₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ چهارشنبه ١۵ اَمرداد ۱۳۹۳
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طالع بینی و فال روزانه » دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ چهارشنبه ١۵ اَمرداد ۱۳۹۳

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

دوستِ عزیزُم، بیا فالت بگیرُم ░▒▓██▓▒░ چهارشنبه ١۵ اَمرداد ۱۳۹۳

1275 بازدید، 10 پست، نویسنده: jaj

• jaj

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما بعضی وقتها حتی زمانی که حس خوبی دارید خیلی بی عاطفه می شوید. البته منظور این نیست که فرد بی تفاوتی هستید؛ بلکه مشکل اینجاست که شما شاید نتوانید احساس افراد دیگر را درک کنید. اما امروز شما بیش از اندازه به احساسات افراد دیگر توجه می کنید تا کاری کنید آنها حس بهتری داشته باشند و در نتیجه احساس شما نسبت به خودتان نیز بهتر می شود. احساس مسئولیت کردن در قبال مشکلات افراد دیگر اول از همه شما راتبدیل به یک قهرمان می کند و اما اگر بیشتر ادامه دهید بعدها بدیهی است که تبدیل به وابستگی بینتان وکشمکشهای شدید شود.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز یک فرد پرهیجان و پرشور و نشاط می‌تواند در زندگیتان نقش خیلی مهمی‌ داشته باشد، شاید شما در ابتدا سعی کیند که از او دور شوید، اما نیازی به فاصله گرفتن نیست. مطمئناً شما قصد دارید از روابط ساده دوستانه لذت ببرید، اما الان خودتان هم می‌دانید که فرصتی نصیبتان شده که به یک رابطه دوستانه جدید شکل دهید، این رابطه می‌تواند ذهنتان را باز کرده و بهتان درس بدهد. از وارد شدن به تجربه‌های خاص و جدید اجتناب نکنید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما لزوماً کسی نیستید که در مورد مسائل خصوصیتان صحبت کنید، اما ماه جدید در چهارمین خانه‌تان ممکن است شما را تشویق کند تا در مورد نیازهای شخصی‌تان صحبت کنید. حتی اگر این کار آسان نباشد، وقتی شما با وارد کردن شخص دیگری به مسائل شخصیتان، آسیب پذیری خود را نشان می‌دهید، حتماً به نتیجه‌ای خواهید رسید. بی پرده سخن بگویید، برای اینکه اگر شما خیلی مشخص در مورد احساسهایتان صحبت کنید، خیلی سریع به نتایج مثبتی خواهید رسید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست مثل اینکه دیروز در گروهتان شما تنها فردی بودید که توانستید از عقایدتان دفاع کنید. وقتی که می‌بینیم افراد دیگر از عقاید خود مثل بقیه چیزهای بی اهمیت بی توجه رد می‌شوند، واقعاً ناراحت کننده است. خوشبختانه شما این توانایی را دارید که برای ابراز وجود کردن تا موقعی که زمان مناسب فرا برسد صبر کنید. حالا که ماه نشانه شما را ترک می‌گوید و وارد برج هم جوارتان یعنی عقرب می‌شود، وقت خوبی است که آنچه در ذهنتان می‌گذرد را مطرح کنید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما چه بچه داشته باشید چه نداشته باشید امروز مجبورید نقش پدر و مادر را بازی کنید!! توجه کردن به کارهای خانه یا دنبال کردن قولی که به یکی از اعضای خانواده داده بودید شما را از مسئولیتهایتان در محل کار دور می‌کند. بحث در این نیست که برای انجام دادن کارهایتان حتما باید کسی بهتان یادآوری کند. بلکه موضوع این است که شما قادر نیستید به تمام حرفهایی که قبلا زده بودید عمل کنید! وظایف خود را اولویت بندی کنید و آن کاری که بهتر از همه است را انجام دهید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز شما در حالت و خلق خوشی و تفریح هستید و خوشبختانه بیش از آنکه فکرش را بکنید این کار راحت است. تنها مشکل وقتی است که این نکته را کشف می‌کنید بیشتر از آنکه انتظار داشته باشیداین کار پیچیده و دشوار است. انرژی قبلی خود را برای موضوعات ساده و بی اهمیت هدر ندهید؛ فقط با نور درونی و راهنمای خود در روز پیش بروید و صبر کنید تا این دشواری‌ها بگذرند.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست امروز میزان عصبانیت شما بیشتر می‌شود، چراکه در فکر انجام دادن کار غیر معمول و عجیب غریبی هستید و این موضوع شما را می‌ترساند. باتوجه به همکاری اورانوس و عطارد شما از یکنواختی‌های روزمره نیز فرار می‌کنید. فراموش نکنید که باید به افراد دیگر هم بگویید که چه کاری می‌خواهید انجام دهید. اگر این کار را نکنید شانس موفقیتتان کمتر خواهد شد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شما کارهای تحقیقاتی خیلی کمی برای انجام دادن دارید، چراکه بررسی کردن تمام وقایع را در دستور کار خود ندارید. یک نفر از شما انتظار دارد زودتر تصمیم بگیرید، اما تا موقعی که نفهمیده‌اید واقعاً چه پیش امده در برابر این فشار تسلیم نشوید. صبور باشید و به هرجا که حِس‌تان شما را هدایت می‌کنید بروید. فراموش نکنید که حتی کوچکترین و کم اهمیت ترین جزئیات می‌تواند چیز مهمی‌باشد که که شما به آموختنش نیاز دارید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست شاید این روزها شما دوست داشته باشید که رابطه نزدیکتری با افراد خانواده‌تان داشته باشید. ممکن است شما فکر کنید که در تصمیم گیری‌هایتان شکست خورده‌اید، برای اینکه زندگی طبق انتظارات شما پیش نمی‌رود. اما مقایسه کردن آرزوهای قبلی‌تان با واقعیت حاضر کار اشتباهی است؛ این دو مقوله کاملاً با هم متفاوتند. زندگی کردن در زمان حال بهتر از سفر کردن در گذشته است.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست اگرچه امروز به مشتاقی روزهای قبل نیستید، اما فرصتی پیش می‌آید که همه چیز به روال همیشگی خود برگردد. اکنون، حداقل،‌ می‌توانید احساس کنید که تغییری از گوشه و کنار دارد بوجود می‌آید. به جای اینکه بایستید و ببینید که بعدا چه اتفاقی می‌افتد،‌ شروع کنید و برنامه‌ای بریزید که ببینید در آینده چه کار می‌خواهید بکنید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست اگرچه امروز رویاهای شما کاملاً غیرواقعی هستند، ولی شما دوست ندارید از آنها دست بکشید. درحقیقت شما خیلی هیجان زده شده‌اید. شما خودتان فکر می‌کنید که رویاهایتان کاملاً واضح و روشند، اما در حیقیت از تاثیراتی که دیگران بر شما گذاشته‌اند اطلاع ندارید. باوجود این هروقت که با طرفداران خود صحبت می‌کنید و نظر آنها را می‌پرسید حتماً به حرفشان هم گوش بدهید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست تضاد عجیبی بین کارهایی که خودتان دوست دارید انجام دهید و کارهایی که دیگران از شما انتظار دارند انجام دهید وجود دارد و این موضوع می‌تواند باعث بلاتکلیفی در شما بشود. شما کاملاً نمی‌توانید بفهمید که اگر هر عکس‌العملی را تلافی کنید چه اتفاقی می‌افتد، اما اگر فکر کنید که چه کاری درست است باعث می‌شود خیلی از چیزهای مهم را از دست بدهید. فراموش نکنید که تجزیه و تحلیل شما باید عقلانی باشد؛ فقط اجازه بدهید که غریزه شما راهنمایتان باشد، در این صورت به مسیر درستی هدایت می‌شوید.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

جهت گرفتن فال حافظ، ابتدا نیت کرده، صلواتـﮯ ختم مـﮯ نمائیم.... سپس مـﮯ خوانیم :

اﮮ حافظ شیرازﮮ؛ بر من نظر اندازﮮ ، من طالب یک فالم ، تو کاشف هر رازﮮ ، بر من بنما رازﮮ

به حق شاخه نباتت... و قسم به قرآنـﮯ که در سینه دارﮮ، فال مرا بگشاﮮ...

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

:buff:طبق قرار قبلی، به نفر اول یک تصویر در دسترس نیست اهداء خواهد شد و به یکی از دوستانی که کیتوس زده اند و یا کامنت گذاشته اند نیز یک تصویر در دسترس نیست دیگر؛ که بر اساس قرعه کشی ِ تاپیک فال روز قبل این تصویر در دسترس نیست اهداء خواهد شد به کاربر عزیز : zrnznn :buff:

7 سپاس: ♥Rose♥، Holtek، pAshMak، Kishe Mehr، دلشاد، garfild، zrnznn

• ♥Rose♥

تصویر در دسترس نیست

نقل قول: jaj
    شما چه بچه داشته باشید چه نداشته باشید امروز مجبورید نقش پدر و مادر را بازی کنید!!

453
    نمایش یا پنهان متنینی پدرمادر کی باشم! :bahone:

2 سپاس: Holtek، jaj

• Holtek

:1:
    تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: jaj، ♥Rose♥

• jaj

من گفتم امشب فالو دیر بزنم برای اونایی که فردا صبح زود سایت میان
    انگار همه هستند :4:

3 سپاس: ♥Rose♥، Kishe Mehr، zrnznn

• ♥Rose♥

انگار همه هستند

:83:
    آقا من که چند روز نیومده بودم :12:
    بی خوابیه دیگه چه کنیم، حوصله ام بدجوری سر رفته
    :4:
    نمایش یا پنهان متنیه بچه بیاد، من نقش پدر مادرشو بازی کنم، خودمم سرگرم بشم :83:

1 سپاس: jaj

• Kishe Mehr

مرسی کاکو 1189
    انگار همه هستند :4:

پراکنده و نامنظم مثبتها را درو کنید تا مقداری از مثبت ها باقی بماند و خوشه چین ها هم بهره ای ببرند.
    سیمین دانشور در مراجعه به تاپیکهای فال ِ بوفی :24:

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست
    :8:

• zrnznn

: zrnznn

با تچچکررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر :9: