ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هنرنمایی دختر خجالتیه لندنی
tiktik
یکم قدیمیه ولی جالبه
نوجوانی که سابقا آنقدر خجالتی بود که از رفتن به مهمانی اجتناب می کرد و نمی توانست در کلاس صحبت کند ، اکنون از طریق سایت یوتوب تبدیل به یک ستاره اینترنتی شده است.
اما پیکلز 18 ساله ، بعد از سالها تلاش برای کنار آمدن با استرس های اجتماعی با انتشار ویدئوهای آموزشی گریم در شبکه اجتماعی بالاخره شجاعت از دست رفته خود را پیدا کرد.
خانم اما پیکلز 18 ساله با انتشار عکس هایی از خودش نشان داده که چه مهارت فوق العاده ای در زمینه گریم سینمایی دارد. به گزارش نازوب تصاویر منتشر شده از وی در یوتویوب تا کنون بیش از 1.5 میلیون بازدیدکننده داشته است.این دختر نوجوان سابقا به قدری خجالتی بود که از حضور در جمع وحشت داشت و حتی نمیتوانست در کلاس درس به سوالات معلمان پاسخ دهد. اما او اکنون به یک پدیده اینترنتی تبدیل شده است
طبق گفته پیکلز او از کودکی تحت تاثیر قدرت گریم قرار گرفته بود که می توانست تغییر شکل شگرفی در افراد پدید آورد.
او اولین بار از پف زیر چشمش ناراضی بود و سعی کرد با کانسیلر مادرش آن را بپوشاند و بعد احساس کرد که بینی بزرگی دارد و کشف کرد تکنیک هایی وجود دارد که می تواند آن را کوچکتر نشان دهد.
به خاطره عکسا عذر میخوام مجبور بودم از سایتایه مختلف جمعشون کنم.
zrnznn
عکس اولیش از همه ناز تر بود
tiktik
او اولین بار از پف زیر چشمش ناراضی بود و سعی کرد با کانسیلر مادرش آن را بپوشاند و بعد احساس کرد که بینی بزرگی دارد و کشف کرد تکنیک هایی وجود دارد که می تواند آن را کوچکتر نشان دهد.
عکس اولیش از همه ناز تر بود
تکنیکاشو تو فیلمایه یوتوب آموزش داده تخصص من نبود دیگه دنبالش نرفتم
jaj
اسم نمی برم اصرار نکنید
دلشاد
garfild
Holtek
هر نگاه مي كنم ميبينم شبيه جيوواني نيست
tiktik
اسم نمی برم اصرار نکنید
اقا اسم نبر قصدش این بود شبیش بشه
آخرین ورود: امروز, 07:39