کلا توی کشور ما لخت خوابیدن جالب نیست یادمه زمان جنگ با قطار میرفتیم اهواز ، توی کوپه ما یک بابایی بود که خوابش نمیبرد و در اخر گفت من عادت دارم لخت کنم و با شورت بخوابم ، امری که امکانش نبود در فرهنگ امروزی جامعه ایران عادت به لخت خوابیدن مشکلات زیادی بهمراه داره . از طرف دیگه بیشتر دوستان اینجا مجرد هستند و فکر میکنند اگه متاهل باشند دیگه همه کار میتونند بکنند انشاا.... ازدواج بکنید و وقتی بچه دار شدید یادی از من میکنید اونجا متوجه میشد که اگه دوران مجردی با یک شلوار راحتی میخوابیدید حالا از ترس بچه ها باید دوتا شلوار بپوشید :4:
اون بچه ای که میفهمه نباید بیاد توی اتاق خواب والدین معمولا بیاد بایدسنش بیشتر از 10 سال باشه . بچه زیر این سن هر لحظه امکان داره بیاد کنار والدینش ، بارها شده که توی خواب میبینم که مهدیار بغلم خوابیده یا داره صدام میزنه هر بار هم به یک بهانه یک بار اب میخواد یک بار میترسه یکبار جیش داره یکبار پاش میخواره واقعا نمیشه و نباید در اتاق رو بست
اون بچه ای که میفهمه نباید بیاد توی اتاق خواب والدین معمولا بیاد بایدسنش بیشتر از 10 سال باشه . بچه زیر این سن هر لحظه امکان داره بیاد کنار والدینش ، بارها شده که توی خواب میبینم که مهدیار بغلم خوابیده یا داره صدام میزنه هر بار هم به یک بهانه یک بار اب میخواد یک بار میترسه یکبار جیش داره یکبار پاش میخواره واقعا نمیشه و نباید در اتاق رو بست
lion1360
من کی گفتم بد پارمیس
علیرضا
pAshMak
بشرطی که عضلات رومن ریز یاجان سینا روداشته باشیم
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
یادمه زمان جنگ با قطار میرفتیم اهواز ، توی کوپه ما یک بابایی بود که خوابش نمیبرد و در اخر گفت من عادت دارم لخت کنم و با شورت بخوابم ، امری که امکانش نبود
در فرهنگ امروزی جامعه ایران عادت به لخت خوابیدن مشکلات زیادی بهمراه داره
.
از طرف دیگه
بیشتر دوستان اینجا مجرد هستند و فکر میکنند اگه متاهل باشند دیگه همه کار میتونند بکنند
انشاا.... ازدواج بکنید و وقتی بچه دار شدید یادی از من میکنید اونجا متوجه میشد که اگه دوران مجردی با یک شلوار راحتی میخوابیدید حالا از ترس بچه ها باید دوتا شلوار بپوشید :4:
pAshMak
خب محس جان اتاق خواب چیزی داره به نام در که میشه قفلش کرد
درضمن وقتی بچه ها بدونن نباید بدون اجازه وارداتاق خواب دیگران بشن
فکرنمیکنم مشکلی پیش بیاد
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
درضمن وقتی بچه ها بدونن نباید بدون اجازه وارداتاق خواب دیگران بشن
فکرنمیکنم مشکلی پیش بیاد
اون بچه ای که میفهمه نباید بیاد توی اتاق خواب والدین معمولا بیاد بایدسنش بیشتر از 10 سال باشه . بچه زیر این سن هر لحظه امکان داره بیاد کنار والدینش ، بارها شده که توی خواب میبینم که مهدیار بغلم خوابیده یا داره صدام میزنه هر بار هم به یک بهانه یک بار اب میخواد یک بار میترسه یکبار جیش داره یکبار پاش میخواره
واقعا نمیشه و نباید در اتاق رو بست
pAshMak
واقعا نمیشه و نباید در اتاق رو بست
پس تقصیرخودته محسن...لووووووووس بارش اوردی
بخدامن ازهمون کوچیکی یادم نمیاداتاق خواب مامانم اینا رفته باشم
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→