان آنها هستند. این گم شدن خود خواسته فرصتی در اختیار آنان قرار می‌دهد تا در میان این مسیر رمانتیک قدم زده و به تحسین آثار معماری و تاریخی این ناحیه بپردازند. در بهار و تابستان این خیابان‌ها از رنگ‌های شاد و زنده اشباع می‌شوند چرا که گل‌های خوش رنگ و بو باز شده و این ناحیه را حتی خوشایند و فراموش‌نشدنی‌تر از همیشه می‌کنند.

تصویر در دسترس نیست

2. سن خوآن، پورتوریکو

سن خوآن کهن در قرن شانزدهم تأسیس شده و یکی از قدیمی‌ترین مناطق پورتوریکو به حساب می‌آید. در این منطقه بخش‌های متعددی وجود داشته که تحت حمایت سازمان یونسکو قرار گرفته‌اند. در سن خوآن، خانه‌های دیدنی و خیابان‌های تماشایی و منحصر بفرد ساخته شده از آجرهای آبی، دست به دست هم داده و یک فضای شهری تماشایی را به تصویر می‌کشند.

تصویر در دسترس نیست

1. خیابانی از بائوباب‌ها، مینابه (Menabe)، ماداگاسکار

شاید این خیابان در زمینه‌ی زیبایی و تجمل به پای خیابان‌های لوکس و جذاب شهر پاریس نرسد، اما در مقابل از چیزی به مراتب بهتر و درخشان‌تر بهره برده است. این جاده‌ی خاکی و نسبتاً بهم ریخته که مورونداوا (Morondava) در ساحل غربی ماداگاسکار را به بلونی (Beloni) متصل می‌کند، خود در محاصره‌ی درختان بلند، کمیاب و زیبای بائوباب قرار گرفته است. اگر چه این جاده‌ای ناهموار و پر دست‌انداز است، اما هنوز هم بهترین نقطه‌ی جهان برای تحسین این درختان بومی ماداگاسکار به شمار می‌رود.

3 سپاس: بچه مثبت، hadi04، دلشاد

• بچه مثبت

به خانم 209 هم یاد بده تاپیک خوش منظره بذاره :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: ♥Rose♥

• zrnznn

نقل قول: ♥Rose♥
    9. حصارهای تیره (Dark Hedges)، ایرلند شمالی

چند وقت پیش میخواستم تاپیک اینو بزارم ولی حوصله ام نکشید :4:

• ♥Rose♥

نقل قول: بچه مثبت
    به خانم 209 هم یاد بده تاپیک خوش منظره بذاره :bahone:

ینی خانم ... این شکلیه :bahone:
    ینی اونا واسه شوما خوش منظره نیستن
    351

• ♥Rose♥

نقل قول: zrnznn
    چند وقت پیش میخواستم تاپیک اینو بزارم ولی حوصله ام نکشید

ها ها ها :10:
    پس حوصله ت نمیاد تاپیک خوش منظره بزاری :4:

• hadi04

فقط ماداگاسکار کلی خاطره رو برام زنده کرد :4:
    خیلی زیبا بودن ممنون دخملکم :10:

• ♥Rose♥

نقل قول: hadi04
    فقط ماداگاسکار کلی خاطره رو برام زنده کرد
    خیلی زیبا بودن ممنون دخملکم

خواهش میکنم :46:
    ینی میخوای بگی ماداگاسکار رفتی؟ چه خاطره هایی؟!
    :4:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

ینی میخوای بگی ماداگاسکار رفتی؟ چه خاطره هایی؟!

آره با برو بچ سایت یه تور زیارتی رفتیم مسئول کاروان هم من بودم عکاس کاروان هم محمود بود کاکو محمود بیاد توضیح بده تازه همه چی هم با کاروان بود :bahone:

• ♥Rose♥

آره با برو بچ سایت یه تور زیارتی رفتیم مسئول کاروان هم من بودم عکاس کاروان هم محمود بود کاکو محمود بیاد توضیح بده تازه همه چی هم با کاروان بود

که اینطور، حالا عمو محمود این ستاره سهیل پرکار و زحمتکش رو از کجا پیدا کنم :buff: حالا که تشریف دارین خودتون زحمت بکشین توضیح بدهید :10:

• hadi04

که اینطور، حالا عمو محمود این ستاره سهیل پرکار و زحمتکش رو از کجا پیدا کنم حالا که تشریف دارین خودتون زحمت بکشین توضیح بدهید

دیگه بیشتر از این؟ تازه اهل و عیال مامان مریم اینا هم بودن جاتون خالی :4:

• ♥Rose♥

دیگه بیشتر از این؟ تازه اهل و عیال مامان مریم اینا هم بودن جاتون خالی

:89:
    خب پس حداقل عکسارو نشون بدین، نگو که نسخه ای از عکسا نداری :29:

• hadi04

خب پس حداقل عکسارو نشون بدین، نگو که نسخه ای از عکسا نداری

من فیلماشو دارم عکساش دست محموده :4:

• ♥Rose♥

من فیلماشو دارم عکساش دست محموده :4:

چه بهتر، پس همون فیلمارو نشون بده :93:

• hadi04

چه بهتر، پس همون فیلمارو نشون بده

زبون اصلیه باید ترجمه بشه :4: البته چند تا عکس از اون دختره که عاشق مجی شده بود رو دارم ولی نمیشه بذارم خیلی ... :4:

• ♥Rose♥

زبون اصلیه باید ترجمه بشه البته چند تا عکس از اون دختره که عاشق مجی شده بود رو دارم ولی نمیشه بذارم خیلی ...

شما نشون بده، من خودم ترجمه میکنم :10:
    مجی که خیلی وقته بی مهر شده پیداش نیست
    تا حالا چندتا دختر قال گذاشته معلوم نیست!
    :bahone:

• hadi04

شما نشون بده، من خودم ترجمه میکنم
    مجی که خیلی وقته بی مهر شده پیداش نیست
    تا حالا چندتا دختر قال گذاشته معلوم نیست!

خودت خواستیا :
    نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    این خود دخترست

تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

اینم مادر دخترست اونم که پشت به دوربینه خاله دخترست
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

اینم دختره وقتی اولین بار مجی رو دید
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

• ♥Rose♥

این خود دخترست
    اینم مادر دخترست اونم که پشت به دوربینه خاله دخترست
    اینم دختره وقتی اولین بار مجی رو دید

:13: تبریک میگم به انتخابش :bahone:
    نمایش یا پنهان متنخدا خفت نکنه، نصفه شبی ترکیدم
    :23: :23: :23:

• hadi04

تبریک میگم به انتخابش

البته مجی رو دختره انتخاب کرده بود قرار بود بهم برسن مجی مخالفت کرد میخواستن با نیزه ... خلاصه ما نذاشتیم ولی بعد از اینکه مجی جواب منفی داد دل در گرو دختره گذاشته بود و وقتی که برگشتیم عاشق شده بود تا دو ماه هیچی نمیخورد :4:
    نمایش یا پنهان متن
    خدا خفت نکنه، نصفه شبی ترکیدم

:23: :23:

• ♥Rose♥

البته مجی رو دختره انتخاب کرده بود قرار بود بهم برسن مجی مخالفت کرد میخواستن با نیزه ... خلاصه ما نذاشتیم ولی بعد از اینکه مجی جواب منفی داد دل در گرو دختره گذاشته بود و وقتی که برگشتیم عاشق شده بود تا دو ماه هیچی نمیخورد

طفلی چه داستان غم انگیزی داشته :79:
    آخه این بچه رو چه به ماداگاسکار!
    میگم چرا نمیادا ! نگو شکست عشقی خورده، دل و دماغ نداره اونم از نوع شیرازی :bahone:
    آخی طفلکی
    362

• hadi04

طفلی چه داستان غم انگیزی داشته
    آخه این بچه رو چه به ماداگاسکار!
    میگم چرا نمیادا ! نگو شکست عشقی خورده، دل و دماغ نداره اونم از نوع شیرازی
    آخی طفلکی

البته این ماجرا برای چندین سال پیشه بعد از اون مجی تا الان صدها دختر رو پیچونده چلونده و .... :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: