₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ایران باید پرچم خود را از جزیره ابوموسی بردارد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ایران باید پرچم خود را از جزیره ابوموسی بردارد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ایران باید پرچم خود را از جزیره ابوموسی بردارد

1371 بازدید، 8 پست، نویسنده: lion1360

• lion1360

تصویر در دسترس نیست

در بخش دیگری از نامه نماینده امارات به بان کی مون آمده است: دولت ما هرساله از ایران خواسته است تا با ارجاع مسئله ی جزایر سه گانه خلیج ع ر ب ی به مجامع بین المللی موافقت کند تا به راه حلی در یک چارچوب زمانی برسیم.

خبرگزاری کونا کویت نوشت: امارات متحده عربی از ایران به دلیل برافراشتن پرچم خود در جزیره ابوموسی به سازمان ملل شکایت کرد.

به گزارش «انتخاب»، در نامه سفیر امارات در سازمان ملل به بان کی مون آمده است: دولت امارات به شدت به این اقدام ایران که نقض اشکار تفاهم نامه 1971 بین دو کشور است اعتراض می کند.

در ادامه این نامه آمده است: براساس تفاهم نامه 1971 حاکمیت جزیره ابوموسی یا هر قسمت دیگری از آن به جمهوری اسلامی ایران منتقل نشده است. از سال 1980، ایران اقداماتی در جزیره ابوموسی انجام داده که تفاهم نامه را زیر پا گذشته و جزیره را در اختیار این کشور نشان می دهد.

سفیر امارات متحده عربی در سازمان ملل نوشته است: بدین وسیله دولت امارات از جمهوری اسلامی ایران می خواهد که سریعا پرچم خود را برداشته و مطابق با تفاهم نامه عمل کند.

در بخش دیگری از نامه نماینده امارات به بان کی مون آمده است: دولت ما هرساله از ایران خواسته است تا با ارجاع مسئله ی جزایر سه گانه خلیج ع ر ب ی به مجامع بین المللی موافقت کند تا به راه حلی در یک چارچوب زمانی برسیم.

5 سپاس: علیرضا، hadi04، ژنرال، دلشاد، pAshMak

• SaMaN TaJ

بذار اینم ببرن،خلیج فارس رو که بردن کله گنده ها هیچ غلطی نکردن...والا به خدا :18:
    1 سپاس: lion1360

• hadi04

با اماراتیا موافقم و قبول دارم ایران باید پرچمش رو از توی بوموسو برداره و بذاره وسط دبی و ابوظبی نکبتا با پشت گرمیه دیگران دارن هارت و هورت میکنن بالاخره وقتش میرسه اون روزی که نزدیکه
    2 سپاس: tiktik، lion1360

• 1 سپاس: lion1360

• 1 سپاس: lion1360

• pAshMak

نقل قول: lion1360

خیلی بیخودکردن. اینقدر بگن که خودشون خسته بشن

• بابک

بقولی ستار : من خاک دارم ، می فروشم .
    بعید نیست اینجا را هم میخوان بفروشن .
    دوران قبل از انقلاب اگر اون دزد و خائن بود پس چطور هیچ هیچ یک ازدولت های عربی جرأت چنین کاری رو نداشت ، ،،، ک.ث.ا.ف.ت.ه.ا. جلو ایرانی مثل موش بودن .
    یه چیزی رو که آرزوم ه به دولت بگم اینکه : آی دولت ، اگر شماها بشنوید که این عربها چی آ در مورد ایرانی و ایران و ........میگن ، اون بمب اتم رو، رو سر عربا منفجر میکنید.

• lion1360

نقل قول: بابک
    بقولی ستار : من خاک دارم ، می فروشم .
    بعید نیست اینجا را هم میخوان بفروشن .
    دوران قبل از انقلاب اگر اون دزد و خائن بود پس چطور هیچ هیچ یک ازدولت های عربی جرأت چنین کاری رو نداشت ، ،،، ک.ث.ا.ف.ت.ه.ا. جلو ایرانی مثل موش بودن .
    یه چیزی رو که آرزوم ه به دولت بگم اینکه : آی دولت ، اگر شماها بشنوید که این عربها چی آ در مورد ایرانی و ایران و ........میگن ، اون بمب اتم رو، رو سر عربا منفجر میکنید.

ملتی که هویت و تمدنش ازدست بده از بین خواهد رفت.
    یک ضرب المثل انگلیسی هست که میگه اگر می خوای ملتی نابود کنی"تمدن و تاریخش"نابود کنی اون کشور نابود کردی

1 سپاس: pAshMak
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: