₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ شنبه ١١ اَمرداد ۱۳۹۳
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ شنبه ١١ اَمرداد ۱۳۹۳

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ شنبه ١١ اَمرداد ۱۳۹۳

1060 بازدید، 28 پست، نویسنده: jaj

• jaj

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما به تازگی صحبت‌های خود را نسنجیده و بدون فکر بیان می‌کنید، اول به سخنانی که در رابطه با دیگران می‌خواهید بر زبان بیاورید فکر کنید و سپس آنها را ابراز کنید. در رابطه با پیشنهادهایی که در زمینه اجتماعی و یا حتی شخصی به شما می‌شود کمی‌سریع تر تصمیم گیری کنید، زیرا با تامل زیاد در رابطه با هر موضوعی تنها فرصت‌های طلایی زندگی‌تان را از دست می‌دهید. توصیه می‌کنیم خود را عادت دهید که تصمیم گیری‌هایتان را به تعجیل بیاندازید، زیرا هر روز و همیشه برای شما پیش نهادهای عالی و خوبی وجود ندارد پس از هر فرصتی نهایت استفاده را ببرید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست ممکن است امروز احساس چندان مثبت و خوبی نداشته باشید حتی اگر بتوانید اهداف و چشم انداز بسیار خوبی برای خود تصور کنید. این به خاطر این است که شما امروز بیش از همیشه واقع بین هستید و همچنین می‌توانید مشکلات و موانع را ببینید. ممکن است به خاطر تردیدهای درونی با خودتان درگیری داشته باشید. خوشبختانه این حس بدبینی تان زیاد دوام نخواهد آورد؛ مخصوصا اگر قبل از اینکه در زندگی تان با موانع و مسائل جدی مواجه شوید آنها را تصور کرده و برایشان راه حلی بیابید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما افکار ارزشمندی در ذهن خود دارید، اما واقعاً برای تصمیمات اخیر خود هیچ دلیل و مناسبت خاصی ندارید. اما شما احساس می‌کنید در محدودیت‌های مالی خود کمی‌گیر افتاده‌اید، ولی سعی نکنید که تمام حساب‌های خود را خرج کنید. شما دنبال یک راه حل می‌گردید و می‌خواهید همین الان هم آن را پیدا کنید. متأسفانه عجله به خرج دادن هیچ کمکی نمی‌کند، به آرامی‌و با احتیاط حرکت کردن اگرچه زیاد جالب نیست، ولی مطمئن باشید که سازنده‌تر است.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست همچنانکه سال قدیمی می گذرد رویاهای جدید برایتان امید را به ارمغان می آورند. اما این درباره شکست نیست به خاطر اینکه شما تاب و تحمل تمرکز کردن بر روی اهداف تان ندارید. گذشته را فراموش کنید؛ به پیش رو و آینده ای موفقیت آمیز نگاه کنید. با وجود اینکه ممکن است این کار برای لحظاتی طول بکشد تا احساس کنید که اگر دوباره پیشرفتی حاصل کردید این نعمت را از دست نمی دهید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست عصبانیت غیر منتظره شما کمی تحلیل رفته و تبدیل به رنجشی شده است که دیگر بیشتر از این ادامه نخواهد داشت. امروز بهرام و پلوتو می‌توانند احساسات شما را تحریک کنند. خوشبختانه فعالیت کردن طبق اهدافتان نسبت به قبل برایتان راحت‌تر شده است. دنبال کردن غرایز خود اکنون بهترین سلاح در مقابل نگرش‌های منفی می‌باشد. انتخاب راه طولانی مطمئناً بهترین گزینه شماست.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز اگر یک فرد توانا و قدرتمند بر شما سخت گیری کند، این تعامل و برخورد رودررو و دونفره ممکن است به مذاق شما خوش نیاید. خوش بختانه هم اکنون تعاملات افراد گروه خیلی مهربانانه تر شده است، اما حالا که خورشید در یازدهیمن خانه تان یعنی خانه دوستان به پلوتو ملحق شده است، هر فردی نیز میزان شور و هیجان خاص خودش را دارد. به جای اینکه فکر و حواس خود را روی افراد دیگر متمرکز کنید، تا جایی که امکان دارد بیشتر از آنها به احساسات خود توجه کنید. متمرکز کردن انرژی خود بر روی چیزهای مثبت بیشتر از آن چیزی که فکر می‌کردید بهتان کمک می‌کند.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز آمادگی این را داشته باشید که یک فرشته واد زندگی‌تان شود!! اصلاً ممکن است این فرد را قبلاً هم دیده باشید. ژوپیتر در هفتمین خانه تان یعنی خانه افراد خاص قرار دارد و اطرافیان شما بیشتر از قبل از شما حمایت می‌کنند، ولی ناگهان خورشید وارد این چرخه شده و همه چیز را به هم ریخته و درهای شانس و فرصت را به روی شما می‌بندد، در این بین دوستانتان هم حمایت‌های خود را از شما دریغ می‌کنند!

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز ممکن است که توجه زیادی به کارتان نداشته باشید،‌ مخصوصا اگر مجالی برای بودن با دوستان‌تان در وقت استراحت داشته باشید؛ همچنین مایل هستید ایده‌هایتان را که درباره تغییرات بزرگ و اساسی در آینده است با دیگران در میان بگذارید. حتی اگر آنها آنطور که شما فکر می‌کنید عملی نباشند. خوشبختانه، هنوز آنقدر مهم نیستند که بخواهید برایشان طرحی بریزید، اما می‌توانید فقط با دوستان تان کمی درباره آنها خیال بافی کنید تا لحظات شاد و مفرحی داشته باشید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما به همان سرعتی که بهبودی خودتان را باز یافته‌اید، زبان شوخ و بذله گوی خود را نیز بازیافته‌اید. خوشبختانه شما هنوز به اندازه کافی جذابیت دارید و می‌توانید از طعنه و ریشخند دور بمانید. واقع بینی شما می‌تواند بر افکارتان تأثیر بگذارد و قضاوت‌های شما نیز از این قاعده مستثنی نیست. پس کمتر حرف بزنید و بیشتر کار کنید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست اکنون تضاد و تعارض بین شخصی ترین بیانات و اظهارات شما و عمیق ترین آرزوهای نامشخصتان ممکن است شما در چرخه بد و نامطلوبی قرار دهد. هیچ راه آسانی برای فرار از این چرخه وجود ندارد، پس به خودتان قول دهید به جای پیروی کردن از عقلتان از قلب خود پیروی کنید. فراموش نکنید که آسیب پذیر بودن و ضعیف بودن هیچ جذابیتی ندارد، پس اگر برای امنیت داشتن مجبور بودید محدودیت‌های عاطفی خود را حفظ کنید از انجام دادن این کار نترسید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز روابط دوستانه شما صمیمی‌تر می‌شود، برای اینکه خورشید هشتمین خانه تان که خانه دوستی و صمیمیت است را ملاقات می‌کند. شما دوست دارید از نظر جسمانی و حسی، در موقعیتی قرار بگیرید که بتوانید احساسات عمیق خود را ابراز کنید. اجتناب کردن از ابراز احساسات اگرچه راحتی و آسایش‌تان را به همراه دارد، اما در طولانی مدت استراتژی خوبی نخواهد بود.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما امروز هر چیزی را که انتخاب کنید باز چیز دیگری می‌خواهید!! اگر تصمیم بگیرید که یک روز کامل را در خانه و با خانواده تان بگذرانید، بعد می‌گویید: "ای کاش بیرون از خانه می‌رفتم و با فعالیتهای اجتماعی مشغول می‌شدم"! اما اگر با رضایت دعوتی را بپذیرید، بعد می‌گویید که ای کاش در لحظه آخر قبول نکرده بودم! اگر شما بتوانید یک بار تضادهای احساسی درونی خود را قبول کنید، آن وقت مهم نیست که چه کار می‌کنید یا به کجا می‌روید. خوشبختانه الان شما می‌توانید در هر مکانی رضایت کامل را بیابید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

جهت گرفتن فال حافظ، ابتدا نیت کرده، صلواتـﮯ ختم مـﮯ نمائیم.... سپس مـﮯ خوانیم :

اﮮ حافظ شیرازﮮ؛ بر من نظر اندازﮮ ، من طالب یک فالم ، تو کاشف هر رازﮮ ، بر من بنما رازﮮ

به حق شاخه نباتت... و قسم به قرآنـﮯ که در سینه دارﮮ، فال مرا بگشاﮮ...

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

:buff:طبق قرار قبلی، به نفر اول یک تصویر در دسترس نیست اهداء خواهد شد و به یکی از دوستانی که کیتوس زده اند و یا کامنت گذاشته اند نیز یک تصویر در دسترس نیست دیگر؛ که بر اساس قرعه کشی ِ تاپیک فال روز قبل این تصویر در دسترس نیست اهداء خواهد شد به کاربر عزیز : zrnznn :buff:

4 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، دلشاد، garfild

• ♥Rose♥

:97:

این خانم مهندس یه موثبت بمن نداده ها
    لطفا مسئولین رسیدگی نمایند
    با تچکر

1 سپاس: jaj

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست
    :37:

• jaj

تا اطلاع ثانوی به هیچ کس مثبت نمیدیم :4:
    1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: jaj
    تا اطلاع ثانوی به هیچ کس مثبت نمیدیم

ای نامردا 804
    پس امتیاز نفر اولی دیروزی هم ازش پس بگیرین
    :19:

2 سپاس: zrnznn، jaj

• zrnznn

نقل قول: ♥Rose♥
    پس امتیاز نفر اولی دیروزی هم ازش پس بگیرین

:83: وایسا ببینم تو کجا دیروز نفر اول شدی؟

2 سپاس: ♥Rose♥، jaj

• ♥Rose♥

نقل قول: zrnznn
    وایسا ببینم تو کجا دیروز نفر اول شدی؟

مهندس جون با دقت بخون 711
    دیروز گارفیلد مهربان اول شد دیگه، بهش دادی، ولی من روز قبلش شدم بهم ندادی
    804

2 سپاس: zrnznn، jaj

• zrnznn

♥Rose♥, :62: بیا دادم بروووووووووووووووووووووو :101:
    دیگه ببینم چی میخوای؟!

2 سپاس: jaj، ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: zrnznn
    بیا دادم بروووووووووووووووووووووو
    دیگه ببینم چی میخوای؟!

مرسی مرسی :93: نزن رفتممممممممممممممم351
    حالا موهاتو نکن :6:
    چیزی نمیخوام فقط حقمو خواستم دیگه
    :9:

2 سپاس: jaj، zrnznn

• jaj

تصویر در دسترس نیست

:bahone:

• ♥Rose♥

jaj,
    محبوبیت های منو چرا از پسِ پرده آوردی بیرون؟! :bahone:

• jaj

♥Rose♥,
    اینقدر مهندس رو دچار سر در گمی کردی که به جای پنج شنبه چهرشنبه رو داده بهت

تازه من همون کاری رو کردم که خودت انجام داده بودی :bahone:

• ♥Rose♥

اینقدر مهندس رو دچار سر در گمی کردی که به جای پنج شنبه چهرشنبه رو داده بهت

:bahone:
    تازه من همون کاری رو کردم که خودت انجام داده بودی

من کاری نکردم بوخودا !! 451

• zrnznn

چرا الکی الکی منو محکوم به اشتباه و سردرگمی می کنید؟:4:
    من کاملاً درست دادم ....برادر جلال اون عکست هم کاملاً فتوشاپه:4:

2 سپاس: jaj، ♥Rose♥

• jaj

من کاری نکردم بوخودا !!

اسنادش هم موجوده
    zrnznn,
    711

• ♥Rose♥

برادر جلال خجالت بکش، همون حقته که به اعدام محکوم بشی :19:

• jaj

برادر جلال خجالت بکش، همون حقته که به اعدام محکوم بشی

تنها چیزی که از من دلجوی می کرد امید نیستی پس از مرگ بود

فکر زندگی دوباره مرا می ترسانید

من هنوز به این دنیای که در آن زندگی می کردم،

انس نگرفته بودم ،دنیای دیگر به چه درد من می خورد. 375 378

2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥

• zrnznn

jaj,
    :86: دیگه امکاناته ...چه کنم!:9:

2 سپاس: ♥Rose♥، jaj

• ♥Rose♥

آقا من نمیدونم یک موثبت برای چهارشنبه 8 امرداد و یکی هم امشب یعنی شنبه 11 امرداد باید بهم تقدیم بنمایید :29:
    هر دویتان اشتباه نموده اید :10:

اسنادش هم موجوده

آخه این چه ربطی به امتیاز فال دارد عایا ؟! 403
    تنها چیزی که از من دلجوی می کرد امید نیستی پس از مرگ بود

فکر زندگی دوباره مرا می ترسانید

من هنوز به این دنیای که در آن زندگی می کردم،

انس نگرفته بودم ،دنیای دیگر به چه درد من می خورد.

آخی ، مثل اینایی که شکست عشقی خوردن نوشتی :bahone:

• jaj

آخی ، مثل اینایی که شکست عشقی خوردن نوشتی

نه بابا
    منو چه به این جلافتا :bahone:
    یه بار خواستم یه تریپ 545 563 بیام

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: